Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahha powiem Wam, że czasem się muszę pilnować np. jak jestem na górze, bo już kilka razy mu lekko wykręciłam pod naporem ciała xD i krzyczał z bólu xD także wiecie, trzeba jakoś dokończyć - z przyjemnością, a nie bólem z przytrzaśnięcia xD
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Hahahha powiem Wam, że czasem się muszę pilnować np. jak jestem na górze, bo już kilka razy mu lekko wykręciłam pod naporem ciała xD i krzyczał z bólu xD także wiecie, trzeba jakoś dokończyć - z przyjemnością, a nie bólem z przytrzaśnięcia xD
Trudne zadanie Bo weź się pilnuj jak się zatracisz w seksieKasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kasiulka90 wrote:Hahahha powiem Wam, że czasem się muszę pilnować np. jak jestem na górze, bo już kilka razy mu lekko wykręciłam pod naporem ciała xD i krzyczał z bólu xD także wiecie, trzeba jakoś dokończyć - z przyjemnością, a nie bólem z przytrzaśnięcia xD
To on ma naprawdę dużegoKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Hahahha powiem Wam, że czasem się muszę pilnować np. jak jestem na górze, bo już kilka razy mu lekko wykręciłam pod naporem ciała xD i krzyczał z bólu xD także wiecie, trzeba jakoś dokończyć - z przyjemnością, a nie bólem z przytrzaśnięcia xD
-
nick nieaktualny
-
Hahahahaha się Kasiulka uśmialam! Nadrabiam Was od tych stron co znowu żeście natrzaskały od 15.00! No nie da się Was zostawic!
Co do majtek to ja zdecydowanie lubie spać bez, jakoś tak lżej i nic mnie nie uwiera, moj to calymi dniami chodzi bez tylko w dresach, spi bez, jedynie zaklada jak gdzies wychodzimy no i of course do pracy ja odliczam dni do plodnych, zobaczę jak tam Wiesiek się spisze z tym śluzem w tym cyklu no i za tydzien do ginka
Ja wlasnie skonczylam robic cytrynowke na wesele do sis. Bo malinówkę i wiśnióweczkę mam już zrobioną takie dobroci jej zafunduje mam nadzieje ze nie będę mogła ich spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:26
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przez Was zapomnialam o obiedzie dla meza:)
Jedynie bylam po poludniu na malych zakupach spozywczych. I w dodatku tak krzywo zaparkowalam pod sklepem ze az jakis facet sie ze mnie smial:) no i dobra ja dopiero od miesiaca mam prawko. Ucze sie dopiero jezdzic sama:)Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A tak z ciekawości... Ile ma cm?
Ania95, Malwa13, Sandersik lubią tę wiadomość