Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja zamawiam te z allegro za 1zl ale ze sklepu medycznego. Jakos bardziej ufam. Nie wiem dlaczego w sumie. Biorę komplet z owulacyjnymi i dorzucaja jeszcze gratisy wtedy.
U nie to chyba też sklep medyczny jest...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Detector mówi o tym że jeśli byłabyś w ciąży to test wyjdzie na 93% a nie ze jesteś w ciąży na 93%.
Witam się z kawa i Masza i niedzwiedziem. Mój brzdac już lepiej i mam nadzieje ze na koniec mego urlopu gdzieś jednak pojedziemy.
Aktap Gratulacje super.
Phia kup rutinoscorbin i bierz 6-8 tabl na dobę. Ale powinnaś zgłosić to dla Gina , skoro jest problem z naczyniami, są kruche i tak łatwo pękają. Morfologię masz ok? Ilość trombocytow? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi95 wrote:ja mam dwa koty więc nie wiem jak to będzie
Ja też ma dwa kociaki, które nie mam pojęcia jak przyjmą nowego małego domownika, teraz jak przychodzą znajomi z dziećmi to się ich strasznie boją i się chowają. Mam nadzieję, ze się nauczą żyć z tym maleństwem
W ogóle dzień dobry dziewczyny!
Mam taki nawał pracy dzisiaj, że tylko szybko Was nadrabiam, ale nie da się, mam jeszcze chyba z 15 stron do przeczytania hahaha
Będę na bieżąco Was czytać i odpowiadać! -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Detector mówi o tym że jeśli byłabyś w ciąży to test wyjdzie na 93% a nie ze jesteś w ciąży na 93%.
Witam się z kawa i Masza i niedzwiedziem. Mój brzdac już lepiej i mam nadzieje ze na koniec mego urlopu gdzieś jednak pojedziemy.
Aktap Gratulacje super.
Phia kup rutinoscorbin i bierz 6-8 tabl na dobę. Ale powinnaś zgłosić to dla Gina , skoro jest problem z naczyniami, są kruche i tak łatwo pękają. Morfologię masz ok? Ilość trombocytow? -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Phia, lekarzem nie jestem ale takie krwawienie z nosa na pewno nie jest ok. Organizm daje znać że jest z czymś problem. Konsultowalas z lekarzami??
Jak bylam u rodzinnego to mowilam. Zlecil badania. Ale wszystko okej...
Moze to zmeczenie..
A teraz z 2 miechy temu robilam podatawowe i tsh i w normie wszysykoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Jak mi się uda wyrwać z pracy. Ale mam taki dziwny ból... Podobny do tego okresowego, jakby takie napieranie na macicę, mam wrażenie, że chce mi się do toalety.
spokojnie sobie czekaj. Jak nie dziś beta to jutro powtórz test. Skup się na pozytyw ach. To przyciąga dobre rzeczy
aktap lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Jest cos takiego jak detektor ciazy?
Ja mam ale może dlatego, że przez miesiąc testuję wersję płatna. Nie wiem jak później będzie na tej darmowej.⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyPhia wrote:Jak bylam u rodzinnego to mowilam. Zlecil badania. Ale wszystko okej...
Moze to zmeczenie..
A teraz z 2 miechy temu robilam podatawowe i tsh i w normie wszysyko