Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:No to oby pomogła Widać tak miało być, zastanawiałaś się czy cykl wyluzować czy lekie no widać potrzebujesz odpoczynku
Plamka masz rację Ja już się nie mogę doczekać, w końcu do Was dołączę I każdej życzę listopadowo/ grudniowego prezentu
Tak sobie pomyślałam, że skoro tyle nas teraz zaczyna nowy cykl to którejś musi się poszczęścićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:47
ciasteczko82, mamuśka31 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Rozległe te zmiany masz? no oby pomogło
Chyba faktycznie tak miało być z tym cyklem luzuję.
Dziewczyny - wiecie, fajnie mi tu z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 20:46
-
futuremama wrote:Czyli też ruszacie ze staraniami?
W przyszłym tygodniu mamy lekarza zobaczymy co powie... jak bedzie ok.. to myślę że tak ale bez jakiejś spiny.. temperaturę chce mierzyć bo chce sprawdzić ja u mnie wygląda teraz...
Miłosz
Honoratka
-
Ciasteczko 82...u mnie 2 lata diagnozowano trądzik różowaty.....chodziłam od lekarza do lekarza nikt nie wiedział co mi jest...swędziało, piekło, krostki plamy czerwone były.....wszyscy rozkładali ręce...a maści to jak na króliku doświadczalnym i nic nie pomagało.....
Pojechałam do drogiej i specjalistycznej kliniki typu dr. Gojdź. Na pierwszej wizycie postawili dignoze....byłam na 3 laserach i o niebo lepiej.....oczywiście skóra pod specjalnym nadzorem kremy tylko po 80 zl za 30ml co roku laser za 1800zl.....ale pozbyłam sie dziadostwa....
2 lata wyjęte z życiorysu cierpie´fizycznych i wstydu no bo to przecież na twarzy.
połowa sukcesu leży w postawieniu trafnej diagnozy.....
Dodam, że trądziku nabawiłam sie po roku bardzo stresujcej pracy i wiem napewno, że to choroba ze stresu....ciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Ciasteczko 82...u mnie 2 lata diagnozowano trądzik różowaty.....chodziłam od lekarza do lekarza nikt nie wiedział co mi jest...swędziało, piekło, krostki plamy czerwone były.....wszyscy rozkładali ręce...a maści to jak na króliku doświadczalnym i nic nie pomagało.....
Pojechałam do drogiej i specjalistycznej kliniki typu dr. Gojdź. Na pierwszej wizycie postawili dignoze....byłam na 3 laserach i o niebo lepiej.....oczywiście skóra pod specjalnym nadzorem kremy tylko po 80 zl za 30ml co roku laser za 1800zl.....ale pozbyłam sie dziadostwa....
2 lata wyjęte z życiorysu cierpie´fizycznych i wstydu no bo to przecież na twarzy.
połowa sukcesu leży w postawieniu trafnej diagnozy.....
Dodam, że trądziku nabawiłam sie po roku bardzo stresujcej pracy i wiem napewno, że to choroba ze stresu.... -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Tak sobie pomyślałam, że skoro tyle nas teraz zaczyna nowy cykl to którejś musi się poszczęścić
Ania2014, Lola_M, Gabriella, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:Plamka, o tak- oczywiście nie dot. mnie ale za Was trzymam kciuki - zawsze za Lolę tak mocno trzymałam i się cudownie udało! Teraz WY.
Gabriella, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
A jest wśród nas któraś, której udało się podczas codziennych starań? A może znacie taka osobę. Tak jak wspomniałam wcześniej mojej koleżance się udało w 1cyklu podczas codziennych staran. miała wtedy 25 lat. Ja mam 29, mąż 32, zastanawiam się czy plemniki będę na tyle silne do momentu owulacji żeby coś zdziałać. Sama już nie wiemAlison
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:To ja polecę jeszcze k2 do tej wit. D wtedy lepiej się wchłania
U nas też oboje bierzemy30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Alisoon wrote:A jest wśród nas któraś, której udało się podczas codziennych starań? A może znacie taka osobę. Tak jak wspomniałam wcześniej mojej koleżance się udało w 1cyklu podczas codziennych staran. miała wtedy 25 lat. Ja mam 29, mąż 32, zastanawiam się czy plemniki będę na tyle silne do momentu owulacji żeby coś zdziałać. Sama już nie wiem
-
Mój mąż nigdy nie miał badań więc nie wiem jak jego armia ale testosteron na pewno ma wysoki bo to widać
Wtedy też czytałam, że co drugi dzień. On jak usłyszał hasło dni płodne to sam mnie ganiał że przecież trzeba działać
Ja go wtedy też kwasem foliowym karmiłam
Ale jednak... wtedy mieliśmy szczeście, teraz 3 lata minęły i nie wiadomo co nas czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 07:00