Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dobra laski. Ja też zmykam. Złapałam lekkigo doła... Byłam dzisiaj na kawie u znajomej. A ona ma syna 9msc. Powiedziała że jeszcze na nikogo innego sie tak nie cieszył jak na mnie. Ogólnie się tak z nim fajnie bawiło...
I ta świadomość że mogłabym jutro iść patrzeć czy bije serduszko a nie sprawdzać czy owulacje bedze miec... Kurwa... Sory ale ide spać... Jakos tak dzisiaj nie jestem najlepszym kompanem do dyskusji...
Jeszcze bratowej siostra dziś urodziła córkę... wiec same rozumiecie
Melunia dobranoc :*
Prześpij się, a jutro mam nadzieję, że będziesz miała lepszy dzień.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Konieczynko Ciebie nie mam na liście, ale ostatnio mało na forum byłam i mogę mieć braki
Bo faktycznie się nie przedstawiłam. Ja też jestem Paulina. I mi się podoba.
Z seksu w ciąży też nie rezygnowalam. Mało tego tuż po ostatnim razie wody mi odeszły. Tak wyganialismy lokatora z brzucha po tym jak termin przeszedł i umowa najmu macicy wygasła. Hehehe
Też się kładę. Świece zrobiłam. Choć to dzień nieplodny. Dobrej nocy i niegrzecznych snów. -
nick nieaktualnyMelunia na wieczór zawsze najgorsze dołki przychodzą. Trzeba przespać naprawdę. :*
Ja juz mam super humor.
Już niech przychodzi @ i nowy cykl!
Pomoglyscie Wy i igraszki z małżem.
Zmykam lulac chodź wcale mi się nie chce. Aż dziwne. Ale dość telefonu.
Do jutra moje kochane. Powitam Was i @ mam nadzieję
:*:* -
Konieczynka wrote:Bo faktycznie się nie przedstawiłam. Ja też jestem Paulina. I mi się podoba.
Z seksu w ciąży też nie rezygnowalam. Mało tego tuż po ostatnim razie wody mi odeszły. Tak wyganialismy lokatora z brzucha po tym jak termin przeszedł i umowa najmu macicy wygasła. Hehehe
Też się kładę. Świece zrobiłam. Choć to dzień nieplodny. Dobrej nocy i niegrzecznych snów.
To już jesteś uzupełniona na liścieKonieczynka lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale naklepałyście stronic
Uśmiałam się Następnym razem do męża z centymetrem podchodzę U nas raczej szału nie ma, ale dla mnie wystarczy. Co mnie na początku uwierało to grubość, ale się potem przyzwyczaiłam
Na teście jedna krecha, tak jak myślałam. Gdzie ten okres? No gdzie? Ja nie mam żadnych objawów prócz wrażliwości biustu. Nic mnie nie boli, nie kluję i nawet mam lepszy czas biegu, gdy przed i w trakcie @, więc prócz wyliczeń i tych odczuć biustowych to nie jestem w stanie stwierdzić kiedy dokładnie dostanę. To już drugi dłuższy cykl w tym roku. A teraz dodatkowo jakoś ciągle głodna chodzę. Co chwilę coś podjadam
Cześć Domi Mazury - piękna okolica, mogłabym tam zamieszkaćMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobiłam Was przy porannej kawie
Jak ja Was uwielbiam moje płodne laski
Ja tak samo jak Ty, Melunia, mam dzisiaj ginekologa, ale u mnie ponadto dentysta. Pojutrze niby termin owulacji, dzisiaj się dowiem czy w ogóle jest na co liczyć w tym cyklu.
Mnie jakoś już nie ruszają babki w ciąży i maluszki. Najgorzej było świeżo po poronieniu. Ale już się ogarnęłam.
Co do cm to u nas pokaźnie. Nie wiem dokładnie ile, ale coś mi tak kołacze się 19 po głowie. Lata temu mierzyliśmy. Ale rozmiar to nie wszystko. Miałam faceta co miał może połowę z tego a umiejętnościami wychodził ponad wszystkich dotychczas.
U mnie bardzo niska jak na mnie tempka teraz przed owu. Trzyma się 36.6 (zwykle 36.8 ). Taką niską miałam w cyklu z CB. I zaś nadzieja większa, ale bez szaleństw. Nie nakręcam się. Nie trzeba bić po tyłku (ale można )
Miłego dzionka Laski moje Kochane, będę Was poczytywać, bo dzisiaj się zapowiada szajba w pracy. Dam znać po ginu co się dowiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 07:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane!
Miłego dnia życzę
Jak zaczynam nadrabiać Was to po głowie chodzi mi piosenka WAS NIEDOGONIET hahaha
Plamka ❤️