Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:A ja nigdy, nigdy nie mialam takich żył na piersiach jak mam teraz. I skutki wielkości mojej cukierniczki
Właśnie mówiłam do mojego że póki są takie wielkie piersi to humor mega, wczoraj podczas zabaw je wykorzystałam.
Szkoda że znów wypuści się z nich powietrze. Najprzyjemniejszy czas jak są takie wieeelkieeeesaktap lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Kobietki pytanko za 100pkt.
Czesto leci mi krew z nosa... Raz w tyg. To minimun.. Czasami rzadziej... Macie jakies pomysly aby to sie zmienilo... Bo mnie juz czasami to do szalu doprowadza..
Krew mnie zalewa hehe.. -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Mama a Ty to jestes pewna ze nic z tego nie bedzie? Bo coś mi sie wydaje, że jednak będzie
I od kiedy się z tym pogodziłam mam humor jak ta lala!! POWIEM Wam że jakbym się dziś czegoś naćpała, tak mi wesoło
Ale dziękuję za wiarę.. Jeszcze do pon też wierzyłam po cichu -
Dzień Dobry wszystkim Zaczęłam nadrabiać
Coś mnie jakieś przeziębienie łapie gardło mnie pobolewa od wczoraj
Patka ja już po cichu gratuluję
Mamuśkaa1 już jesteś dopisanaaktap, Applejoy lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ewa89_89 wrote:ale mnie wkurza ten detektor ciąży, dupek pokazuje że na 93% powinnam mieć pozytywny test... nie ogarnął, że mam negatywny i działa mi teraz na nerwy...
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Na pewno nie. Przyzekam. Tak jak mówiłam test wczoraj wyszedł by ciemniejszy, temp dziś spadła, widać na wykresie, a mnie dziś pogonilo do toalety, zawsze mnie czyści przed miesiączka. Więc jak nie dziś to jutro będzie. Z zapasem tamponow i podpasek maszeruje do pracy.
I od kiedy się z tym pogodziłam mam humor jak ta lala!! POWIEM Wam że jakbym się dziś czegoś naćpała, tak mi wesoło
Ale dziękuję za wiarę.. Jeszcze do pon też wierzyłam po cichu -
nick nieaktualny
-
A mi ginekolog kazał przyjść sprawdzić te guzy na ostatni dzień cyklu lub w 1 miesiączki i czuje że zaraz przyjdzie, próbuję się zarejestrować ale jestem 46 w kolejce....08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny