Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
ja piję min 1,5 l wody z butelki nie licząc kaw/ herbat.
Wiesiołek kupiony ale sobie leży i czeka... tak jak letrozol heheheh.. wiesiołek brać po zakończeniu @ bo może (ponoć) pogorszyć krwawienie...? Conceive żel - mam (drogii....) ale fatalnie się go używa.. leje się.. niezbyt przyjemne to to..
-
mamuśka31 wrote:Powiem ci szczerze ze chciałabym dziewczynkę ale z drugiej strony obojętnie byle zdrowe i w końcu zajść. Sprawdzam co chwile śluz i juz nie wiem jaki powinien byc przed ... Pamiętam tylko ze przy synku miałam w dzień okresu normalne plamienia pojechalam do lekarza na ust a on do mnie ze sobie wymyślam i ze wcale nie musze byc w ciąży ale beta wykazala co innego. nie sądziłam ze z 2 dzieckiem bedzie tak trudno. Jestem nastawiona co miesiąc a potem rozczarowanie. Musze wytrzymać do poniedziałku.
mamuśka31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:
ja piję min 1,5 l wody z butelki nie licząc kaw/ herbat.
Wiesiołek kupiony ale sobie leży i czeka... tak jak letrozol heheheh.. wiesiołek brać po zakończeniu @ bo może (ponoć) pogorszyć krwawienie...? Conceive żel - mam (drogii....) ale fatalnie się go używa.. leje się.. niezbyt przyjemne to to.. -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:A letrezol od czego jest?
a efektem dodatkowym to owulacja- więc ma przyczynić się do owulacji (obniża poziom estrogenów?). Niby lepszy lek niż CLO bo nie wpływa neg na endometrium.
Eh... na razie mam na bani te problemy skórne.. biegam po dermatologach wrrr...
Gabriella wrote:Najlepiej jest go aplikować strzykawką, u mnie w osiedlowej aptece kosztował 75 zł, a w aptece gemini internetowej kosztuje 45,86 zł. A z tym wiesiołkiem to ja nie wiem każdy inaczej stosuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:22
-
ciasteczko82 wrote:Helo
jestem
LOLA! SUPER!!!! idealna beta! :* ściskam Was mocno!
u mnie tylko PRACA... i stresy i jakaś choroba skóry (!) koszmar... muszę teraz leczyć i smarować sterydami... więc pupa z tego cyklu, nie biorę leków ani nic... bez sensu jeżeli leczę skórę... więc przerwa wymuszona (ale oczywiście starania vel sex bez stresu będzie).
Dobrze Cię widzieć z nami.
A co do wody... wciąż o niej zapominam w pracy. W weekndy mi się uda 1,5l na dzień wypićciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ciacho a może z nerwów ten problem ze skórą?
Dobrze Cię widzieć z nami.
A co do wody... wciąż o niej zapominam w pracy. W weekndy mi się uda 1,5l na dzień wypić -
ciasteczko82 wrote:Możliwe, dziś wykluczyłam grzybicę (badanie mykologiczne- ale pierwsze pod mikroskopem jeszcze czekam na posiew 3 tyg), ale czort wie co to jest.. szkoda gadać. Możliwe że od stresu, póki co mam maść Triderm (działa na bakterie grzyby i ma też steryd)... okropne.
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:A próbowałaś coś na alergię? Ja miałam bodajże hitaxa czy coś takiego, 10 dni miałam brać i pomogło. I w sumie też nie wiadomo skąd przyszło.
z mikroskopu.. więc śmieszni są ci lekarze... masakra... nawet nie mam sił kręcić afery. Szkoda czasu. Ale tak właśnie leczą.. ręce opadają. Alergia- może? Muszę się pozbyć tych plamek i wysięków. Bo to dobija. Ta maść ponoć na wszystko więc okaże się .. oby pomogła. Miałam dziś zacząć letrozol, ale ze względu na skórę nie będę jeszcze się obciążać takim lekiem.Do ginek idę jakoś w połowie cyklu na monit - ale jeden. Bo i tak nie liczę tego cyklu za udany; nie mierzę temp, może ok 15 dc zrobię test OWU i to tyle. Żadnych udziwnień
chill..
-
No to oby pomogła
Widać tak miało być, zastanawiałaś się czy cykl wyluzować czy lekie no widać potrzebujesz odpoczynku
Plamka masz racjęJa już się nie mogę doczekać, w końcu do Was dołączę
I każdej życzę listopadowo/ grudniowego prezentu
-
ciasteczko82 wrote:2 dermatologów na oko twierdziło że grzybica, 3 dermatolog powiedział, że raczej nie i zalecił badanie mykologiczne- ujemne
z mikroskopu.. więc śmieszni są ci lekarze... masakra... nawet nie mam sił kręcić afery. Szkoda czasu. Ale tak właśnie leczą.. ręce opadają. Alergia- może? Muszę się pozbyć tych plamek i wysięków. Bo to dobija. Ta maść ponoć na wszystko więc okaże się .. oby pomogła. Miałam dziś zacząć letrozol, ale ze względu na skórę nie będę jeszcze się obciążać takim lekiem.Do ginek idę jakoś w połowie cyklu na monit - ale jeden. Bo i tak nie liczę tego cyklu za udany; nie mierzę temp, może ok 15 dc zrobię test OWU i to tyle. Żadnych udziwnień
chill..
Rozległe te zmiany masz? no oby pomogło
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)