Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki czy po @ tez macie brzydka cere? nie wiem nigdy tak nie mialam a wygladam jak jedna wielka blizna... hormony szaleja pewnie...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Ja nie nakładam, chyba że na jakies okazje. Nawet rzadko ostatnio sie maluje. Zimą owszem ale latem troch sie człowiek spoci i za chwile wszystko plywa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 23:30
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Dziewczyny....pierd**i mi sie w glowie... od smierci ojca obraziłam sie na cały swiat( 5 lat minelo), po smierci mamy przed slubem (2 lata temu ) to juz nikogo nie lubialam a juz wierzyc to tylko w zło...od dwóch tygodni modle się nagle. a dzis ropoczelam nowenne pompejańska. Ska to się wzielo w moim malym móżdżku? I modle sie za Was, za Nas.
Tylko mi sie nie smiac. Bo chyba czuje dume- 1,5 h na ta nowenne i dalam rade
Co sie ze mna dzieje? Objawienie jakieś? Moze jednak psychiatryk mi grozi:P
Cudownie życzę ci wytrwałości w tej modlitwie :* ja nowennę mam już za sobą. Odmówiłam ją 2 razy w ciągu mojego życia. Raz za poprawę sytuacji finansowej - udało się a drugi raz za dar macierzyństwa - na razie czekam, ale wierzę -
Malwa13 wrote:Ania wszystko co napisałaś to jak wyjęte z mojej głowy... trochę mi raźniej bo czasami czuje się źle że odczuwam zazdrość. To naprawdę trudne.
Kochana, nie jesteś sama :* w trudnych chwilach pomyśl, że jestem taka ja, która też zazdrości tym szczęściarom jest ciężko, ale damy radę :* -
milea.26 wrote:Mam dokladnie to samo. Ciesze sie szczesciem innych...ze komus sie udalo. Ale z drugiej strony pojawia sie zazdrość...patrzac na malutkie dzieci lub kobiety w ciazy czasami mam lzy w oczach. I uczucie tej zazdrosci nie zniknie dopoki sama tego nie doswiadcze. No niestety ale milosci do wlasnego dziecka nie zastapi mi zadna inna milosc. Nawet milosc do wlasnego meza...bo inaczej kocha sie meza a inaczej wlasne dziecko:*
Do dziecka jest miłość bezwarunkowa, najmocniejsza na świecie nie mam jeszcze dziecka, ale już to czuję co to będzie jak to maleństwo się pojawi w moim życiu -
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam
Dzień dobry
Ale ze mnie leci, jakaś masakra, ale muszę to przetrwać. Kolejny cykl starań pod znakiem zapytania, bo mój mąż ma jakieś "ale" do tematu, mimo wszystko będę zaglądać, bo się do Was przywiązałamMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:
Didi jakie ALE?
Takie, że chce jeszcze poczekać. Nie wiem na co, ale nic na siłę. Wczoraj miałam w planie zamordowanie go, dziś już tylko jestem mocno wkurzona i chyba się na niego obrażę, ale z drugiej strony ma do tego prawo. Jeszcze nie wiem jak temat ugryzę jak wróci, ale coś czuje, że będzie mega burza. Zadał mi tym większy ból niż negatywna beta. Popłakałam w poduszkę i tyle w temacie. Nie wiem, co mu w głowie siedzi.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Dzień dobry Moje piękne mega płodne Kobietki
Ja juz tez wstałam Mężowi śniadanko do pracy zrobiłam i chyba jeszcze sie położe
Miłego dzionka Iskierki
Didi może mu przejdzie może tak mówi żeby wyluzować??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 06:49
-
Chasia wrote:Dzień dobry Moje piękne mega płodne Kobietki
Ja juz tez wstałam Mężowi śniadanko do pracy zrobiłam i chyba jeszcze sie położe
Miłego dzionka Iskierki
Didi może mu przejdzie może tak mówi żeby wyluzować??
Może go naszły jakieś wątpliwości/obawy, ale kto ich nie ma?
Dziś mam wolne i chyba pójdę w Twoje ślady i do łóżka, skoro dentysta dopiero na 16tąMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
dzień dobry ☺ jeszcze się dziś nikt nie pojawił? ja z Wami zaczynam i kończę swój dzień - uzależnienie kwitnie
Ewa89 co się stało w tym Wrocławiu? jakieś konowały tam siedzą czy bezduszni lekarze?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm