Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Ja się w końcu doczekałam na @. 2 tygodnie spóźnienia co do dnia.
Teraz skupiam się na sobie a następna szansa będzie na przełomie lutego i marca jak polecę przez pół świata zobaczyć męża.
Trzymam kciuki, że wszystkie do tej pory będziecie już zafasolkowane
Pozdrówki serdeczne!2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyEsti wrote:Hej dziewczyny.
Ja się w końcu doczekałam na @. 2 tygodnie spóźnienia co do dnia.
Teraz skupiam się na sobie a następna szansa będzie na przełomie lutego i marca jak polecę przez pół świata zobaczyć męża.
Trzymam kciuki, że wszystkie do tej pory będziecie już zafasolkowane
Pozdrówki serdeczne!
Tak to jest z tymi pierwszymi cyklami staran. Moj 1 cs trwal 53 dni! A tak to zawsze 30 co do dnia. Jednak co psychika to psychikaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 14:54
Esti lubi tę wiadomość
-
Witam kobietki, jestem tu nowa ale długo już czytam forum, mam problem, dziś jest mój 35 Dzień cyklu okres spóźnia mi się 6 Dzień, co się nie zdarzało, zawsze był te 2 dni wcześniej jak już był nieterminowy, Bola mnie jajniki, jestem ciągle zmęczona, wczoraj robiłam bete i ujemna, ale okresu nadal brak, nie monitoruje owulacji ale widziałam śluz plodny 17 listopada, nie wiem co się dzieje czy mogło być za wcześnie na bete? Mogę mieć nadzieję na dzieciątko póki nie ma okresu ? Dodam że mam 22 lata i od 7 miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko:(
-
nick nieaktualnyOnikaOberlin wrote:Witam kobietki, jestem tu nowa ale długo już czytam forum, mam problem, dziś jest mój 35 Dzień cyklu okres spóźnia mi się 6 Dzień, co się nie zdarzało, zawsze był te 2 dni wcześniej jak już był nieterminowy, Bola mnie jajniki, jestem ciągle zmęczona, wczoraj robiłam bete i ujemna, ale okresu nadal brak, nie monitoruje owulacji ale widziałam śluz plodny 17 listopada, nie wiem co się dzieje czy mogło być za wcześnie na bete? Mogę mieć nadzieję na dzieciątko póki nie ma okresu ? Dodam że mam 22 lata i od 7 miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko:(
OnikaOberlin lubi tę wiadomość
-
Malwa133 wrote:Oby wtedy sie udalo :*
Tak to jest z tymi pierwszymi cyklami staran. Moj 1 cs trwal 53 dni! A tak to zawsze 30 co do dnia. Jednak co psychika to psychika
Malwa dziękuję serdecznie za życzenia i info o Twoim pierwszym miesiącu. Racja - psychika nam biednym bardziej przeszkadza, niż pomaga.
Bardzo się cieszę, że nie jestem sama. Będzie mi się może trochę łatwiej zrelaksować następnym razem
Niech Ci pięknie rośnie ta cudna fasolka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 16:55
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
A my w szpitalu:(
Corcia ma od niedzieli taki ostry bol brzucha. Szkoda gadac jak ją w przychodni leczyli.. Sama prywatnie robilam badania krwi i moczu bo wiedzialam ze cos jest nie tak a oni zganiali ze to wirus. Ale ból jest okropny plakala dzień i noc prosząc o pomoc. Nocka w szpitalu byla calkiem super ale od 4 meczyl ja bol brzucha z glodu. Po badaniach zjadla sniadanie i bol się znow pojawil wiec zapewne to zoladek.
Mikołajowe Wszystkiego najlepszego dla was
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/933b79fb153d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 11:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane! Czytam wpisy z forum na ovufriend od dłuższego czasu, dziś postanowiłam założyć konto i do Was dołączyć Staram się z narzeczonym dopiero od 7 cykli (dopiero, bo wiem ile „zafasolkowanie” może zająć). Miesiac w miesiac szukam u siebie objawów i oczywiście znajduje takie urojone
-
Ucięło mi chyba czesc posta...
Napisałam jeszcze, ze w zeszłym miesiacu miałam cykl 24 dniowy, a zawsze mam 28... Jak w zegarku. Myslalam, ze to może implantacją, ale już się nie łudzę, bo bol i obfitość niestety typowo małpowa.
Czekamy na to, co będzie za 7 dni. Może zołza nie przyjdzie Oby!
Powodzenia kochane -
nick nieaktualnymaarti__ wrote:Ucięło mi chyba czesc posta...
Napisałam jeszcze, ze w zeszłym miesiacu miałam cykl 24 dniowy, a zawsze mam 28... Jak w zegarku. Myslalam, ze to może implantacją, ale już się nie łudzę, bo bol i obfitość niestety typowo małpowa.
Czekamy na to, co będzie za 7 dni. Może zołza nie przyjdzie Oby!
Powodzenia kochanemaarti__ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Nasza mała waży 923 gramy! ❤️ Straszna wiercipieta w dodatku zaslaniala się rączką
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31708ed29eaa.jpg
Przesyłam Wam wiruski ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ag1988, Applejoy, Daffi, Konieczynka, Esti, MissKathy92, Menka888, Phia, Ewa89_89, madzikow, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny