Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra laski. Ja też zmykam. Złapałam lekkigo doła... Byłam dzisiaj na kawie u znajomej. A ona ma syna 9msc. Powiedziała że jeszcze na nikogo innego sie tak nie cieszył jak na mnie. Ogólnie się tak z nim fajnie bawiło...
I ta świadomość że mogłabym jutro iść patrzeć czy bije serduszko a nie sprawdzać czy owulacje bedze miec... Kurwa... Sory ale ide spać... Jakos tak dzisiaj nie jestem najlepszym kompanem do dyskusji...
Jeszcze bratowej siostra dziś urodziła córkę... wiec same rozumiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 22:55
-
Ja te zmykam kobitki. Idźcie i rozmnażajcie się powiadam Wam kochane21.12.2020-04.01.2021 szpital, zatrzymanie porodu przedwczesnego, pessar.
04.12.2020 połówkowe♀️
25.07.2020 FET 8b 🙏 9dpt bhcg 12, 11dpt bhcg 36, 13dpt bhcg 84 plamienia, 16 dpt bhcg 396, 29dpt krwotok (krwiaki), 31 dpt 💜
06.20 histero usunięto uwypuklenie w macicy
05.20 histero +hegarowanie nieudane (zbyt wąska szyjka)
12.19 II IMSI długi protokół: 17 komórek/ 8 dojrzałych/ 4 zaplodnione/1❄️8b
09.2019 laparohistero=usunięcie przegrody, endometrioza 2 st.
06.2019 IMSI krótki 12 komórek/7 dojrzałych/5 zapłodnionych/ 1 zarodek 2BB ETcb, zero mrozaków
1 IUI 03.04.19Invicta Wrocław
4 x stymulacja clo
Ja: HSG ok, AMH ok 3; Choroba Gravesa Basedowa, Hashimoto, Łuszczyca, Endometrioza II, zrosty, MTHFR hetero, PAI homo, KIR AA, cukrzyca ciążowa.
Mąż: mała ilość, słabe upłynnienie i ruchliwość, morfologia 4%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry poniżej normy
Starania od 01.2016 -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Dobra laski. Ja też zmykam. Złapałam lekkigo doła... Byłam dzisiaj na kawie u znajomej. A ona ma syna 9msc. Powiedziała że jeszcze na nikogo innego sie tak nie cieszył jak na mnie. Ogólnie się tak z nim fajnie bawiło...
I ta świadomość że mogłabym jutro iść patrzeć czy bije serduszko a nie sprawdzać czy owulacje bedze miec... Kurwa... Sory ale ide spać... Jakos tak dzisiaj nie jestem najlepszym kompanem do dyskusji...
Jeszcze bratowej siostra dziś urodziła córkę... wiec same rozumiecie