Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Cześć moje kochane
wiadomość z ostatniej chwili - przyszła @ ! Już zaczęłam plamić. Brzuch dziś bolał niemiłosiernie i wiedziałam, że miesiączka nadchodzi wielkimi krokami.
Najlepsze jest to, że super ovu wyznaczył mi @ na 25.07 natomiast FLO wyznaczyło mi termin miesiączki jutro z prawdopodobieństwem, że przyjdzie dzisiaj.
Także jedna z wielkiego testowania odpadła. Zbieram siły na sierpniowy cykl !!!!
edit: warto słuchać swojego ciała, a nie tylko opierać się na aplikacjach:)
Trzymam kciuki mocno:) -
nick nieaktualny
-
Diewczyny, w sobotę wyprawiam roczek Sandry i nie wiem, co jeszcze mogę przygotować, pomożecie? Więc będzie obiad kurczaki pieczone z ziemniamami i surówka, będzie tatar, carpaccio, 3 sałatka: 1 z tunczykiem i ananasem, 2 z makaronem, 3 z kurczakiem i serem żółtym, bedzie 19 osób+4 małych dzieci23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
Chasia jest ok. Przy takiej becie na pewno będziesz widzieć na USG pęcherzyk. Może i serduszko już będzie biło. Trzymam kciuki.
Malwa będzie dobrze, musi :*
Melunia Ty się łobuzie śmiejesz ze mnie bo wiesz, że nie sprawdzę czy test zrobiłaś jeśli tu się nie pochwalisz
Zuzi no jak to? ;( A ja tak hcialam żebyś dołączyła do grona zafasolkowanych...może jednak to jeszcze nie miesiączka? Daj znać jak się sprawa rozwija. W razie W kciuki na nowy cykl już się zaciskają!
Koniczynka a jak u Ciebie się mają sprawy?
Didi Ty jak się dziś czujesz?
Witam serdecznie nowe koleżanki. Życzę szybko owocnych rezultatów!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamuśkaa1 wrote:Diewczyny, w sobotę wyprawiam roczek Sandry i nie wiem, co jeszcze mogę przygotować, pomożecie? Więc będzie obiad kurczaki pieczone z ziemniamami i surówka, będzie tatar, carpaccio, 3 sałatka: 1 z tunczykiem i ananasem, 2 z makaronem, 3 z kurczakiem i serem żółtym, bedzie 19 osób+4 małych dzieci
Do płyty mozarrela z pomidorami i talerz z wędlinami i serami, może jajka w majonezie? U mnie taki zestaw obowiązkowo, zawsze wszystko znika.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Kropeczka ja po prostu go nie zrobie bo mi bd zal kasy wydawac cidziennie na testy :p
Tylko cholera czekać tyle czasu jak my z tych niecierpliwych jesteśmy
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:Dzięki Kropeczka :* Kochana ja już Ci mówiłam, że Tobie najpierw wyprawkę zrobić trzeba ! :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Haha no fakt. Ja za 10zl kupuje
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny