Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
Kropeczka idź do lekarza i sprawdź :*
Melunia masz jakieś objawy nadchodzącej @?
Mierzyłam przez 3 dni temp sobie tak o, wiem, że powinnam to robić od dłuższego czasu codziennie, ale przed spodziewaną @ z Sandrą też tak mierzyłam przez kilka dni przed @ i było wtedy 37,2-37,3, no i teraz też mam taką cały czas, ale nie biorę tego pod uwagę raczej, tak chciałam se sprawdzić a szyjkę, to jakbym miała zamkniętą i dość nisko i twardą chyba, ale z tym też mam problemy, żeby wiedzieć jaka jest naprawdę, poza tym, nadal mnie ciągle bolą jajniki, dzisiaj 28dcWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 07:16
23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualnyDzień dobry super płodne dziewczyny:* Melunia ja już też czekam na Twój test!
Kropeczka idź do tego innego lekarza, ja mocno trzymam kciuki za naszego Kropka ❤
Natalia witaj, tutaj dziewczyny przynoszą szczęście :*
A przy USG mnie nie boli nic raczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:ooo no to już coś!
u mnie zero, tylko ciągnie w pachwinie od jajnika ale to tak czasem mam. Znów mi spadła temperatura, OVU chce za wszelką cenę zapewnić górski krajobraz chybazuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Ale nawet mamy w te same dni wzrosty i spadki ale jak okresowych objawów nie masz żadnych to dobry znak
nawet nie mam zamiaru doszukiwać się objawów ja w poprzednich cyklach po prostu nie mam i już. Tylko ta pogoda mogłaby się ogarnąć bo wszystkiego się odechciewa. Tylko kawyyy jak dojadę do pracy!
Malwa napisz jak mąż zareagował? Może mi to gdzieś wczoraj umknęło bo byłam mało aktywna po południu -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:nawet nie mam zamiaru doszukiwać się objawów ja w poprzednich cyklach po prostu nie mam i już. Tylko ta pogoda mogłaby się ogarnąć bo wszystkiego się odechciewa. Tylko kawyyy jak dojadę do pracy!
Malwa napisz jak mąż zareagował? Może mi to gdzieś wczoraj umknęło bo byłam mało aktywna po południuMammaN, Sandersik, zuzi_c, Ewa89_89, MissKathy92, ABI90, Applejoy, najra88, aktap, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA na koniec powiedział wiedziałem, że moi żołnierze dadzą radę hahahaha ale ogólnie się nie spodziewał że po tym wszystkim I przy tej tarczycy mojej się uda już teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 07:54
MammaN, Sandersik, Konieczynka, zuzi_c, Ewa89_89, MissKathy92, ABI90, Applejoy, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:A na koniec powiedział wiedziałem, że moi żołnierze dadzą radę hahahaha ale ogólnie się nie spodziewał że po tym wszystkim I przy tej tarczycy mojej się uda już teraz
Jaki dzielny zuch z niego HeHe. Jeszcze raz Wam Gratuluje.
Mama36. Jajnik może boleć, ale komóreczka nie ma kontaktu bezpośredniego z jajowodem i nie można czuć że się "rusza" jeśli o to pytałaś.
Ewa - śliczna jesteś.
Malwa a ty nam sie pokażesz?
Kropeczko, sprawdź wszystko dokładnie. Trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Co do tych pytań to też mnie drażnią. Wiecie że całkowicie różni ludzie pytaja kiedy drugie. Bo ten wasz syn to już taki duży, lata lecą. Ostatnio ksiądz mnie pytał, jako pacjent do mnie przychodzi co miesiąc i teraz z pytaniem kiedy drugie. Więc mu grzecznie: Jak Bóg da. A w myślach tylko pytanie, czemu nie daje?
Albo przedstawicielka mówi mi że była na wakacjach z rodzina, ma dwóch synków i pyta kiedy u mnie drugie, bo teraz to byłoby idealnie. No kuźwa! Ona wie że ja teraz powinnam mieć drugie.
500+ heh trace co miesiąć nie będąc w ciąży, ale nie ma to żadnego wpływu na moja decyzję. Może nie zarabiam tyle co Kropeczka ale nie jest to najniższa krajowa. I czy Państwo mi da czy nie da , gdzies to mam. Ale że paliwo drożejsze, że masło drożeje, że prąd i woda w góre, że czyns za mieszkanie z 300 na 550zł, to już mnie wkurwia. Nawet w przdszkole za dzienne wyżywienie z 8 na 10 zł. Rząd rozdaje nasze pieniądze, z naszych podatków. Eh nakręciłam się, ucinam temat
I zapomniałam dodać. NOWY CYKL NOWE SZANSE. @ przyszła, odstawiam Dupka i może przestanie mnie tak mdlić. Ostatnia iskierka nadziei na tamten cykl zgasła.
Kochane, czy ktoś sobie tym duphastonem wyregulował cykle? -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Jaki dzielny zuch z niego HeHe. Jeszcze raz Wam Gratuluje.
Mama36. Jajnik może boleć, ale komóreczka nie ma kontaktu bezpośredniego z jajowodem i nie można czuć że się "rusza" jeśli o to pytałaś.
Ewa - śliczna jesteś.
Malwa a ty nam sie pokażesz?
Kropeczko, sprawdź wszystko dokładnie. Trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Co do tych pytań to też mnie drażnią. Wiecie że całkowicie różni ludzie pytaja kiedy drugie. Bo ten wasz syn to już taki duży, lata lecą. Ostatnio ksiądz mnie pytał, jako pacjent do mnie przychodzi co miesiąc i teraz z pytaniem kiedy drugie. Więc mu grzecznie: Jak Bóg da. A w myślach tylko pytanie, czemu nie daje?
Albo przedstawicielka mówi mi że była na wakacjach z rodzina, ma dwóch synków i pyta kiedy u mnie drugie, bo teraz to byłoby idealnie. No kuźwa! Ona wie że ja teraz powinnam mieć drugie.
500+ heh trace co miesiąć nie będąc w ciąży, ale nie ma to żadnego wpływu na moja decyzję. Może nie zarabiam tyle co Kropeczka ale nie jest to najniższa krajowa. I czy Państwo mi da czy nie da , gdzies to mam. Ale że paliwo drożejsze, że masło drożeje, że prąd i woda w góre, że czyns za mieszkanie z 300 na 550zł, to już mnie wkurwia. Nawet w przdszkole za dzienne wyżywienie z 8 na 10 zł. Rząd rozdaje nasze pieniądze, z naszych podatków. Eh nakręciłam się, ucinam temat
I zapomniałam dodać. NOWY CYKL NOWE SZANSE. @ przyszła, odstawiam Dupka i może przestanie mnie tak mdlić. Ostatnia iskierka nadziei na tamten cykl zgasła.
Kochane, czy ktoś sobie tym duphastonem wyregulował cykle?
Najgorsze dla mnie to, że ktoś może nie chcieć drugiego i to niczyja sprawa... jak się nie ma wcale to pytają kiedy dziecko, jak się ma pierwsze to pytają od razu kiedy drugie i ciągle jest źle...