Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
Od jutra tj 03.07 robimy coś dla siebie - dawno nie byłaś u fryzjera (świetnie jest powód żeby pójść); zawsze się spieszyłas i jadłaś niezdrowe jedzonko albo nie miałaś czasu na ćwiczenia (jutro zaczyna się Twój lepszy czas) która wchodzi? + niestarające się oczywiście tez w miarę możliwości
Phia liczę na CB :*Phia, milea.26, Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Applejoy a czemu na mnie??
Oczywiście dziewczyny - didi milea mama36 marza plamka i ania95 tez są nominowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 17:42
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
[/url] -
Hej, chciałabym się do Was przyłączyć. Niestety pierwszy cykl starań nie wypalił, choć dwoje dzieci mam właśnie z pierwszych cykli i myślałam, że "zawsze" tak będzie, dopiero teraz rozumiem rozczarowanie wszystkich kobiet czekających na dwie kreski.
Pozdrawiam serdecznieTylinka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
Od jutra tj 03.07 robimy coś dla siebie - dawno nie byłaś u fryzjera (świetnie jest powód żeby pójść); zawsze się spieszyłas i jadłaś niezdrowe jedzonko albo nie miałaś czasu na ćwiczenia (jutro zaczyna się Twój lepszy czas) która wchodzi? + niestarające się oczywiście tez w miarę możliwości
Phia liczę na CB :*Applejoy lubi tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
Phia liczę na CB :*
Ja jestem za akurat jutro mam fryzjeraApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Z doświadczenia polecam Ci abyś Ty się tym zajęła. Bo dla facetów to dość krępujący temat...no chyba że Twój mąż inaczej do tego podchodzi. Bo mój to się bał i przeżywał a pózniej po wszystkim pół dnia chodził i mówił jaki to On jest dumny że to zrobił...no jak dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Phia bo u Nas w związku to zawsze ja widzę wszystko w ciemnych barwach i zakładam najgorszy scenariusz. A mój mąż przeciwnie...zawsze do wszystkiego podchodzi z dystansem, co ma być to będzie. Ja tak nie umiem niestety.
Wszyscy wokół pytają kiedy w końcu dziecko...i co ja ma im powiedzieć? Odpowiadam że kiedyś tam będzie...a w myślach wszystkich przeklinam bo to wcale nie taka prosta sprawa zajść w tą ciąże.
Dziękuję że chociaż tutaj mogę się wygadac. Jest aplikacja ovufriend może? Aby ściągnąć na telefon? -
nick nieaktualny