Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:A tu dziewczyny po 2-3 miesiącach starań świrują i biegną robić badania. Uważam, że przesada w żadną stronę nie jest dobra. Kiedyś kazali 2 lata się starać, ale teraz ze względu na plagę bezpłodności lekarze zalecają diagnostykę po rocznych nieudanych staraniach. My tak idealnie odczekaliśmy. I wzięli się za nas oboje od razu.
Jeśli się okaże, że Twój facet ma jakiś problem, to będziesz żałowała, że tak długo zwlekaliście Ale życzę Wam, żeby to było coś lekkiego, co da się szybko wzmocnić tabletkami :*najra88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja mam włosy brązowe i mnie kusi, żeby pofarbować na kasztanowe, albo czarne ale nigdy nie farbowałam, nie wiem czy włosów nie zniszczę. Chociaż ja już mam kilka siwych włosów ( ) więc niedługo będę zmuszona pofarbować
W ogóle macie też już siwe włosy? Ja jestem przerażona, mam dopiero 23 lataAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Najlepiej powiedzieć ze bd zalowac ze tyle czekalam...
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja mam włosy brązowe i mnie kusi, żeby pofarbować na kasztanowe, albo czarne ale nigdy nie farbowałam, nie wiem czy włosów nie zniszczę. Chociaż ja już mam kilka siwych włosów ( ) więc niedługo będę zmuszona pofarbować
W ogóle macie też już siwe włosy? Ja jestem przerażona, mam dopiero 23 lataAnia95 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Taki średni myszowaty brąz Dosyć ciemne. Chciałam zostawić naturalny odrost, dlatego mam taką nowoczesną fryzurę - swoje u nasady, a potem od połowy głowy i do końca blond
To ja mam myszowaty ciemny blond ;p Pewnie całkiem podobny odcień mamy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Farbowanie jest fajne! Ja wypróbowałam już chyba każdy kolor Najbardziej podobał mi się ciemnofioletowy. Ale do niedawna farbowałam zmywalnymi - szamponami koloryzującymi. Do 24 myć. Farbują lekko, a nadają dużo połysku. Czy się zniszczą? Może tak, może nie. Różnie bywa. Zależy też od jakości farby. Dlatego wolę wydać kasę i iść do fryzjera. Siwe włosy miałam może 4 w życiu Ale to geny, nic nie poradzisz. Moja mama w moim wieku miała już połowę głowy siwej. Ja mam włosy po ojcu - nie siwieją a łysieją. Dla kobiety już lepsza ta opcja (chyba).
Jak urodzę dziecko to zaszaleję i pofarbuję włosyKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Najlepiej powiedzieć ze bd zalowac ze tyle czekalam...
Ja też byłam panikara, martwiłam się na zapas) oczywiście czasem mi się zdarza jak każdej kobiecie. Po tym jak zostałam sama z dziećmi bez pomocy i dałam radę, po tym jak w zeszłym roku spotkała nasza rodzinę wielka tragedia jestem inna. Staram się cieszyć każdym szczególem pozytywnym w zyciu.
Phia masz super podejście, i nie chciałabym żeby się w nim coś zmieniło :*Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:A ile bierzesz oleju z wiesiołka dziennie? Pytam poniewaz kupiłam a na opakowaniu jest napisane że 3 razy dziennie i sama nie wiem...
A Ovarin masz od lekarza czy sama kupiłaś i brałaś ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny