Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA propo tych wyjsc bez majtek...spróbujcie spać bez majtek:) szczegolnie w okresie owulacji, wiadomo ze wtedy czasami seks jest wymuszony, bo musi byc, i nie zawsze sie chce tego seksu...Mojego meza strasznie to podnieca jak sypiam bez bielizny, polecam:)
A zaczelam odkad obejrzalam filmik od mamyginekolog ze warto "wietrzyc" te okolice:) -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Hahaha Anula, jesteś koziorożcem z krwi i kości Moja ciocia jest identyczna Nie przejmuje się, kto sobie coś pomyśli. Zruga od góry do dołu, żeby komuś przemówić do rozsądku. I komuś najpierw ciśnienie skoczy, a później zda sobie sprawę, że podziałało i ten koziorożec miał jak najbardziej dobre intencje
Mam swoj charakterek nie do pobicia hahaKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:A propo tych wyjsc bez majtek...spróbujcie spać bez majtek:) szczegolnie w okresie owulacji, wiadomo ze wtedy czasami seks jest wymuszony, bo musi byc, i nie zawsze sie chce tego seksu...Mojego meza strasznie to podnieca jak sypiam bez bielizny, polecam:)
A zaczelam odkad obejrzalam filmik od mamyginekolog ze warto "wietrzyc" te okolice:)milea.26, Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:A propo tych wyjsc bez majtek...spróbujcie spać bez majtek:) szczegolnie w okresie owulacji, wiadomo ze wtedy czasami seks jest wymuszony, bo musi byc, i nie zawsze sie chce tego seksu...Mojego meza strasznie to podnieca jak sypiam bez bielizny, polecam:)
A zaczelam odkad obejrzalam filmik od mamyginekolog ze warto "wietrzyc" te okolice:) -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:milea a jak masz na imię? Milena?
Ania95, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:A propo tych wyjsc bez majtek...spróbujcie spać bez majtek:) szczegolnie w okresie owulacji, wiadomo ze wtedy czasami seks jest wymuszony, bo musi byc, i nie zawsze sie chce tego seksu...Mojego meza strasznie to podnieca jak sypiam bez bielizny, polecam:)
A zaczelam odkad obejrzalam filmik od mamyginekolog ze warto "wietrzyc" te okolice:)milea.26 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:No dokładnie o tym pisałam tu kilka dni temu Odkąd przeczytałam jej post, śpię całkiem nago I jest super Namawiałam też do tego męża, ale on musi mieć bokserki, bo inaczej mu interes ucieka xD Ma dużego, więc mu się telepie, jak się odwraca na drugi bok i go denerwuje A najgorzej jak czasem przyszczypnie xD
HahahahhaKasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:No dokładnie o tym pisałam tu kilka dni temu Odkąd przeczytałam jej post, śpię całkiem nago I jest super Namawiałam też do tego męża, ale on musi mieć bokserki, bo inaczej mu interes ucieka xD Ma dużego, więc mu się telepie, jak się odwraca na drugi bok i go denerwuje A najgorzej jak czasem przyszczypnie xD
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:No dokładnie o tym pisałam tu kilka dni temu Odkąd przeczytałam jej post, śpię całkiem nago I jest super Namawiałam też do tego męża, ale on musi mieć bokserki, bo inaczej mu interes ucieka xD Ma dużego, więc mu się telepie, jak się odwraca na drugi bok i go denerwuje A najgorzej jak czasem przyszczypnie xD
Hahahhahhaahhhahaha! ale się uśmiałam czytając to hahha pięknie to opisałaśKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Nie, Paulina:) zakladajac tu konto zastanawialam sie nad nickiem, nie chciałam wlasnego imienia bo go nie lubie:) a ze przede mna leżało pudelko chusteczek z nazwą Milea to na taki nick sie zdecydowalam:) ha ha:)
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:No dokładnie o tym pisałam tu kilka dni temu Odkąd przeczytałam jej post, śpię całkiem nago I jest super Namawiałam też do tego męża, ale on musi mieć bokserki, bo inaczej mu interes ucieka xD Ma dużego, więc mu się telepie, jak się odwraca na drugi bok i go denerwuje A najgorzej jak czasem przyszczypnie xD
Cokolwiek to znaczy:)Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny