Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, jestem nowa tutaj i od razu mam pytanie. Będę wdzięczna za waszą opinie.Cykle mam 29-30 dni. Ostatni okres dostałam 2 września. 16 września (15dc) kochalismy się z mężem. 27 września (26dc) usg pokazało endometrium 8 mm i lekarz powiedział, że macica jest pusta. Dziś jest 32 dzień cyklu, brzuch mnie pobolewa od dwóch dni ale okresu brak. Wczoraj robiłam test siusiany ale negatywny. Co myślicie?
-
nick nieaktualnyAgnes92 wrote:Cześć dziewczyny, jestem nowa tutaj i od razu mam pytanie. Będę wdzięczna za waszą opinie.Cykle mam 29-30 dni. Ostatni okres dostałam 2 września. 16 września (15dc) kochalismy się z mężem. 27 września (26dc) usg pokazało endometrium 8 mm i lekarz powiedział, że macica jest pusta. Dziś jest 32 dzień cyklu, brzuch mnie pobolewa od dwóch dni ale okresu brak. Wczoraj robiłam test siusiany ale negatywny. Co myślicie?
Najlepiej zrob test z krwi bedzie juz wiarygodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDidi - przekaz prosze Melunii pozdrowienia. Powiedz jej ze jak juz da rade wrocic to wszystkie tu na Nia czekamy
Almond tez pamiętam. Biedna.
To jest bez sensu. My sie staramy, kochamy nasze dzieci od poczecia i musimy przechodzić przez te cb i wszystkie smutne miesiace porazek. A takie kobiety co nie chca zachodza i mimo ze chcialyby sie "pozbyc problemu" przechodza swoje ciaze bez komplikacji i w trakcie kichniecia rodza sliczne, zdrowe bobasy. Nigdy tego nie pojme. Ja codziennie budze sie ze strachem i sprawdzam bielizne czy nie krwawie. Poziom stresu jest nizszy i staram sie nie zalewac malenstwa kortyzolem. Ale martwię sie, mam miliony myśli. I mimo ze cieszę sie jak glupia to nadal studze swoj entuzjazm bo sie boje (wbrew rozsadkowi).
Ktora z Was teraz najblizej testuje?
A powiem Wam ze szpital ze Świdnicy w ktorej mieszkam, dostal oficjalne ostrzeżenie od fundacji Rodzic po ludzku, ktora wcxesniej udzieliła mu rekomendacji.
Na facebooku na stronie Fundacji mozecie przeczytac tresc ostrzezenia i zalacznik z komentarzami od pacjentek. Wlos sie jezy na glowie. Ja nie chce rodzic w tym szpitalu od poczatku. Będę starac sie trafić do Walbrzycha. Masakra, ze inne kobiety, polozne, ktore powinny byc najbardziej empatyczne ze wszystkich, potrafią być takimi *** dla kobiet ktore sa w takim momencie porodu i pologu bezbronne -
nick nieaktualnyJulka28 wrote:Zanetka opowiedz cos o sobie
Jelsi nie uda sie teraz maz ma wykonac badanie nasienia a jesli to wyjdzie ok to wtedy ja droznosc jajowodow
Ogolnie staranka o pierwsza dzidziePaula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Badaj faceta! Przede wszystkim dlatego, że u nich jest mniej przyczyn do sprawdzenia.
Sprawdzałaś sobie drożność jajowodów?
Na drożność jajowodow na grudzien z lekarzem się umowilam jak nasienie bedzie ok. Bardzo fajnego lekarza trafiłam. Poszlam na wizyte, powiedzialam ze 8 cykl nie wyszedl to kazal mi dzwonic jak tylko dostane miesiaczke i polozyl mnie po 9 cyklu do szpitala i tam pełną diagnistyke zrobił (pracuje ba oddziale ja do niego chodze prywatnie). Przede wszystkim kazsl teraz skupic sie na partnerze i jego wyniku probki, bo całą reszte z krwii ma w normie.11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
Tysia16003 wrote:Na drożność jajowodow na grudzien z lekarzem się umowilam jak nasienie bedzie ok. Bardzo fajnego lekarza trafiłam. Poszlam na wizyte, powiedzialam ze 8 cykl nie wyszedl to kazal mi dzwonic jak tylko dostane miesiaczke i polozyl mnie po 9 cyklu do szpitala i tam pełną diagnistyke zrobił (pracuje ba oddziale ja do niego chodze prywatnie). Przede wszystkim kazsl teraz skupic sie na partnerze i jego wyniku probki, bo całą reszte z krwii ma w normie.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyNo więc krew na badania oddana większość dzisiaj będzie jedno za kilka dni. Plan na dziecka to umówić Lubego na badanie nasienia. W zależności kiedy będę badanie jeszcze ginekolog i mój endokrynolog do kompletu. A reszta po zobaczenia wyników.
amalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Was zapytam o taka rzecz moze ktoras z Was miala z tym stycznosc
Oto zawsze od poczatku cyklu mam podwyzszone LH...
Testy owulacyjne to caly czas mam poytyw
Lekarz twierdzi ze FSH jest wazniejsze ze nie powinno sie tak zwracac uwagi na to LH
Ufam ale mimo wszystko jakos mnie to dreczy ;( miala moze ktoras z Was problem z duzyme LH?
A jesli tak to czy rzeczywiscie tak to bagatelizowac ...