X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja zawsze szybko przekrecam sie na plecki i nogi do gory i przegladam fb:)
    Ja wczoraj świecę robilam stwierdziłam co mi szkodzi :D

milea.26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Ja często chodzę bez stanika. Ale bez majtek? xD Jak to?! xD
    No jak to tak normalnie hehe i jeszcze powiedz swojemu ze jestes bez majteczek to juz wgl szal

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Powiem, że jedna ze staraczek tak radziła :p haha :D
    Aż mu się zachce jeszcze raz :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo tych wyjsc bez majtek...spróbujcie spać bez majtek:) szczegolnie w okresie owulacji, wiadomo ze wtedy czasami seks jest wymuszony, bo musi byc, i nie zawsze sie chce tego seksu...Mojego meza strasznie to podnieca jak sypiam bez bielizny, polecam:)
    A zaczelam odkad obejrzalam filmik od mamyginekolog ze warto "wietrzyc" te okolice:)

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    No jak to tak normalnie hehe i jeszcze powiedz swojemu ze jestes bez majteczek to juz wgl szal
    Hahaha do tej pory tylko wieczorami praktykowałam po domu :P Ale latem hmmm kto wie? Może na wyjeździe wakacyjnym? :D

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea a jak masz na imię? Milena? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Hahaha Anula, jesteś koziorożcem z krwi i kości :D Moja ciocia jest identyczna :D Nie przejmuje się, kto sobie coś pomyśli. Zruga od góry do dołu, żeby komuś przemówić do rozsądku. I komuś najpierw ciśnienie skoczy, a później zda sobie sprawę, że podziałało i ten koziorożec miał jak najbardziej dobre intencje :)
    Oj jestem taka hehe
    Mam swoj charakterek nie do pobicia haha

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Aż mu się zachce jeszcze raz :D

Nooo! hahahha :D od takiego wypiętego tyłka na pewno :D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A propo tych wyjsc bez majtek...spróbujcie spać bez majtek:) szczegolnie w okresie owulacji, wiadomo ze wtedy czasami seks jest wymuszony, bo musi byc, i nie zawsze sie chce tego seksu...Mojego meza strasznie to podnieca jak sypiam bez bielizny, polecam:)
    A zaczelam odkad obejrzalam filmik od mamyginekolog ze warto "wietrzyc" te okolice:)
    No dokładnie o tym pisałam tu kilka dni temu :D Odkąd przeczytałam jej post, śpię całkiem nago :D I jest super :) Namawiałam też do tego męża, ale on musi mieć bokserki, bo inaczej mu interes ucieka xD Ma dużego, więc mu się telepie, jak się odwraca na drugi bok i go denerwuje :P A najgorzej jak czasem przyszczypnie xD

milea.26, Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Hahaha do tej pory tylko wieczorami praktykowałam po domu :P Ale latem hmmm kto wie? Może na wyjeździe wakacyjnym? :D
    Idealny czas na to hehe

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja tak lubię bardzo :) też czytałam to :) kurczę ale na mojego to jakoś nie działa jak nie mam majtek :D za to jakbym miała jakas bieliznę nowa to tak

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    milea a jak masz na imię? Milena? :)
    Nie, Paulina:) zakladajac tu konto zastanawialam sie nad nickiem, nie chciałam wlasnego imienia bo go nie lubie:) a ze przede mna leżało pudelko chusteczek z nazwą Milea to na taki nick sie zdecydowalam:) ha ha:)

Ania95, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Mojego to nakreca hehe i tylko sprawdza czy mam czy nie :-)

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    No dokładnie o tym pisałam tu kilka dni temu :D Odkąd przeczytałam jej post, śpię całkiem nago :D I jest super :) Namawiałam też do tego męża, ale on musi mieć bokserki, bo inaczej mu interes ucieka xD Ma dużego, więc mu się telepie, jak się odwraca na drugi bok i go denerwuje :P A najgorzej jak czasem przyszczypnie xD

Hahahahha :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Hahahahaha:D ❤to mój chyba nie ma aż tak dużego bo nie zgłaszał problemów:D ale tez bez nieba rady :D

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:

Hahahhahhaahhhahaha! :D ale się uśmiałam czytając to :D hahha pięknie to opisałaś :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Nie, Paulina:) zakladajac tu konto zastanawialam sie nad nickiem, nie chciałam wlasnego imienia bo go nie lubie:) a ze przede mna leżało pudelko chusteczek z nazwą Milea to na taki nick sie zdecydowalam:) ha ha:)
    Witaj imienniczko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Moj tak samo. Musi mieć majty bo inaczej nie zasnie:) mowi ze bez majtek sie czuje tak jakby nie mial fiutka:) bo w majtkach go przynajmniej czuje i wie ze on tam jest:)
    Cokolwiek to znaczy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie polewam się woda pod prysznicem i z telefonem, jest źle ze mna :D

Plamka_92, Kasiulka90, Sandersik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ci faceci sa nie do podrobienia hehe :-)

‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ