Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Najra jakie to prawdziwe i smutne, ryczeć już zaczęłam na samym początku. Najsmutniejsze jest to ze to zazwyczaj kobiety kobietom fundują te wszystkie niewygodne komentarze. Bądźmy inne, lepsze, bardziej świadome!
milea.26, MammaN lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Bardzo życiowa historia.
Mialam ostatnio taką sytuację.. rodziców sąsiadka mnie zaczepila... i mowi przy mojej mamie do mnie ze moglibysmy sie w koncu o drugie postarac jak to tak jedno... jej dzieci juz maja po dwoje dzieci... usmiechnelam sie i odpowiedzialam ze to jeszcze nie ten czas... a w duszy mnie skrecalo wiedzac ze probujemy i narazie nie wychodzi.
nie rozumiem takiego podejscia, to jest wtracanie sie do czyjegos zycia. a znow jak rodzina wielodzetna to nie wazne ze kochajaca i nie biedujaca nie zyjaca z socjalu... wtedy beda wytykac ze ci dzieci narobili bo jest 500+ nie patrzac ze wiele z rodzin mialo tyle dzieci wczesniej lub nawet jesli nie mieli wczesniej to nie fair jest mowic tak o nich. -
melunia91 wrote:Mama mnie wszyscy mowia ze jestem ze wszystmi "za".
Za badzo chce. Za bardzo marze. Za bardzo sie staram. No ale coz. Chyba taka moja uroda. Juz wam nic nie mowie co i jak. Poczekam do soboty
placze i zamykam sie w sobie... w pracy nic mi nie szlo ze smutku. -
MammaN wrote:Napisze Wam coś durnego :p ale moze poprawie humor. Właśnie tak leżę i rozmyślam, dlaczego do cholery nie mogą zrobić smakowej luteiny? Nie dość,ze tak człowieka mdli i w ogóle to takie to cholera gorzkie... Mi ciężko to znieść fuuuuuIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Daffi wrote:Bardzo życiowa historia.
Mialam ostatnio taką sytuację.. rodziców sąsiadka mnie zaczepila... i mowi przy mojej mamie do mnie ze moglibysmy sie w koncu o drugie postarac jak to tak jedno... jej dzieci juz maja po dwoje dzieci... usmiechnelam sie i odpowiedzialam ze to jeszcze nie ten czas... a w duszy mnie skrecalo wiedzac ze probujemy i narazie nie wychodzi.
nie rozumiem takiego podejscia, to jest wtracanie sie do czyjegos zycia. a znow jak rodzina wielodzetna to nie wazne ze kochajaca i nie biedujaca nie zyjaca z socjalu... wtedy beda wytykac ze ci dzieci narobili bo jest 500+ nie patrzac ze wiele z rodzin mialo tyle dzieci wczesniej lub nawet jesli nie mieli wczesniej to nie fair jest mowic tak o nich.
Po drugie co z tego, że zarabiam conajmniej pięciokrotną wypłatę przeciętnej kobiety skoro bliscy ludzie mówią: "o będą mieli trzecie, 500+ działa".
No kurwa nic tylko zajebac te całe 500+ i myślenie ułomnych ludzi!
Sorki za agresję przed snem , ale ten temat okropnieeeeeee mnie drażni!!!milea.26 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyAbi bo my chcemy wszystko miec idealnie...
Daffi wiesz ja jestem romantyczka. I to taka z krwi i kosci. Ja sie juz nie umiem doczekac soboty. Zeby moc zobaczyc albo dwie kreski albo biel. Jak bedzie biel to chwila bedzie zalamki a pozniej cyc do przoduApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelcia ale Ty wiesz ze nie mialam nic zlego na myśli.Ja sama nie moge siedoczekać tej Twojej ciazy chyba najbardziej.Kibicuje max...jak juz Ci kiedys napisalm ja juz cb biore na swoje barki ..Ty teraz trafiasz w 100. :*❤
Fajnie ze kazda jest inna.Mi sie to bardzo podoba.Od kazdej moge sie czegos nauczycWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 23:20
-
Kropeczka85 wrote:Nawet mnie Kochana nie denerwuj z tym 500+. Po pierwsze co z tego, że dali skoro to wspiera głównie patologię bo alkohol nie podrożał. Za to codziennego użytku produkty i owszem: głupie masło z 3,5 na 6zł.
Po drugie co z tego, że zarabiam conajmniej pięciokrotną wypłatę przeciętnej kobiety skoro bliscy ludzie mówią: "o będą mieli trzecie, 500+ działa".
No kurwa nic tylko zajebac te całe 500+ i myślenie ułomnych ludzi!
Sorki za agresję przed snem , ale ten temat okropnieeeeeee mnie drażni!!!
Ja np na corke się nigdy nie zalapie na 500+ ale nie jest to powod bym umniejszała innym tego przywileju.
a patologie mysle ze MOPSy juz na tyle znaja ze powinny byc nie wiem te 500+ w formie talonow z zakazem sprzedazy alkoholu i tytoniu na talony. Tylko ze tacy wtedy beda szukac ludzi co im te talony wymienią na kasę... nie wiem co by sie musialo stac zeby nie wspierac i nie poszerzac patologii.
Uciekam spać. Dobranoc dziewczynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 23:31
-
nick nieaktualny
-
Dlatego dla mnie nadal skuteczną odpowiedzią, ucinającą wszystko, głupie komentarze jest tekst, że nie możemy, koniec tematu i nikt do tego nie wraca. Mnie to jeszcze nie dołuje, ale to tylko moja sprawa, ja nie wypytuje innych o takie rzeczy, ale ludzie są czasem bardzo ciekawscy. Bardziej wkurzające były teksty, że jestem już za stara na dziecko, nie wprost, ale typu, że dla mnie to już trochę za późno na macierzyństwo. Za stara to będę jak już o lasce będę chodzić, wtedy to i owszem. Uważam, że świetnie się trzymam. Żałuję, że tak późno znalazłam męża, ale tak być musiało. Musiałam dojrzeć na tyle, żeby docenić inne cechy u faceta niż dotychczas i dojść do wniosku, że ja nie mogę być z kimś kompletnie ode mnie różnym, już nie wspominając o tym, że musiało zaiskrzyć. A to trwało Grunt, że się zdarzyło i trwa
Dzień dobry:)
Kto chodzi pierwszy spać, ten pierwszy wstaje Obudziłam się zdecydowanie za szybkoMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Kutwa a ja od rana znów plamię na czerwono. Szlag by to trafił. Osiem dni spokoju i znowu. Zastanawiam się czy to może mieć związek, ale zarówno wtedy jak i teraz kilkanaście godzin wcześniej miałam orgazm ( bez stosunku). Ciekawe czy to może mieć wpływ...bo przypadek chyba byłby dziwny dwa razy z rzędu...i znów stres...
Wam jednak życzę miłego i upojnego dnia. Jutro już piątek
Daffi nie przepraszaj absolutnie. Poruszyłeś temat jak każdy inny, tyle, że dla mnie akurat mocno drażliwy
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Kutwa a ja od rana znów plamię na czerwono. Szlag by to trafił. Osiem dni spokoju i znowu. Zastanawiam się czy to może mieć związek, ale zarówno wtedy jak i teraz kilkanaście godzin wcześniej miałam orgazm ( bez stosunku). Ciekawe czy to może mieć wpływ...bo przypadek chyba byłby dziwny dwa razy z rzędu...i znów stres...
Wam jednak życzę miłego i upojnego dnia. Jutro już piątek
Daffi nie przepraszaj absolutnie. Poruszyłeś temat jak każdy inny, tyle, że dla mnie akurat mocno drażliwy
Oj Kropeczka, byłaś z tym u lekarza? co ci powiedział? Mam nadzieje, że to nic groźne dla Ciebie i dziecka. Przytulam.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Oj Kropeczka, byłaś z tym u lekarza? co ci powiedział? Mam nadzieje, że to nic groźne dla Ciebie i dziecka. Przytulam.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
ABI90 wrote:Ja dzisiaj rower zamiast cwiczeń, 20km aaaaa te mleko kokosowo-ryżowe rzeczywiscie pycha jak do tej pory jedyne roslinne ktore mi smakuje owsianka na nim z borowkami, rodzynkami i wiorkami kokosowymi byla naprawde świetna, jutro wyprobuje kawki dzieki za polecenie
Cieszę się ze smakowało;) mi tez tylko to mleko z roślinnych smakuje zadnego innego nie wypije
Dzien dobry moje laseczki! Ja jeszcze w lozku ale za chwilkę wstaje aby sie wyszykowac do pracy! Jeszcze tylko jutro i weekend:) moj jutro wyjezdzs na kawalerski na ukraine! Mam nadzieje ze stamtąd wróci! Nigdy nie ogarniam ze faceci te kawalerskie muszą mieć z kopyta w ch... daleko hahaha
Mnie jajnik prawy napierniczal najmocniej w poniedziałek i przestało, teraz odliczanie ale jakieś przeczucie mam że chyba czeka mnie nowy cykl, nie wiem wiecie tak jakoś intuicja mi podpowiada
Dobra wstaje i ogarniam swe 4 literki molego dnia kochane i odezwe sie juz przy biurku -
Kropeczka85 wrote:Byłam tydzień temu. Sprawdził tylko czy dziecko żyje i tyle. Nie poszukał jakiegoś krwiaka czy polipa , a to częstą przyczyną plamien/krwawień. Chyba zapisze się do najlepszego i najbardziej zaufanego mi lekarza żeby posprawdzal dokładnie.
Idź koniecznie, nie ma na co czekać. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i że to tylko fałszywy alarm.Moje szczęście
3500 g i 53 cm