Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja też jestem nowa na OF, dziś zaczynam kolejny, może w końcu udany - 7 cykl starań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:24
aktap, Malwa13, Applejoy lubią tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna
Euthyrox -
nick nieaktualny
-
Ja wam życzę byście mialy zdrowe ciążę by te blade kreseczki testow z kazdym dniem robily sie ciemniejsze. A jak pojawią sie jakies bliźnięta to super wiadomość! Byloby to zawsze cos nowego
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Haha Kropeczka moge sie zalozyc :p nie ma sprawy.
Test z cb tez mi pozniej pokazal ta kreske druga. A kupuje tylko te na 10czule. Wiec zobaczymy w niedziele
Bedzie wszystko dobrze :* -
nick nieaktualnyChasia wrote:Ja dzis z ciekawosci zrobilam bete wynik 4527 myslicie ze jest ok? Ostatnia beta byla 13.07 i byla 568.9
Na chlopski rozum wydaje mi sie ze jest super !!! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć moje kochane
wiadomość z ostatniej chwili - przyszła @ ! Już zaczęłam plamić. Brzuch dziś bolał niemiłosiernie i wiedziałam, że miesiączka nadchodzi wielkimi krokami.
Najlepsze jest to, że super ovu wyznaczył mi @ na 25.07 natomiast FLO wyznaczyło mi termin miesiączki jutro z prawdopodobieństwem, że przyjdzie dzisiaj.
Także jedna z wielkiego testowania odpadła. Zbieram siły na sierpniowy cykl !!!!
edit: warto słuchać swojego ciała, a nie tylko opierać się na aplikacjach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 20:33
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Cześć moje kochane
wiadomość z ostatniej chwili - przyszła @ ! Już zaczęłam plamić. Brzuch dziś bolał niemiłosiernie i wiedziałam, że miesiączka nadchodzi wielkimi krokami.
Najlepsze jest to, że super ovu wyznaczył mi @ na 25.07 natomiast FLO wyznaczyło mi termin miesiączki jutro z prawdopodobieństwem, że przyjdzie dzisiaj.
Także jedna z wielkiego testowania odpadła. Zbieram siły na sierpniowy cykl !!!!
edit: warto słuchać swojego ciała, a nie tylko opierać się na aplikacjach:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny