Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To tak cykle mam nueteguralne teraz w granicach 30-35 dni ale też dużo czynników na to wpływa:) i miałam ogromny ból jajników tak jak na @ . @ miałam 14.11 do 18.11. Zaczęłam robić testy owulacyjne zaraz po @ i 28.11 to będzie 15 dzień cyklu zdjęcie dodam w linku. Pokazywał najciemniejsza kreskę w całym cyklu bo już 29.11 była ledwo widoczna druga kreska. I już ciemniejsza się nie pokazała. A z M staramy się o fasolkę Bobosex był 19.11 , 21.11,22.11,23,11 ,25.11,26.11 ,28.11,29.11,30.11 czy jest szansa na zajście w ciążę?
https://zapodaj.net/af357e55c94d5.jpg.html -
nick nieaktualnyMOTYLEK66 wrote:A ból jajnika miałam w dniu zrobienia testu i sądzę że jest pozytywny 28.11.
MOTYLEK66 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki,staram się o dzidzie od sierpnia ,miałam miesiączkę 11 listopada z odstawienia orgametrilu ,aktualnie dziwnie się czuje ,bola mnie plecy w dole i czuje jakby mnie rozpieralo w podbrzuszu ,po cichu liczę ,ze może być maleństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 07:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szanse są zawsze.
Ja ostatni rok nie przegapiłem owulacji więcej jak dwa razy.
Nawet mieliśmy sex maraton dwa tygodnie szansę są. U mnie kolejne bo nowy cykl i nowe szansę.
Tylko czekać aż ktoś założy wątek nowe staraczki 2019. Ale ja to zaczynam się robić weteran. Od kiedy można mówić o weterankach staraczkach? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa133 wrote:Ag a kiedy termin?
Phia Konieczynka Ania mam nadzeje bardzo ze 2019 szybko okaze sie szczesliwy :*
Dziś 27 dc., ale jeszcze jutro ostatni dzień z duphaston, potem czekanie 7 dni i jak nic się nie pojawi, to beta (ale pewnie przed betą może w dniu zrobię test żeby trochę spokojniej iść na to badanie). Także teraz czekanie i czekanie... ale jak miało "pyknąć" to "pykło", a jak nie to dalej będziemy coś działać
Konieczynka - fakt, niedługo nowy wątek.. ale może jeszcze w tym roku się uda,jeszcze trochę szansy i nadziei jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 10:43
-
Ag1988 wrote:Dziś 27 dc., ale jeszcze jutro ostatni dzień z duphaston, potem czekanie 7 dni i jak nic się nie pojawi, to beta (ale pewnie przed betą może w dniu zrobię test żeby trochę spokojniej iść na to badanie). Także teraz czekanie i czekanie... ale jak miało "pyknąć" to "pykło", a jak nie to dalej będziemy coś działać
Konieczynka - fakt, niedługo nowy wątek.. ale może jeszcze w tym roku się uda,jeszcze trochę szansy i nadziei jest!
Trzymam kciuki!Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A po co nowy watek... Moim zdaniem niepotrzebny zupelnie...
Nowe staraczki to my juz nie jestesmy haha
My nie ale będą kolejne nowe.
Kaga współczuję. Też miałam takie cykle i mnie to rozwalalo. Po duphastonie się uregulowalo. Brałam chyba 5 cykli i ostatnie 29,32,32. Zrób jutro test - może będą II Tego Ci życzę.Kaga lubi tę wiadomość