Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Manhattan wrote:dzięki, ale wiesz facetowi można gadać a on i tak swoje
A u Was gdzie jest żródlo problemów z zajściem w ciąże?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Jestem w końcu! Byłam dziś w pracy do późna bo to był mój ostatni dzień w pracy. Od dziś jestem na zwolnieniu. Chyba zwiększenie dawki dupka troszkę pomogło, plamienia zmieniły się w śluz kremowy, tylko brzuch trochę jeszcze boli. Odliczam do jutrzejszej wizyty.
Didi o której masz wizyte? Cały czas trzymam kciuki.KarmeLoVe, Paula 90, didi123 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Trzymam kciuki za Was obie !
Wchodzę co jakiś czas i podczytuje czy u Was wszystko w porządkuMenka888, didi123 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Hej!
Menka trzymam kciuki :*
Wczoraj byłam u ginekologa w 11dc, powiedział, że w prawym jajniku mam ładny pęcherzyk, przepisał mi roztwór, z którego mam zrobić sobie zastrzyk sama w domu w brzuch, to jest na pęknięcie pęcherzyka i wywołanie owulacji, mam zrobić to w środę w 13dc + tsh estradiol i prolaktyna i przyjść w piątek jeszcze raz i zobaczyć co i jak.. czy któraś słyszała o tym zastrzyku??Menka888 lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Hej!
Menka trzymam kciuki :*
Wczoraj byłam u ginekologa w 11dc, powiedział, że w prawym jajniku mam ładny pęcherzyk, przepisał mi roztwór, z którego mam zrobić sobie zastrzyk sama w domu w brzuch, to jest na pęknięcie pęcherzyka i wywołanie owulacji, mam zrobić to w środę w 13dc + tsh estradiol i prolaktyna i przyjść w piątek jeszcze raz i zobaczyć co i jak.. czy któraś słyszała o tym zastrzyku??
Hej ja robilam sobie taki zastrzyk na pekniecieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 07:46
Pcos
-
No w ciazy jestem mozliwe ze po nim choc ja mialam tabletki jeszcze na stymulacje.
Ja kupowalam gotowy zastrzyk w penie bo niecierpie igiel a tam byla malutka.
Przy pierwszym zastrzyku mialam owu dokladnie 24 h wtedy czulam ja mocno nawet bardzo bol przez pol godz. Kolejnym razem malo co byl odczuwalny.
Skutki uboczne zastrzyku to takie ciazowe masz mdlosci bol glowy a i testu nie mozna robic zbyt wczesnie bo ci wyjdzie pozytywnyPcos
-
Menka888 wrote:Jestem w końcu! Byłam dziś w pracy do późna bo to był mój ostatni dzień w pracy. Od dziś jestem na zwolnieniu. Chyba zwiększenie dawki dupka troszkę pomogło, plamienia zmieniły się w śluz kremowy, tylko brzuch trochę jeszcze boli. Odliczam do jutrzejszej wizyty.
Didi o której masz wizyte? Cały czas trzymam kciuki.
Ja za Ciebie też
O 16. Tak się stresuje, że w nocy spać nie mogłam.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Hej dziewczyny
Ja się mało odzywam ale Was czytam i mocno Wam kibicuje, trzymam kciuki za Wasze wizyty, pęcherzyki rosnące i pękające, zapladniajace się i za fasolki w brzuszkach :*
Co u mnie ogólnie troszkę się dzieje oprócz ciągłej pracy postanowiliśmy z mężem przejść na dietę, zmieniliśmy suplementy: on fertilman, ja fertilcare w piątek mam usg brzucha, jeśli wszystko będzie w porządku to w przyszłym tygodniu idę do dietetyka po dietę przy io i hashi wiem że będzie ciężko ale dam radę- dla siebie, dla męża i dla naszej małej rodziny
Dziś ok 17 poznam wyniki biopsji guza tarczycy- mam wizytę i na niej wszystkiego się dowiem wierzę że jest dobrze ale wewnętrzny lęk jest także proszę trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego
Życzę Wam udanego dnia kochane :* ja wpadam w wir pracy żeby nie myśleć tak o tym wyniku -
Lola_M wrote:No w ciazy jestem mozliwe ze po nim choc ja mialam tabletki jeszcze na stymulacje.
Ja kupowalam gotowy zastrzyk w penie bo niecierpie igiel a tam byla malutka.
Przy pierwszym zastrzyku mialam owu dokladnie 24 h wtedy czulam ja mocno nawet bardzo bol przez pol godz. Kolejnym razem malo co byl odczuwalny.
Skutki uboczne zastrzyku to takie ciazowe masz mdlosci bol glowy a i testu nie mozna robic zbyt wczesnie bo ci wyjdzie pozytywnyKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Lola a przy ilu mm kazał Ci robić zastrzyk i pamiętasz może jak się nazywa? Ja dzisiaj sie dowiedziałam, że miałam cykl bezowulacyjny, więc pewnie czeka mnie to samo
Zastrzyk nazywal sie owitrelle jest jeszcze pregntl ale nie byl wtedy dostepny. Pecherzyk mial kolo 24mm wtedy robilam zastrzyk.
Tabletki na stymulacje mialam najpierw clo ale nie dzialalo pozniej lametta.
Tez mialam cykle bez owu ale to przez dluzszy czas blokowala mi prolaktyna i wys testo.Pcos
-
Lola_M wrote:Zastrzyk nazywal sie owitrelle jest jeszcze pregntl ale nie byl wtedy dostepny. Pecherzyk mial kolo 24mm wtedy robilam zastrzyk.
Tabletki na stymulacje mialam najpierw clo ale nie dzialalo pozniej lametta.
Tez mialam cykle bez owu ale to przez dluzszy czas blokowala mi prolaktyna i wys testo.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyCześć jutro idę robić hormony. Kupiłam pakiet gdzie są: tsh, FSH,LH, Estradiol,prolaktyna, Testosteron dodatkowo w tym (pieszy raz będę robić) dhea-so4 i shgb bo było w pakiecie a uznałam że raz mogę sprawdzić czy wszystko ok
amalia lubi tę wiadomość
-
didi123 wrote:Ja za Ciebie też
O 16. Tak się stresuje, że w nocy spać nie mogłam.Kaga, Kropeczka85, Paula 90 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)