Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Przed seksem zaleca sie aby partner wypił sobie jakiegos energetyka lub kawe bo to pobudza ruchliwość plemnikow:)
No i pozycja na pieska idealna, do tego po wszystkim poleżeć 15 minut:)
No i czerwone wino ponoc działa fajnie na endometrium:) -
Malwa13 wrote:Mamy niezbity dowód że warto ❤ myślicie że np co 3 dni to plemniki dadzą radę tyle przezyc? Bo dochodzi tutaj jeszcze czynnik godzina seksu, godzina owulacji, czas w jak i plemnikom zajmuje trasa Ciekawe
Plamka_92, Marza89 lubią tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Przed seksem zaleca sie aby partner wypił sobie jakiegos energetyka lub kawe bo to pobudza ruchliwość plemnikow:)
No i pozycja na pieska idealna, do tego po wszystkim poleżeć 15 minut:)
No i czerwone wino ponoc działa fajnie na endometrium:)
To mam plan ja winko, mąż energetyk, a po wszystkim pozycja na pieska i tak zostanę 15 minmilea.26, Sandersik, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Drogie dziewczęta, kilka miesięcy temu na innym wątku dziewczyna czekała na okres. Czekała i czekała i się niecierpliwiła. Inne jej kazały testować, a ona uparta, że niemożliwe. I wiecie co się okazało? Że wykluła im się fasolka z serduszka 7 dni przed owulacją!!! Dlatego myślała, że to niemożliwe. Nie pamiętam jej nicka niestety, ale pewnie niedługo będzie rodziła albo już ma maluszka
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Milea a czemu ty wszystko widzisz w ciemnych barwach???
Moim zdanie chlop ma racje... Będzie dobrze i w koncu sie uda.
Uspokoj sie. Wez gleboki wdech i nie rycz po katach bo stres strasznie zle wplywa. Takie nastawienie nie pomoze a wrecz przeciwnie.
Myslisz ze faceci bagatelizuja takie sprawy watpie... Raczej wola pokazac ze jest okej niz to co ich gryzie w sercu.
Wyluzuj kochana ... Jak ty w niego nie uwierz w niego a palenie sam rzuci raz dwa... -
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Drogie dziewczęta, kilka miesięcy temu na innym wątku dziewczyna czekała na okres. Czekała i czekała i się niecierpliwiła. Inne jej kazały testować, a ona uparta, że niemożliwe. I wiecie co się okazało? Że wykluła im się fasolka z serduszka 7 dni przed owulacją!!! Dlatego myślała, że to niemożliwe. Nie pamiętam jej nicka niestety, ale pewnie niedługo będzie rodziła albo już ma maluszka
Wszystko jest możliwe ale to chyba musi być para bardzo płodna jak ktoś się stara kilka miesięcy czy kilka lat to wątpię, że w ten sposób zaskoczy. -
Applejoy wrote:Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
Od jutra tj 03.07 robimy coś dla siebie - dawno nie byłaś u fryzjera (świetnie jest powód żeby pójść); zawsze się spieszyłas i jadłaś niezdrowe jedzonko albo nie miałaś czasu na ćwiczenia (jutro zaczyna się Twój lepszy czas) która wchodzi? + niestarające się oczywiście tez w miarę możliwości
Phia liczę na CB :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:To mam plan ja winko, mąż energetyk, a po wszystkim pozycja na pieska i tak zostanę 15 min
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ja śledziłam kilka wątków gdzie dzewczyny sie staraly, ale ja sie nie ujawnialalam. I tam właśnie dziewczyny mowily ze pomaga kawa lub energetyk - ktorejs dziewczynie lekarz tak zalecil. Mowily tez o ziolach ojca sroki jest specjalna mieszanka do picia ale czy to warte to nie wiem
Tą mieszkankę ja piłam z mężem przez 3 miesiące i jak widać nie udało się ale bardzo mocno jajniki czułam.
Z tym energetykiem to gdzieś też już słyszałam, ale nie brałam tego na poważnie ale w sumie co mi zaszkodzi spróbować