Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:No wlasnie o tym mowilam:) ze każda z Nas inaczej do tego podchodzi:) Ty jeszcze na luzie bo to dopiero poczatek Twoich staran, a za mna juz 15 nieudanych cykli wiec i starach jest czy sie uda w koncu czy nie.
Ciut inaczej myslimy bo staramy sie dluzej i moze dlatego zdanie jest podzielone... Jakbyscie niemieli wyjscia to i w taki dzien bys rodzila (terminu nie przeskoczysz) hehe
aktap lubi tę wiadomość
-
Meluśka wrote:5://zapodaj.net/7fa8eba789754.jpg.html
Pozdrawiamy :*
Czyżby babski wieczór?
U mnie rocznica, a nastrój jakiś do d...
Teraz muszę połoŻyć małego spać i przewraca te farse. -
Applejoy wrote:Dziewczyny ale wyprzedaże są w sklepach masakra! Powiedzcie mi jak zrobić żeby wstawić zdjecie tutaj na forum? Aż chciałabym się pochwalić jaka sukienkę sobie kupiłam bo jestem w niej bardziej niż zakochana
-
Ewa89_89 wrote:Didi ale my i tak czekamy na wieści wiec daj znać
Ok. No nic zrobiła mi cyto, wyniki najwcześniej za tydzień. Gadałyśmy o tej obsuwie, o moich testach, mówię że @ przyszła dopiero po becie i to drogi interes, żebym co miesiąc 40 zł płaciła, żeby przyszła hehe Mówiła, że mam się nie stresować i żebym przyszła po 3 cyklu starań jak się nie uda to zaczniemy szukać, bo mam podniesiony testosteron, o tym wiem od dawna, a ponieważ tarczyca była ok, ja nie chciałam dzieci to nikt tego nie ruszał. Bo może taki mój urok, ale jak się nie uda to będę musiała podjąć to wyzwanie i szukać, ale póki co mam się nie martwić. Mówiła, że ten śluz co mam to typowo owulacyjny, więc jak myślicie plemniki z niedzieli mogły przetrwać do dziś? No i jestem chora, więc raczej już nie pokładam nadziei, że owu będzie i że się uda, ale test zrobię jak będzie obsuwa znowu.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:didi u ciebie beta kosztuje 40zl?
wynik cyto za tydzien? wow
ja zawsze czekam miesiąc....
Nom, tyle kosztuje, nie wiem czy wszędzie we Wro, jak pytałam koleżanek to ceny wahały się od 35 do 40 zł.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ok. No nic zrobiła mi cyto, wyniki najwcześniej za tydzień. Gadałyśmy o tej obsuwie, o moich testach, mówię że @ przyszła dopiero po becie i to drogi interes, żebym co miesiąc 40 zł płaciła, żeby przyszła hehe Mówiła, że mam się nie stresować i żebym przyszła po 3 cyklu starań jak się nie uda to zaczniemy szukać, bo mam podniesiony testosteron, o tym wiem od dawna, a ponieważ tarczyca była ok, ja nie chciałam dzieci to nikt tego nie ruszał. Bo może taki mój urok, ale jak się nie uda to będę musiała podjąć to wyzwanie i szukać, ale póki co mam się nie martwić. Mówiła, że ten śluz co mam to typowo owulacyjny, więc jak myślicie plemniki z niedzieli mogły przetrwać do dziś? No i jestem chora, więc raczej już nie pokładam nadziei, że owu będzie i że się uda, ale test zrobię jak będzie obsuwa znowu.
-
milea.26 wrote:Teoretycznie plemniki moga przetrwac od 3-5 dni. Aleee trzeba wziac pod uwage czy te pleminiki sa zdrowe i na tyle silne aby przetrwac:) wiec wiesz, tego czy przetrwaly czy nie, to raczej nikt Ci nie powie:) Niestety.
Wiem, wiem i dlatego uśmieszek wstawiłam Mąż wierzy, że tak, chociaż onmilea.26 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Nom, tyle kosztuje, nie wiem czy wszędzie we Wro, jak pytałam koleżanek to ceny wahały się od 35 do 40 zł.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be2834eff1d3.jpg -
milea.26 wrote:Teoretycznie plemniki moga przetrwac od 3-5 dni. Aleee trzeba wziac pod uwage czy te pleminiki sa zdrowe i na tyle silne aby przetrwac:) wiec wiesz, tego czy przetrwaly czy nie, to raczej nikt Ci nie powie:) Niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 20:54
milea.26 lubi tę wiadomość
-
didi123 wrote:Wiem, ja już się nawet nie łudzę
plemniki potrafia przetrwac do 5 dni moze wlasnie im zagwarantowalas sprzyjajace warunki.
gdzies czytalam ze lubia wilgotno i wyzsza temp. ciekawe czy cieple kapiele ktore podnosza cieplote ciała mają na to jakis wplyw?
a tak z innej beczki... czy te moje zabiegi prądowe mogą miec wpływ na owulacje i wzrost pecherzyka? czy tylko w ciazy sa przeciwskazaniem... mam miec jutro TENS i Megatronic i sie zastanawiam.