Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Kochana widze ze my tak samo testowanie wiec rozumiem ze Ty zaznaczasz wynik pozytywny a ja wznosze toast pod palmami za dwie kreseczki !

A ja chwilkę po Was.
5 sierpnia mamy "trzymiesięcznicę" ślubu, więc może przyciągnie to jakieś szczęście
A jak nie, to cóż... Nie teraz, to innym razem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie,
Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać
aktap, Ewa89_89, Applejoy lubią tę wiadomość
-
CześćStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać
w pierwszym cyklu to by był prawie cud.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 17:39
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Staraczka89 wrote:Witam serdecznie,
cześć kochana
-
nick nieaktualnyStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
hej
-
WitamyStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
-
Witamy i zapraszamyStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Stres napewno ogromny. Zycze aby wszystko bylo dobrze :*Chasia wrote:A dziękuje "jakoś sie trzymam"
Głowa dalej boli siły brak i te mdłości masakra
Ale damy rade kto jak nie MY
Jutro 1sza wizyta - jak sobie pomysle to mega STRES...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Melunia wgapialam się raz jeszcze i coś tam widać, rzeczywiscie bardziej z prawej. Powtórz test bo wiesz ze te niektóre robią sztuczne nadziej. Jak wysechł to tez mogła się uwidocznić linia gdzie powinna wyjść kreska ale coś tam jest wiec nie trać nadziei.01.2026 10 FET 10a i 8a
11.2025 9 FET 3AA ❌
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki, T21)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - >ciężki start ale jest Iza! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET
cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH