Nowe staraczki 2018r.
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyMama36 wrote:Kochana widze ze my tak samo testowanie wiec rozumiem ze Ty zaznaczasz wynik pozytywny a ja wznosze toast pod palmami za dwie kreseczki ! 
 A ja chwilkę po Was. 5 sierpnia mamy "trzymiesięcznicę" ślubu, więc może przyciągnie to jakieś szczęście 5 sierpnia mamy "trzymiesięcznicę" ślubu, więc może przyciągnie to jakieś szczęście A jak nie, to cóż... Nie teraz, to innym razem. A jak nie, to cóż... Nie teraz, to innym razem.  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyWitam serdecznie,
 Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać aktap, Ewa89_89, Applejoy lubią tę wiadomość aktap, Ewa89_89, Applejoy lubią tę wiadomość
- 

CześćStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
 Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać w pierwszym cyklu to by był prawie cud. w pierwszym cyklu to by był prawie cud.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 17:39 Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
 HSG - drożne jajowody
 Niedomoga lutealna
 Zioła ojca sroki nr 3
- 

Staraczka89 wrote:Witam serdecznie,
 Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać
 cześć kochana  
- 
                        nick nieaktualnyStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
 Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać
 hej  
- 

WitamyStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
- 

Witamy i zapraszamyStaraczka89 wrote:Witam serdecznie,
 Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
- 

Stres napewno ogromny. Zycze aby wszystko bylo dobrze :*Chasia wrote:A dziękuje "jakoś sie trzymam" Głowa dalej boli siły brak i te mdłości masakra Głowa dalej boli siły brak i te mdłości masakra Ale damy rade kto jak nie MY Ale damy rade kto jak nie MY Jutro 1sza wizyta - jak sobie pomysle to mega STRES...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... Jutro 1sza wizyta - jak sobie pomysle to mega STRES...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
- 

Melunia wgapialam się raz jeszcze i coś tam widać, rzeczywiscie bardziej z prawej. Powtórz test bo wiesz ze te niektóre robią sztuczne nadziej. Jak wysechł to tez mogła się uwidocznić linia gdzie powinna wyjść kreska ale coś tam jest wiec nie trać nadziei.03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
 12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
 06.2024 FET 8a❌
 04.2024 FET 4BA ❌
 12.2023 FET 3BB ❌
 12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
 06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔 cb 😥 💔
 IUI 03.04.19 

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny