X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez następny cykl testuje na pieska :)

Malwa13, Marza89 lubią tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Ja tez następny cykl testuje na pieska :)
    Czysta przyjemność:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed seksem zaleca sie aby partner wypił sobie jakiegos energetyka lub kawe bo to pobudza ruchliwość plemnikow:)
    No i pozycja na pieska idealna, do tego po wszystkim poleżeć 15 minut:)
    No i czerwone wino ponoc działa fajnie na endometrium:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Przed seksem zaleca sie aby partner wypił sobie jakiegos energetyka lub kawe bo to pobudza ruchliwość plemnikow:)
    O Proszę, a mój w ogóle nie pije kawy :)

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Mamy niezbity dowód że warto :D ❤ myślicie że np co 3 dni to plemniki dadzą radę tyle przezyc? Bo dochodzi tutaj jeszcze czynnik godzina seksu, godzina owulacji, czas w jak i plemnikom zajmuje trasa :D Ciekawe ;D
    Drogie dziewczęta, kilka miesięcy temu na innym wątku dziewczyna czekała na okres. Czekała i czekała i się niecierpliwiła. Inne jej kazały testować, a ona uparta, że niemożliwe. I wiecie co się okazało? Że wykluła im się fasolka z serduszka 7 dni przed owulacją!!! Dlatego myślała, że to niemożliwe. Nie pamiętam jej nicka niestety, ale pewnie niedługo będzie rodziła albo już ma maluszka :)

Plamka_92, Marza89 lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:

To mam plan :D ja winko, mąż energetyk, a po wszystkim pozycja na pieska i tak zostanę 15 min :D :D :D

milea.26, Sandersik, Marza89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Drogie dziewczęta, kilka miesięcy temu na innym wątku dziewczyna czekała na okres. Czekała i czekała i się niecierpliwiła. Inne jej kazały testować, a ona uparta, że niemożliwe. I wiecie co się okazało? Że wykluła im się fasolka z serduszka 7 dni przed owulacją!!! Dlatego myślała, że to niemożliwe. Nie pamiętam jej nicka niestety, ale pewnie niedługo będzie rodziła albo już ma maluszka :)
    Jednak biologia to nie matematyka :)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    To mam plan :D ja winko, mąż energetyk, a po wszystkim pozycja na pieska i tak zostanę 15 min :D :D :D
    Ania właśnie sobie to wyobrazilam :D :D :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• Kasiulka90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Milea a czemu ty wszystko widzisz w ciemnych barwach???
    Moim zdanie chlop ma racje... Będzie dobrze i w koncu sie uda.
    Uspokoj sie. Wez gleboki wdech i nie rycz po katach bo stres strasznie zle wplywa. Takie nastawienie nie pomoze a wrecz przeciwnie.
    Myslisz ze faceci bagatelizuja takie sprawy watpie... Raczej wola pokazac ze jest okej niz to co ich gryzie w sercu.
    Wyluzuj kochana ... Jak ty w niego nie uwierz w niego a palenie sam rzuci raz dwa...
    Hahaha Anula, jesteś koziorożcem z krwi i kości :D Moja ciocia jest identyczna :D Nie przejmuje się, kto sobie coś pomyśli. Zruga od góry do dołu, żeby komuś przemówić do rozsądku. I komuś najpierw ciśnienie skoczy, a później zda sobie sprawę, że podziałało i ten koziorożec miał jak najbardziej dobre intencje :)

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    O Proszę, a mój w ogóle nie pije kawy :)
    Mój nie przepada w ogóle za kawą. Więc na przyszły cykl zaszalejemy z energetykami:)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:

Wszystko jest możliwe :) ale to chyba musi być para bardzo płodna ;) jak ktoś się stara kilka miesięcy czy kilka lat to wątpię, że w ten sposób zaskoczy.

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ania właśnie sobie to wyobrazilam :D :D :D

Ja też :D haha :D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Mam ważne info dla każdej ze staraczek!
    Od jutra tj 03.07 robimy coś dla siebie - dawno nie byłaś u fryzjera (świetnie jest powód żeby pójść); zawsze się spieszyłas i jadłaś niezdrowe jedzonko albo nie miałaś czasu na ćwiczenia (jutro zaczyna się Twój lepszy czas) która wchodzi? + niestarające się oczywiście tez w miarę możliwości :)

Phia liczę na CB :*
    Ja skorzystałam już dzisiaj :D Mam nowe rzęsy 4d :D

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja też :D haha :D
    Najlepsze to utrzymanie pozycji przez 15 min haha już widzę minę mężów naszych :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja śledziłam kilka wątków gdzie dzewczyny sie staraly, ale ja sie nie ujawnialalam. I tam właśnie dziewczyny mowily ze pomaga kawa lub energetyk - ktorejs dziewczynie lekarz tak zalecil. Mowily tez o ziolach ojca sroki jest specjalna mieszanka do picia ale czy to warte to nie wiem

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Kobitki a zdarzylo wam sie nie ubrac majteczek na jakies wyjscie z domku xD
    Ja często chodzę bez stanika. Ale bez majtek? xD Jak to?! xD

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Najlepsze to utrzymanie pozycji przez 15 min haha już widzę minę mężów naszych :D
    Ja zawsze szybko przekrecam sie na plecki i nogi do gory i przegladam fb:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Zawsze czy teraz?
    Zawsze tak bylo

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja śledziłam kilka wątków gdzie dzewczyny sie staraly, ale ja sie nie ujawnialalam. I tam właśnie dziewczyny mowily ze pomaga kawa lub energetyk - ktorejs dziewczynie lekarz tak zalecil. Mowily tez o ziolach ojca sroki jest specjalna mieszanka do picia ale czy to warte to nie wiem

Tą mieszkankę ja piłam z mężem przez 3 miesiące i jak widać nie udało się :P ale bardzo mocno jajniki czułam.
    Z tym energetykiem to gdzieś też już słyszałam, ale nie brałam tego na poważnie :D ale w sumie co mi zaszkodzi spróbować ;D

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Powiem, że jedna ze staraczek tak radziła :p haha :D

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ