Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Badanie nasienia... Bo ktos poszedl na zwolnienie
O masakra współczuję
Ja tak miałam Hsg przekładane, bo lekarz na urlop poszedł. No niby nie ma co się dziwić, każdy chce iść na urlop i odpocząć, ale nerwa miałam wtedy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Ja mam włosy Orawie do pasa ale dwa lata to chyba wystarczająco długo08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Mój jest daltonista, i to takim prawdziwym, chorobę ma. Nie wie co ma jaki kolor.. Jak się pytam go jaki mam kolor oczu to się robi spocony i mówi... "ładne"
Czemu chłopa dobijasz jeszcze?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualnyPaula90 Nam moj ginekolog wlasnie mowil abysmy na spokojnie podeszli do tematu staran. Zeby sie nie stresowac i w ogole. Ale kurcze to bardzo latwo powiedziec...trudniej zrobic, zwlaszcza jesli sie o tym mysli non stop, slyszy sie o ciazach kolezanek, widzi sie same kobiety w ciazy...
Ja odkad zaczelam sie starac non stop widze same dzieci i kobiety ciezarne, jak na zlosc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama weź że się ogarnij
Weź idź na bete nawet po 15 do labo i tyle
Patka pięknie widać! Rozumiem że czekasz na wynik beta?
A ja dziś wstałam z dobrym humorem. Chociaż w nocy mi się śniły jakieś koszmary.
I zaczyna mi się owulacja. Więcej się zaczyna śluzu pojawiać ale na razie kremowy. -
Ja mam bardzo długie włosy, do pasa (a jestem też wysoka). Zapuszczam włosy już 14 lat, oczywiście w miarę regularnie podcinam Teraz się mocno zastanawiam nad jakimś mocniejszym cięciem - może 10 cm? Żeby odżyły po dwukrotnym rozjaśnianiu. Przeszkadzają mi już bardzo - podczas spania, podczas przytulania
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:To za tydzien zrobicie. A teraz rozladujcie napięcie dobrym seksem:)
A pierwszy raz robicie to badanie? Czy juz robiliscie?
Niby tydz. Bo bylo 23 lipca ale sam fakt inealnie wtedy pasowal... Zdarzyla bym przed okresem odrazu do mojej gin a tak misze czekac kolejny miech -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Czemu chłopa dobijasz jeszcze?
Albo w górach jak zachwyc alarm się zielenią, on na to.. A dla mnie wszystko jest szare... Ciekawe jak to wygląda.
SA takie okulary dla daltonistow, ale on ich nie chce.. Boi się że mu się świat przewróci wtedy do góry nogami.Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mama weź że się ogarnij
Weź idź na bete nawet po 15 do labo i tyle
Patka pięknie widać! Rozumiem że czekasz na wynik beta?
A ja dziś wstałam z dobrym humorem. Chociaż w nocy mi się śniły jakieś koszmary.
I zaczyna mi się owulacja. Więcej się zaczyna śluzu pojawiać ale na razie kremowy. -
Kasiulka90 wrote:Ja mam bardzo długie włosy, do pasa (a jestem też wysoka). Zapuszczam włosy już 14 lat, oczywiście w miarę regularnie podcinam Teraz się mocno zastanawiam nad jakimś mocniejszym cięciem - może 10 cm? Żeby odżyły po dwukrotnym rozjaśnianiu. Przeszkadzają mi już bardzo - podczas spania, podczas przytulania
Też miałam takie długie Ale w marcu? kwietniu? nie pamiętam dokładnie - ścięłam 20 cm Ale moje to tak szybko rosną, że niedługo znowu do pasa będą
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Czekamy do 31 lipca...
Niby tydz. Bo bylo 23 lipca ale sam fakt inealnie wtedy pasowal... Zdarzyla bym przed okresem odrazu do mojej gin a tak misze czekac kolejny miech
A nie macie mozliwosci gdzie indziej ich zrobic? -
Kasiulka90 wrote:Ja mam bardzo długie włosy, do pasa (a jestem też wysoka). Zapuszczam włosy już 14 lat, oczywiście w miarę regularnie podcinam Teraz się mocno zastanawiam nad jakimś mocniejszym cięciem - może 10 cm? Żeby odżyły po dwukrotnym rozjaśnianiu. Przeszkadzają mi już bardzo - podczas spania, podczas przytulania
Pięknie wyglądają takie długie włosy, ale ile przy nich roboty ja moje muszę prostować, zeby jakoś wyglądały, bo się puszą bardzo. Teraz prostowanie zajmie mi o wiele mniej czasu -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Zawsze mam ubaw jak gra w swoje gry i wola mnie zdenerwowany krzycząc "jaki ten smok ma kolor!!!!"
Albo w górach jak zachwyc alarm się zielenią, on na to.. A dla mnie wszystko jest szare... Ciekawe jak to wygląda.
SA takie okulary dla daltonistow, ale on ich nie chce.. Boi się że mu się świat przewróci wtedy do góry nogami. -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Ja Cie doskonale rozumiem. Bo ja mojego meza pol roku prosilam a wrecz blagalam aby zrobil badania. Pol roku...tyle mi to zajelo. Ilez bylo placzu z tego powodu. Ale w koncu sie ogarnal i zrobil.
A nie macie mozliwosci gdzie indziej ich zrobic?