Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Byłam na monitoringu. Dupa zrobiła się torbiel 27,6 mm ten cykl stracony. Gin mówi, że to może być powód dlaczego się nie udaje. Po @ idę na kontrolę czy się wchłonęła torbiel i czy endometrium się dobrze złuszczyło. Już się wszystko zgadza dlaczego testy nie pokazują owulacji... Bo jej wcale nie ma już 2 cykl. Wcześniej byłam raz u gina i było ciałko żółte, raz robiłam testy owu - pokazały 2 kreski i raz badałam proga - owulka była. Może akurat trafiłam na cykle bezowulacyjne. Okaże się za miesiąc
-
Ania95 wrote:Cześć dziewczyny. Byłam na monitoringu. Dupa zrobiła się torbiel 27,6 mm ten cykl stracony. Gin mówi, że to może być powód dlaczego się nie udaje. Po @ idę na kontrolę czy się wchłonęła torbiel i czy endometrium się dobrze złuszczyło. Już się wszystko zgadza dlaczego testy nie pokazują owulacji... Bo jej wcale nie ma już 2 cykl. Wcześniej byłam raz u gina i było ciałko żółte, raz robiłam testy owu - pokazały 2 kreski i raz badałam proga - owulka była. Może akurat trafiłam na cykle bezowulacyjne. Okaże się za miesiąc
Ojoj kochana :* trzymam kciuki jeszcze mocniej za Ciebie :*Ania95 lubi tę wiadomość
[/url] -
Staraczka89 wrote:Witam serdecznie,
Jestem nowa osoba na forum i chciałam się z Wszystkimi przywitać. Postanowiliśmy z mężem, ze będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Niestety w pierwszym cyklu sie nie udalo, wiec postanowiłam zarejestrować sie na portalu Ovufriend. Mam nadzieję, ze będzie nam łatwiej dojść do celu z Waszą pomocą, takze cześć i czołem. Milo mi Was poznać
Cześć kochana jak masz na imię?[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Ania95 a mówiła o jakimś leczeniu czy coś żeby te pecherzyki tak nie przerastały? przepraszam ale jestem kompletnie zielona w tym temacie
Muszę obserwować kolejny cykl. Jak sytuacja się powtórzy to wtedy będzie trzeba wdrożyć leczenie, ale nie wiem jakie pewnie te zastrzyki na pękanie -
Malwa13 wrote:Anula smutno mi :* ale zobacz na mnie ja to miałam na jajnikach obu większą liczbę pęcherzyków, które nie popekaly więc nic się nie martw
Mam cały czas nadzieję, że będzie jednak ok może to tylko pech. Wcześniej owulacja była potwierdzona przecież kilka razy, więc może to chwilowe a jak nie, to dużo tutaj dziewczyn, które miały te zastrzyki na pęknięcie i zachodziły w ciążę -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Mam cały czas nadzieję, że będzie jednak ok może to tylko pech. Wcześniej owulacja była potwierdzona przecież kilka razy, więc może to chwilowe a jak nie, to dużo tutaj dziewczyn, które miały te zastrzyki na pęknięcie i zachodziły w ciążę
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Cześć dziewczyny. Byłam na monitoringu. Dupa zrobiła się torbiel 27,6 mm ten cykl stracony. Gin mówi, że to może być powód dlaczego się nie udaje. Po @ idę na kontrolę czy się wchłonęła torbiel i czy endometrium się dobrze złuszczyło. Już się wszystko zgadza dlaczego testy nie pokazują owulacji... Bo jej wcale nie ma już 2 cykl. Wcześniej byłam raz u gina i było ciałko żółte, raz robiłam testy owu - pokazały 2 kreski i raz badałam proga - owulka była. Może akurat trafiłam na cykle bezowulacyjne. Okaże się za miesiąc
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Jakas nadzieja sie tli. Poczekam pare dni. Teraz co ma byc to bedzie. W niedziele mam miec @ wiec poczekam czy przyjdzie. Dzieki dziewczyny bo myslalam ze mam zwidy
Mama36 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Kropeczki byliście u lekarza? :*
Applejoy lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Taaaa. Lekarz nie wie od czego te krwawienia. Nic nie znalazł. Mówi, że jest prawdopodobne, że to od orgazmów, bo macica się kurczy i wydziela się oksytocyna. Mówi jednak, że to nie ma związku z ciążą , więc mam sobie nie żałować. Bobo rośnie jak na drożdżach. Pęcherzyk mam za mały o ponad dwa tygodnie, ale dziecko ma praktycznie tyle ile z OM więc mam się nie martwić. TP na 19.02.2019
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Laski ja tak w biegu w pracy w kibelku oczywiscie bo do pdzerwy nie wytrzymam. Mialam wyrzucic i zapomnialam. Wyciagam w pracy a tu taka sytuacja... nie wiem po jakim czasie wyskoczylo bo jal zrobilam tak schowalam...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/439cf2f3954f.jpg