Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja piję min 1,5 l wody z butelki nie licząc kaw/ herbat.
Wiesiołek kupiony ale sobie leży i czeka... tak jak letrozol heheheh.. wiesiołek brać po zakończeniu @ bo może (ponoć) pogorszyć krwawienie...? Conceive żel - mam (drogii....) ale fatalnie się go używa.. leje się.. niezbyt przyjemne to to..
-
mamuśka31 wrote:Powiem ci szczerze ze chciałabym dziewczynkę ale z drugiej strony obojętnie byle zdrowe i w końcu zajść. Sprawdzam co chwile śluz i juz nie wiem jaki powinien byc przed ... Pamiętam tylko ze przy synku miałam w dzień okresu normalne plamienia pojechalam do lekarza na ust a on do mnie ze sobie wymyślam i ze wcale nie musze byc w ciąży ale beta wykazala co innego. nie sądziłam ze z 2 dzieckiem bedzie tak trudno. Jestem nastawiona co miesiąc a potem rozczarowanie. Musze wytrzymać do poniedziałku.
mamuśka31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:ja piję min 1,5 l wody z butelki nie licząc kaw/ herbat.
Wiesiołek kupiony ale sobie leży i czeka... tak jak letrozol heheheh.. wiesiołek brać po zakończeniu @ bo może (ponoć) pogorszyć krwawienie...? Conceive żel - mam (drogii....) ale fatalnie się go używa.. leje się.. niezbyt przyjemne to to.. -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:A letrezol od czego jest?
Eh... na razie mam na bani te problemy skórne.. biegam po dermatologach wrrr...
Gabriella wrote:Najlepiej jest go aplikować strzykawką, u mnie w osiedlowej aptece kosztował 75 zł, a w aptece gemini internetowej kosztuje 45,86 zł. A z tym wiesiołkiem to ja nie wiem każdy inaczej stosuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:22
-
ciasteczko82 wrote:Helo jestem
LOLA! SUPER!!!! idealna beta! :* ściskam Was mocno!
u mnie tylko PRACA... i stresy i jakaś choroba skóry (!) koszmar... muszę teraz leczyć i smarować sterydami... więc pupa z tego cyklu, nie biorę leków ani nic... bez sensu jeżeli leczę skórę... więc przerwa wymuszona (ale oczywiście starania vel sex bez stresu będzie).
Dobrze Cię widzieć z nami.
A co do wody... wciąż o niej zapominam w pracy. W weekndy mi się uda 1,5l na dzień wypićciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ciacho a może z nerwów ten problem ze skórą?
Dobrze Cię widzieć z nami.
A co do wody... wciąż o niej zapominam w pracy. W weekndy mi się uda 1,5l na dzień wypić -
ciasteczko82 wrote:Możliwe, dziś wykluczyłam grzybicę (badanie mykologiczne- ale pierwsze pod mikroskopem jeszcze czekam na posiew 3 tyg), ale czort wie co to jest.. szkoda gadać. Możliwe że od stresu, póki co mam maść Triderm (działa na bakterie grzyby i ma też steryd)... okropne.
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:A próbowałaś coś na alergię? Ja miałam bodajże hitaxa czy coś takiego, 10 dni miałam brać i pomogło. I w sumie też nie wiadomo skąd przyszło.
-
No to oby pomogła Widać tak miało być, zastanawiałaś się czy cykl wyluzować czy lekie no widać potrzebujesz odpoczynku
Plamka masz rację Ja już się nie mogę doczekać, w końcu do Was dołączę I każdej życzę listopadowo/ grudniowego prezentu -
ciasteczko82 wrote:2 dermatologów na oko twierdziło że grzybica, 3 dermatolog powiedział, że raczej nie i zalecił badanie mykologiczne- ujemne z mikroskopu.. więc śmieszni są ci lekarze... masakra... nawet nie mam sił kręcić afery. Szkoda czasu. Ale tak właśnie leczą.. ręce opadają. Alergia- może? Muszę się pozbyć tych plamek i wysięków. Bo to dobija. Ta maść ponoć na wszystko więc okaże się .. oby pomogła. Miałam dziś zacząć letrozol, ale ze względu na skórę nie będę jeszcze się obciążać takim lekiem.Do ginek idę jakoś w połowie cyklu na monit - ale jeden. Bo i tak nie liczę tego cyklu za udany; nie mierzę temp, może ok 15 dc zrobię test OWU i to tyle. Żadnych udziwnień chill..
Rozległe te zmiany masz? no oby pomogło
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)