X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj druga kreska na owulacyjnym dość ciemna. Jutro rano powtórzę.
    Strasznie mnie bolą jajniki dzisiaj. Więc może owulka przychodzi. Chodź chodź do mnie moja owulka B-)

Phia, Marza89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Wedlug mojeg lekarza ze mna jest ok. Tylko musze sobie zbic trochę tsh bo mam 3,5. Staramy sie 1.5 roku, ale nie zabezpieczamy sie pare lat juz, okolo 6 moze. Wiadomo ze uwazalismy w te dni, ale wystarczylo ze cykl sie przesunal i na ta owulacje sie zalapalismy. Ja mam 26, maz 30.
    My ponad 3 lata staran a zabezpieczylismy sie tylko raz xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    U mnie dzisiaj druga kreska na owulacyjnym dość ciemna. Jutro rano powtórzę.
    Strasznie mnie bolą jajniki dzisiaj. Więc może owulka przychodzi. Chodź chodź do mnie moja owulka B-)
    Pania ovu zapraszamy do wszystkich Pan :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    My ponad 3 lata staran a zabezpieczylismy sie tylko raz xD
    A macie jakies potwierdzone problemy? Ze Wam sie nie udaje ?
    Za mna 1.5 roku a mam wrazenie ze to wiecznosc...przez te 1.5 roku moja kolezanka zaszla w ciaze, urodzila, i znowu zaszla...a ja sie bujam i zajsc nawet nie potrafie:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEEEEJ!

Wróciłam :) Ale żecie naskrobały. Ja nie mam 3 zębów, i każda z nich to 6. Ale niestety w taki stanie były że sie kruszyły. Mam trzy do zrobienia i mam nadzieje ze sobie zaczne robic jak się odrobie finansowo. A tak to mam drobne poprawki.

Jutro do ginekologa zobaczyć jak tam ovu sie szykuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny ja A propo idę w środę pierwszy raz sobie chciałam kolor zrobić. Te z Was które robią polecacie czy lepiej nie zaczynać? :)
    Ja fabułę od lat. A jak chce sobie zrobić przerwę od farby proszę o kolor u nasady włosów zbliżony do naturalnego tak aby nie było widać. Teraz tak mam już 3 miesiąc bez farby.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba złapałam jakiego trypla. Będę musiała jutro wybrać się do apteki i coś kupić. Kurcze nie wiem co to może być pewnie jakieś podrażnienie czy coś i powoduje dyskomfort.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup sobie crotlimazor albo tantum rose.

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki :D
    Owulki się zbliżają to działać, tam działać :D ❤️

Któraś kiedyś pisała, że na pieska to dobra pozycja żeby zajść , potwierdzam! :D haha

Mamuśkaa1, Ania95, Plamka_92, Sandersik lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Mamuśkaa1 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 - u mnie się zbliża owulka, dzisiaj właśnie na pieska będziemy szaleć haha xD uwielbiam tą pozycję xD tylko ciekawe, czy coś z tego będzie

Marza89 lubi tę wiadomość

23.07.2017: Sandra ;*
    31.05.2019: wizyta na 13:00
    xnw443r8qh4hngjp.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśkaa1 wrote:
    Marza89 - u mnie się zbliża owulka, dzisiaj właśnie na pieska będziemy szaleć haha xD uwielbiam tą pozycję xD tylko ciekawe, czy coś z tego będzie
    Trzymam kciuki ❤️ ja w to nigdy nie wierzyłam a tu proszę :D haha

Mamuśkaa1, Applejoy lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:

Któraś kiedyś pisała, że na pieska to dobra pozycja żeby zajść , potwierdzam! :D haha

U mnie jeśli była owulka to już tydzień po niej :P ale jak się nie udało w tym cyklu to w kolejnym będziemy <3 na pieska ;D

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A macie jakies potwierdzone problemy? Ze Wam sie nie udaje ?
    Za mna 1.5 roku a mam wrazenie ze to wiecznosc...przez te 1.5 roku moja kolezanka zaszla w ciaze, urodzila, i znowu zaszla...a ja sie bujam i zajsc nawet nie potrafie:(
    U mnie niby badania w miarw okej.. Widzialam gorsze a czekam na mojego az zeobi bo dopiero wizyta 23 wiec sie naczekam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:

My w tym cyklu testujemy na pieska:D

• Mamuśkaa1 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Trzymam kciuki ❤️ ja w to nigdy nie wierzyłam a tu proszę :D haha

Dzięki <3 z Sandrą zaszłam w ciążę w pozycji, że ja byłam na górze xD i na dodatek przed sexem wypiłam 2 mocne piwa, bo się wkurzyłam na swojego, bo mieliśmy się starać tego dnia, a powiedział, że nie dzisiaj, ale wzięłam go na brutala i o to mamy Sandrę xD

Applejoy lubi tę wiadomość

23.07.2017: Sandra ;*
    31.05.2019: wizyta na 13:00
    xnw443r8qh4hngjp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jak jajniki lupia to nie moge na pieska bo bol straszny nie wiem czemu :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśkaa1 wrote:
    Dzięki <3 z Sandrą zaszłam w ciążę w pozycji, że ja byłam na górze xD i na dodatek przed sexem wypiłam 2 mocne piwa, bo się wkurzyłam na swojego, bo mieliśmy się starać tego dnia, a powiedział, że nie dzisiaj, ale wzięłam go na brutala i o to mamy Sandrę xD
    Brutal z cb haha

Mamuśkaa1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj lubi jak ja jestem na nim ale nigdy mi nie powiedzial czemu xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Mnie jak jajniki lupia to nie moge na pieska bo bol straszny nie wiem czemu :-(
    Zawsze czy teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Moj lubi jak ja jestem na nim ale nigdy mi nie powiedzial czemu xD
    Mój też najbardziej ;D

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ