Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
didi123 wrote:Nie wiem Daffi, może zapytaj lekarza.
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:nadzieja umiera ostatnia.
plemniki potrafia przetrwac do 5 dni moze wlasnie im zagwarantowalas sprzyjajace warunki.
gdzies czytalam ze lubia wilgotno i wyzsza temp. ciekawe czy cieple kapiele ktore podnosza cieplote ciała mają na to jakis wplyw?
a tak z innej beczki... czy te moje zabiegi prądowe mogą miec wpływ na owulacje i wzrost pecherzyka? czy tylko w ciazy sa przeciwskazaniem... mam miec jutro TENS i Megatronic i sie zastanawiam. -
milea.26 wrote:Nam lekarz mowil zeby maz nie bral gorących kapieli bo to zle dziala na plemniki...tak samo wyzsze temperatury, ale czy to samo sie tyczy kobiety w ktorej te plemniki sa to juz nie wiem:/
Mój to się prawie wrzątkiem leje bo lubi. Kiedyś jak mu wparowałam pod prysznic to myślałam, że mnie poparzyło. Ja mam delikatną skórę i normalnie taką wodą to się w życiu bym nie polała.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
milea.26 wrote:Nam lekarz mowil zeby maz nie bral gorących kapieli bo to zle dziala na plemniki...tak samo wyzsze temperatury, ale czy to samo sie tyczy kobiety w ktorej te plemniki sa to juz nie wiem:/
ale wlasnie tez nie wiem jak jest z kobietą.
didi moj tez tak lubi i zawsze dziwilam sie! ja to nawet zimą biorę letnie prysznice bo nie lubie goracej wody. Ale moj teraz ma zakaz takich kąpieli;p -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Mój to się prawie wrzątkiem leje bo lubi. Kiedyś jak mu wparowałam pod prysznic to myślałam, że mnie poparzyło. Ja mam delikatną skórę i normalnie taką wodą to się w życiu bym nie polała.
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro do internisty. Antybiotyk to ostateczność, ale wolę mieć receptę w domu na wypadek pogorszenia w weekend, o ile lekarz uzna, że trzeba. Póki co myślę, że może się wyliżę bez tego, choć ciągle mi niedobrze przez to gardło. Tylko wiecie, co mnie dziwi to, to że nie mam gorączki, a zawsze miałam. I nie wiem czy coś brać na wygrzanie czy nie, bo gorączki brak. Taka infekcja bez temperatury.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm