Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Wedlug mojeg lekarza ze mna jest ok. Tylko musze sobie zbic trochę tsh bo mam 3,5. Staramy sie 1.5 roku, ale nie zabezpieczamy sie pare lat juz, okolo 6 moze. Wiadomo ze uwazalismy w te dni, ale wystarczylo ze cykl sie przesunal i na ta owulacje sie zalapalismy. Ja mam 26, maz 30.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:My ponad 3 lata staran a zabezpieczylismy sie tylko raz xD
Za mna 1.5 roku a mam wrazenie ze to wiecznosc...przez te 1.5 roku moja kolezanka zaszla w ciaze, urodzila, i znowu zaszla...a ja sie bujam i zajsc nawet nie potrafie:( -
nick nieaktualnyHEEEEJ!
Wróciłam Ale żecie naskrobały. Ja nie mam 3 zębów, i każda z nich to 6. Ale niestety w taki stanie były że sie kruszyły. Mam trzy do zrobienia i mam nadzieje ze sobie zaczne robic jak się odrobie finansowo. A tak to mam drobne poprawki.
Jutro do ginekologa zobaczyć jak tam ovu sie szykuje -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny ja A propo idę w środę pierwszy raz sobie chciałam kolor zrobić. Te z Was które robią polecacie czy lepiej nie zaczynać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki
Owulki się zbliżają to działać, tam działać ❤️
Któraś kiedyś pisała, że na pieska to dobra pozycja żeby zajść , potwierdzam! hahaMamuśkaa1, Ania95, Plamka_92, Sandersik lubią tę wiadomość
-
Mamuśkaa1 wrote:Marza89 - u mnie się zbliża owulka, dzisiaj właśnie na pieska będziemy szaleć haha xD uwielbiam tą pozycję xD tylko ciekawe, czy coś z tego będzie
Mamuśkaa1, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Cześć kobitki
Owulki się zbliżają to działać, tam działać ❤️
Któraś kiedyś pisała, że na pieska to dobra pozycja żeby zajść , potwierdzam! haha
U mnie jeśli była owulka to już tydzień po niej ale jak się nie udało w tym cyklu to w kolejnym będziemy na pieskaMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:A macie jakies potwierdzone problemy? Ze Wam sie nie udaje ?
Za mna 1.5 roku a mam wrazenie ze to wiecznosc...przez te 1.5 roku moja kolezanka zaszla w ciaze, urodzila, i znowu zaszla...a ja sie bujam i zajsc nawet nie potrafie:( -
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Trzymam kciuki ❤️ ja w to nigdy nie wierzyłam a tu proszę haha
Dzięki z Sandrą zaszłam w ciążę w pozycji, że ja byłam na górze xD i na dodatek przed sexem wypiłam 2 mocne piwa, bo się wkurzyłam na swojego, bo mieliśmy się starać tego dnia, a powiedział, że nie dzisiaj, ale wzięłam go na brutala i o to mamy Sandrę xDApplejoy lubi tę wiadomość
23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:Dzięki z Sandrą zaszłam w ciążę w pozycji, że ja byłam na górze xD i na dodatek przed sexem wypiłam 2 mocne piwa, bo się wkurzyłam na swojego, bo mieliśmy się starać tego dnia, a powiedział, że nie dzisiaj, ale wzięłam go na brutala i o to mamy Sandrę xD
Mamuśkaa1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny