Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Hmm ja musze 1 zgredka wyrwac... Nieszczesna 6 hehe moge zrobic ale koszt zeba kolo 3 tys... Wiec dziekuje chociaz sie zastanawialam nad tym dlugo... Bo inne mam zdrowe bo dopiero w marcu czy lutym byłam...
Ja mialam taka traume z dziecinstwa przed dentysta ze z 10 lat nie chodzilam. I wtedy te zęby mi sie popsuly. Dopiero jak zaczely mi sie problemyz jedynka dolna to poszlam. Strasznie jestem zla na siebie ze nie chodzilam tyle lat. -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Hmm ja musze 1 zgredka wyrwac... Nieszczesna 6 hehe moge zrobic ale koszt zeba kolo 3 tys... Wiec dziekuje chociaz sie zastanawialam nad tym dlugo... Bo inne mam zdrowe bo dopiero w marcu czy lutym byłam...
Też mam taką 6 i dlatego orto mi zostawił po tej stronie 8 w razie czego. Póki co nic się z nią nie dzieje, ale kto ją tam wie, czy przetrzyma.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Jak masz swoje naturalne ladne i przede wszystkim zdrowe to nie farbuj:) Szkoda. Ja zaluje ze kiedys zaczelam farbowac. I teraz caly czas musze bo odrosty.
Dokładnie! Ja sobie bardzo zniszczyłam włosy farbując/robiąc pasemka. Zapuściłam swoje i jest o niebo lepiej Słońce mi je latem rozjaśnia i mam fajne pasemkaMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyKiedy na ogol zaczyna Was bolec brzuch przed okresem? Bo mnie zawsze w dniu okresu. Zacznie mnie pobolewac brzuch i w przeciagu godziny jest okres. A teraz w tym cyklu za 6 dni mam termin okresu i juz mnie pobolewa brzuch dzis od rana. Nie jakos mocno. To takie lekkie pobolewanie. Okres raczej nie powiniem przyjsc wczesniej bo to by znaczylo ze owulacja byla wczesniej, a nie mogla byc bo robilam testy owulacyjne i pozniej bylam u lekarza na badaniach kti2ry mi potwierdzil ta owulacje ze ona byla. Chyba ze ja to inaczej jakos interpretuje. Albo juz wnawiam sobie ciaze ktorej i tak nie ma:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Kiedy na ogol zaczyna Was bolec brzuch przed okresem? Bo mnie zawsze w dniu okresu. Zacznie mnie pobolewac brzuch i w przeciagu godziny jest okres. A teraz w tym cyklu za 6 dni mam termin okresu i juz mnie pobolewa brzuch dzis od rana. Nie jakos mocno. To takie lekkie pobolewanie. Okres raczej nie powiniem przyjsc wczesniej bo to by znaczylo ze owulacja byla wczesniej, a nie mogla byc bo robilam testy owulacyjne i pozniej bylam u lekarza na badaniach kti2ry mi potwierdzil ta owulacje ze ona byla. Chyba ze ja to inaczej jakos interpretuje. Albo juz wnawiam sobie ciaze ktorej i tak nie ma:)
Ja mam bóle już na tydzień przed okresem, ale nie są one uciążliwie
A ile z mężem się już staracie? Ile macie lat i czy Ty się badałaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja mam bóle już na tydzień przed okresem, ale nie są one uciążliwie
A ile z mężem się już staracie? Ile macie lat i czy Ty się badałaś?Ania95 lubi tę wiadomość