Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Nie mozna sie bac i myslec ze sie straci...

Pozytywnie kobietki ... Troche wiary ❤
    Wiem wiem. Ale ja juz tak mam niestety.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, na niczym się nie mogę skupić... Chyba umrę w tej pracy.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Nie wiem sama.. Drazni to czasami

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dziewczyny, na niczym się nie mogę skupić... Chyba umrę w tej pracy.
    Patka nie dziwię się, cieszę się :D i zazdroszczę Wam dziewczyny naprawdę! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ja też się mega cieszę! To oznacza że robią miejsce dla Nas. I jak pisałam im więcej wirusków do zarazania tym lepiej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Tylko cholercia, nie wiem czy już mogę się cieszyć. Jak zobaczę wynik czarno na białym, to będę pewna.

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja zamawiam te z allegro za 1zl ale ze sklepu medycznego. Jakos bardziej ufam. Nie wiem dlaczego w sumie. Biorę komplet z owulacyjnymi i dorzucaja jeszcze gratisy wtedy.

U nie to chyba też sklep medyczny jest :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Detector mówi o tym że jeśli byłabyś w ciąży to test wyjdzie na 93% a nie ze jesteś w ciąży na 93%.

Witam się z kawa i Masza i niedzwiedziem. Mój brzdac już lepiej i mam nadzieje ze na koniec mego urlopu gdzieś jednak pojedziemy.

Aktap Gratulacje super.

Phia kup rutinoscorbin i bierz 6-8 tabl na dobę. Ale powinnaś zgłosić to dla Gina , skoro jest problem z naczyniami, są kruche i tak łatwo pękają. Morfologię masz ok? Ilość trombocytow?

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Tylko cholercia, nie wiem czy już mogę się cieszyć. Jak zobaczę wynik czarno na białym, to będę pewna.
    To leć na betę i Nam. Tu szybciutko pisz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia, lekarzem nie jestem ale takie krwawienie z nosa na pewno nie jest ok. Organizm daje znać że jest z czymś problem. Konsultowalas z lekarzami??

Phia lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi95 wrote:
    ja mam dwa koty więc nie wiem jak to będzie :P

Ja też ma dwa kociaki, które nie mam pojęcia jak przyjmą nowego małego domownika, teraz jak przychodzą znajomi z dziećmi to się ich strasznie boją i się chowają. Mam nadzieję, ze się nauczą żyć z tym maleństwem :)

W ogóle dzień dobry dziewczyny!
    Mam taki nawał pracy dzisiaj, że tylko szybko Was nadrabiam, ale nie da się, mam jeszcze chyba z 15 stron do przeczytania hahaha ;)

Będę na bieżąco Was czytać i odpowiadać! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Detector mówi o tym że jeśli byłabyś w ciąży to test wyjdzie na 93% a nie ze jesteś w ciąży na 93%.

Witam się z kawa i Masza i niedzwiedziem. Mój brzdac już lepiej i mam nadzieje ze na koniec mego urlopu gdzieś jednak pojedziemy.

Aktap Gratulacje super.

Phia kup rutinoscorbin i bierz 6-8 tabl na dobę. Ale powinnaś zgłosić to dla Gina , skoro jest problem z naczyniami, są kruche i tak łatwo pękają. Morfologię masz ok? Ilość trombocytow?
    Właśnie okej .. Bo z 2 miechu temu robilam..

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny metaliczny posmak jest od kwasu foliowego (jest go za dużo). :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Phia, lekarzem nie jestem ale takie krwawienie z nosa na pewno nie jest ok. Organizm daje znać że jest z czymś problem. Konsultowalas z lekarzami??

Jak bylam u rodzinnego to mowilam. Zlecil badania. Ale wszystko okej...
    Moze to zmeczenie..

A teraz z 2 miechy temu robilam podatawowe i tsh i w normie wszysyko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka udało sięw 1 cs? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się uda wyrwać z pracy. Ale mam taki dziwny ból... Podobny do tego okresowego, jakby takie napieranie na macicę, mam wrażenie, że chce mi się do toalety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny metaliczny posmak jest od kwasu foliowego (jest go za dużo). :)
    O ooooo.. Dzięki.. I co teraz???

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jak mi się uda wyrwać z pracy. Ale mam taki dziwny ból... Podobny do tego okresowego, jakby takie napieranie na macicę, mam wrażenie, że chce mi się do toalety.
    Tylko niczego sobie nie wkrecaj!!! :) spokojnie sobie czekaj. Jak nie dziś beta to jutro powtórz test. Skup się na pozytyw ach. To przyciąga dobre rzeczy :)

aktap lubi tę wiadomość

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Jest cos takiego jak detektor ciazy?:)

Ja mam ale może dlatego, że przez miesiąc testuję wersję płatna. Nie wiem jak później będzie na tej darmowej.

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Jak bylam u rodzinnego to mowilam. Zlecil badania. Ale wszystko okej...
    Moze to zmeczenie..

A teraz z 2 miechy temu robilam podatawowe i tsh i w normie wszysyko
    Kurcze, może to faktycznie jakiś problem pękającego tylko naczynka. Oby. Ja jestem. Trochę przewrazliwiona na punkcie zdrowia i dziwnych objawow.

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ