Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Zawsze mam ubaw jak gra w swoje gry i wola mnie zdenerwowany krzycząc "jaki ten smok ma kolor!!!!"
Albo w górach jak zachwyc alarm się zielenią, on na to.. A dla mnie wszystko jest szare... Ciekawe jak to wygląda.
SA takie okulary dla daltonistow, ale on ich nie chce.. Boi się że mu się świat przewróci wtedy do góry nogami.
Lubię za tego smoka
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mama36 wrote:Zawsze mam ubaw jak gra w swoje gry i wola mnie zdenerwowany krzycząc "jaki ten smok ma kolor!!!!"
Albo w górach jak zachwyc alarm się zielenią, on na to.. A dla mnie wszystko jest szare... Ciekawe jak to wygląda.
SA takie okulary dla daltonistow, ale on ich nie chce.. Boi się że mu się świat przewróci wtedy do góry nogami.
Ale biedny szok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Mój tata ma w sumie częściowy daltonizm kolory mu sie te jaskrawe mieszaja.
Mój wstał po nocce. Ale jeszcze pewnie sie polozy bo jedzie z tesciowa do fryzjera to pewnie po powrocie drzemke walnie. Dobra zbieram sie do tego ginekologa. Ale sie boje -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mój tata ma w sumie częściowy daltonizm kolory mu sie te jaskrawe mieszaja.
Mój wstał po nocce. Ale jeszcze pewnie sie polozy bo jedzie z tesciowa do fryzjera to pewnie po powrocie drzemke walnie. Dobra zbieram sie do tego ginekologa. Ale sie boje
Mój powiedział że poleci pierwszy na badania, że nie ma problemu, ale jak ja z nim pójdę do pokoiku zLatwic sprawę hehe... Pewnie czeka Nas to za parę Msc. Dobrze ze nie ma wątpliwości. Tylko że u Nas inna sytuacja. Mamy dwójkę dzieci ale to są moje (mimo że On mówi wszędzie że to jego synowie i tak ich traktuje i tak kocha), a jednak chce mieć swoje biologiczne. Normalne. Więc dziwne jakby na badania nie chciał iść. -
Plamka_92 wrote:Też miałam takie długie Ale w marcu? kwietniu? nie pamiętam dokładnie - ścięłam 20 cm Ale moje to tak szybko rosną, że niedługo znowu do pasa będą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mama weź że się ogarnij
Weź idź na bete nawet po 15 do labo i tyle
Patka pięknie widać! Rozumiem że czekasz na wynik beta?
A ja dziś wstałam z dobrym humorem. Chociaż w nocy mi się śniły jakieś koszmary.
I zaczyna mi się owulacja. Więcej się zaczyna śluzu pojawiać ale na razie kremowy.
Na betę idę jutro rano, bo się cholera nie mogę urwać z pracy. -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Milea Twój do badania dojrzewał pół roku a mój 3-4 lata do drugiego dziecka...
-
Kasiulka90 wrote:O raaany! Zazdroszczę. Moje rosną najwolniej na świecie. 2 cm na pół roku. A na dodatek są bardzo wrażliwe i szybko się niszczą. Mimo że je pielęgnuję starannie.
Ojej To dla Ciebie ściąć 10 cm to bardzo dużo skoro wolniutko rosną
A próbowałaś pić jakieś drożdże czy herbatki ziołowe dobre na włosy?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Ojej To dla Ciebie ściąć 10 cm to bardzo dużo skoro wolniutko rosną
A próbowałaś pić jakieś drożdże czy herbatki ziołowe dobre na włosy? -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:I tak Wam się bardzo dziwię, że dopiero po 3 latach starań robicie badanie nasienia
Bo mnie zrazila... Moze to moja wina ze nie szlam szybciej...
Wiesz pierwsze 2 lata staran to tak na luzie... Co ma byc to bd... Luz nie pomogl ani widu ani slychu...
Jak mijaly 3 lata to stwierdzilam ze czas wielki badania porobic... No i tak zlecialo... -
Kasiulka90 wrote:No dokładnie. Przez całe życie już się przyzwyczaiłam, że tak wolno rosną W sumie to im starsza jestem, tym uważam, że lepiej, bo mogę farbować włosy i bardzo wolno pojawiają się odrosty Chociaż bardzo długo nosiłam naturalne, wiele lat. Dopiero pół roku temu odważyłam się z ciemnych przefarbować na blond
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Phia wrote:A to wszystko przez Pania ginekolog...
Bo mnie zrazila... Moze to moja wina ze nie szlam szybciej...
Wiesz pierwsze 2 lata staran to tak na luzie... Co ma byc to bd... Luz nie pomogl ani widu ani slychu...
Jak mijaly 3 lata to stwierdzilam ze czas wielki badania porobic... No i tak zlecialo...
Jeśli się okaże, że Twój facet ma jakiś problem, to będziesz żałowała, że tak długo zwlekaliście Ale życzę Wam, żeby to było coś lekkiego, co da się szybko wzmocnić tabletkami :* -
Plamka_92 wrote:Oo to swoje naturalne masz ciemne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:37
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:No dokładnie. Przez całe życie już się przyzwyczaiłam, że tak wolno rosną W sumie to im starsza jestem, tym uważam, że lepiej, bo mogę farbować włosy i bardzo wolno pojawiają się odrosty Chociaż bardzo długo nosiłam naturalne, wiele lat. Dopiero pół roku temu odważyłam się z ciemnych przefarbować na blond
Ja mam włosy brązowe i mnie kusi, żeby pofarbować na kasztanowe, albo czarne ale nigdy nie farbowałam, nie wiem czy włosów nie zniszczę. Chociaż ja już mam kilka siwych włosów ( ) więc niedługo będę zmuszona pofarbować
W ogóle macie też już siwe włosy? Ja jestem przerażona, mam dopiero 23 lata -
Kasiulka90 wrote:A tu dziewczyny po 2-3 miesiącach starań świrują i biegną robić badania. Uważam, że przesada w żadną stronę nie jest dobra. Kiedyś kazali 2 lata się starać, ale teraz ze względu na plagę bezpłodności lekarze zalecają diagnostykę po rocznych nieudanych staraniach. My tak idealnie odczekaliśmy. I wzięli się za nas oboje od razu.
Jeśli się okaże, że Twój facet ma jakiś problem, to będziesz żałowała, że tak długo zwlekaliście Ale życzę Wam, żeby to było coś lekkiego, co da się szybko wzmocnić tabletkami :*
Mój poszedł na badanie już po 3 cyklu starań ale ja nie żałuję, bo dało to mi spokój. Ja należę do tych osób, które wszystkim się przejmują i zamartwiają niepotrzebnie, dlatego lepiej jak już wiemy, że jest wszystko ok i jesteśmy zdrowi. Polecam dziewczyny, jeśli chcecie mieć spokojną głowę i dać na luz w staraniach