Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i po wizycie. Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać o krzywe. Mam zalecenia zrobić badania w 2-3 dniu cyklu i powtórzyć w 12-13 dniu + wtedy usg. Mój Luby ma zrobić ponowne badanie nasienia, fragmentację dna plemników i test wiązania plemników z hialuronianem to na początek. Okazało się że Pan doktor kiedyś pracował w klinice leczenia niepłodności
-
Wpadam, żeby się pochwalić zdjęciami.
U nas już 11 tydzień, wszystko dobrze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/983925cfdf3f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75079a07afd8.jpgMissKathy92, Malwa133, Kaga, Ania95, Drobinka91, Esti, Phia, Marza89, Ag1988, Konieczynka, Kropeczka85, madzikow, Menka888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZadowolona ale przerażona cenami badań jestem. Na dzień dobry moje badania z wizytą ok 500 zł Lubego to już prawie 1000 zł a gdzie reszta zalecanych to nie wiem. Powoli będę musiała je robić bo jednorazowo nie damy rady skoro wszystkie oszczędności wpakowaliśmy w remont auta
Po za tym w usg: endometrium 10,2 mm; brak płynu w zatoce Douglasa, może była owulacją (prawdopodobnie było widać ale nie potwierdził na 100% bo nie było obserwacji)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 19:45
-
Kaga wrote:Drobinka uroczy Kropek życzę Ci żeby wszytko przebiegało prawidłowo i zdrowo
Ania powodzenia na wizycie
A ja wciaz czekam na okres. Wczoraj wieczorem i dzis rano znów mialam skurcze, co chwile biegalami sprawdzac czy to okres i do dzis ani kropli krwi. Czekam do jutra na @, bo jutro jest tydzien spoznienia i sprawdzę najwyzej...
Kaga witam w klubie czekających na okres.
Mi już leci 44 dzień cyklu. Najdłuższy cykl w życiu miałam 42 dniowy. Zwykle koło 30 -31 dni.
Temperatura jest 37 i każdy patyk negatywny.
Ale ja miałam duuużżo zmian ostatnio.
1. Pracuję na morzu - zmiana czasu od ostatniego okresu to najpierw 8 godzin w tył a potem jedna w przód - tylko, że pracuję na morzu już 6 lat więc mój organizm jest przyzwyczajony do ciągłych podróży to na morzu, to samolotem na urlopy. Żadna to dla mnie nowość.
2. Zmiana klimatu - z ciepłego na gorący, ale jednak. Choć mój mąż jest Australijczykiem i często latam z środka zimy w środek lata i organizm dotychczas raczej się nie buntował.
3. Mąż odszedł z pracy i wraca do szkoły - z mieszkania z nim w jednej kajucie przeszłam w tryb "do zobaczenia w lutym na urlopie".
4. Nowe obowiązki w pracy - stres, że hej.
No normalnie organizm mi się zbuntował. A ten stan podgorączkowy dodatkowo doprowadza mnie do szału.
Ja chcę tylko, żeby @ już przyszła i wszystko wróciło do normy.
Mam wrażenie, że te wszystkie problemy z tym cyklem są tylko dlatego, że zaczęliśmy się starać i ja zaczęłam się temu bardzo dokładnie przyglądać. To mierzenie temp, regulowanie pory wstawania żeby móc tempkę mierzyć zawsze o 7mej, to sikanie na patyki owulacyjne.
Mi to chyba wszystko bardziej szkodzi, niż pomaga.
Tak z pozytywnej strony cały dzień wczoraj spędziłam na plaży, popykałam sobie bąbelki pod wodą i popatrzyłam na żółwie morskie i rybki podczas nurkowania z rurką. To jest dobra terapia.
Przesyłam Wam wszystkim dużo słonka, szczególnie tym z Was, które mieszkają w zimnym klimacie.Kaga lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
MMT wrote:U mnie test ciążowy wczoraj pozytywny. Dzisiaj robiłam betę- 41.
MMt wielkie gratulacje.
Życzę Ci spokojnej i przyjemnej ciąży.
Mam nadzieję, że nam też będzie dane takie szczęście któregoś pięknego dnia.2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap91 wrote:Wpadam, żeby się pochwalić zdjęciami.
U nas już 11 tydzień, wszystko dobrze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/983925cfdf3f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75079a07afd8.jpg
Ale słodki Bobas! Też poproszę takiegoMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Chciałabym się Was zapytać o taką w sumie wiadoma rzecz ,ale jednak nie daje mi spokoju ,czy można zacząć czuć objawy ciążowe zaraz po rzekomej owulacji ? Tzn bol podbrzusza czy dziwne uczucie w żołądku tydzień później ,co myślicie ?
-
nick nieaktualny