Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisoon wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, mam nadzieję, że i mnie zechcecie przyjąć do swojego grona Mam 29 lat, z mężem staramy się już 6 cykli i nic, teraz jestem w 5 dc. Cykle mam zazwyczaj 28 dniowe, czasem zdarzy się odstępstwo. Wcześniej kochaliśmy się w co 2 dni, koleżanka, która zaszła za pierwszym razem powiedziała, że oni kochali się codziennie. Chyba spróbuję. Może tak się uda. Dodam, że mam wrażenie, że odkąd się staramy to mój płodny śluz zaniknął. Zawsze było go naprawdę dużo na bieliźnie a teraz nic. Miała któraś tak?
Alisoon witamy
Staracie się o pierwszego dzidziusia?
Powiem Ci, że ja kiedyś miałam więcej śluzu płodnego, oczywiście jak jeszcze nie starałam się z mężem o dziecko. A teraz jest gorzej z tym śluzem..
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Chociaż nie, bo Ty chyba będziesz testować jakoś na początku marca tak? już mi się poplątało
-
Ulci ale czy @ czy test rozczaruje to chyba to samo? A tak... może jednak Cię ucieszy ten test Trzymam kciuki i zaznaczam że nie jestem obiektywna - nigdy nie byłam cierpliwa jeśli chodzi o testy
-
futuremama wrote:Oj nie, ja na 7-8 marca czekam żeby w końcu nowy cykl zacząć i ruszyć W tym byliśmy grzeczni, bo wszystkie sprawy w toku. Ale jak to z planami większość się sypie a dzidzi na pewno już nie chcemy odkładać
Aaa dobra już wszystko jasnefuturemama lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Alisoon ja też mam wrażenie że twn śluz sobie w kulki leci Ale ja tam wierna, conceive zakupiony. Mam nadzieję że i tym razem mnie nie zawiedzie
Ja stosuje Conceive już od dłuższego czasu. Pomóc nie pomógł jakoś szczególnie, ale skoro nie szkodzi to czemu nie stosować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 19:56
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Alisoon wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, mam nadzieję, że i mnie zechcecie przyjąć do swojego grona Mam 29 lat, z mężem staramy się już 6 cykli i nic, teraz jestem w 5 dc. Cykle mam zazwyczaj 28 dniowe, czasem zdarzy się odstępstwo. Wcześniej kochaliśmy się w co 2 dni, koleżanka, która zaszła za pierwszym razem powiedziała, że oni kochali się codziennie. Chyba spróbuję. Może tak się uda. Dodam, że mam wrażenie, że odkąd się staramy to mój płodny śluz zaniknął. Zawsze było go naprawdę dużo na bieliźnie a teraz nic. Miała któraś tak?
co do śluzu możesz zacząć brać wiesiołek i wt. E a z naturalnych rzeczy polecam sok z grejpfruta wzmaga płodność. U mnie po tym była poprawa w śluzie bo wcześniej też prawie go nie widziałam. może ci to pomoże.Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy nam pomógł czy nie ale się udało więc z podobnym zestawem startowym ruszymy i teraz
Woda na pewno ma duży wpływ na śluz. Czytałam jeszcze o siemieniu lnianym, ale nie stosowałam.
U mnie ogólnie jest gorzej po pierwszym porodzie ale w sumie nie wiem co to ma do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:02
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Na śluz to chyba dość sporo czynników ma wpływ. Psychika na pewno też swoje działa.
Ja to np mało pije, więc na bank to też mi bardzo pogarsza śluz -
futuremama wrote:Witaj To co, teraz nasz kolej na córeczki?
Mój pierworodny miał być... tzn. w mojej głowie od zawsze myślałam że pierwsza będzie córka ale już w 13tyg padło hasło - chłopiec i patrząc na geny to następny pewnie też będzie -
futuremama wrote:Ja nie wiem czy nam pomógł czy nie ale się udało więc z podobnym zestawem startowym ruszymy i teraz
Woda na pewno ma duży wpływ na śluz. Czytałam jeszcze o siemieniu lnianym, ale nie stosowałam.
U mnie ogólnie jest gorzej po pierwszym porodzie ale w sumie nie wiem co to ma do tego
To życzę tego, żeby i tym razem tak się poszczęściło
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualnyJa w nowym cyklu chcę zacząć brać olej z wiesiołka na śluz, ale nie wiem jak go stosować. Niektóre dziewczyny biorą wiesiołka od 1 dnia cyklu, a inne po ustaniu krwawienia. Brałyście kiedyś wiesiołka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelo jestem
LOLA! SUPER!!!! idealna beta! :* ściskam Was mocno!
u mnie tylko PRACA... i stresy i jakaś choroba skóry (!) koszmar... muszę teraz leczyć i smarować sterydami... więc pupa z tego cyklu, nie biorę leków ani nic... bez sensu jeżeli leczę skórę... więc przerwa wymuszona (ale oczywiście starania vel sex bez stresu będzie).