NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pstryknelam ale na zdjęciu to kompletnie nic nie było widać. Jak dla mnie to był cień cienia cienia cienia ledwo widoczna naprawdę trzeba się było przyjrzeć i to pod światło 😔
Boże może nie potrzebnie narobiłam sobie nadzieji może z rana mam oczopląs i coś mi się przywidzialo 😔 -
Wyniki mówili że po południu ale nie powiedzieli o której ostatnio wyniki było o 19
-
Właśnie fotę było zrobić. Ja tez co chwilę zaglądam czy coś napisałaś 😊
-
Nie mam foty dziewcxyny:-( robiłam ale nic nie było widać więc odpuściłam poczekam na betę ale się nie nastawiam , wmawiam sobie że to zwid 🙄
-
Jak się czuje ? Sama nie wiem. Ciągnie mnie podbrzusze i plecy. Martwię się bo mam niski progesteron , zaczynam być zła na siebie że pewnie sobie coś wmowilam. Mąż na razie nic nie wie chce się upewnić i powiedzieć mu to w wyjątkowy sposob. Ale tak mnie korci żeby wszystkim powiedzieć. Chciałam też na forum napisać jak będą wyniki bety ale nie mogłam wytrzymać musiałam gdzieś to z siebie wyrzucić. Strasznie się boje i nie wierze. Milion myśli , nie mogę się skupić na pracy.
-
Dziewczyny są wyniki tak jak myslalam oszukany test albo miałam zwidy 0,1 🙁 jestem załamana. Przepraszam Was za panikę. A już miałam taką nadzieję, że się udało. znikam narazie z forum.
Trzymam za Was wszystkie kciuki ❤️ -
Jestem taka głupia 🙁 przecież jak to mi by miało się udać ? 😢😢Idę się zapaść pod ziemię 😢😔
-
MałaMi przestań, przed nami chcesz się wstydzić i zapaść pod ziemie?! Ja wczoraj jak w amoku kupiłam test i mimo, ze wiedziałam, ze w ciąży nie jestem to go zrobiłam, żeby zobaczyć wynik niepozytuwny i po 2h dostać okres... współczuje bardzo😭😭😭 szkoda, już myślałam, ze kolejna z nas spada z tego staraczkowego świata, bo każdej z nas tego życzę
MałaMi- kilka chwil na oddech i zaczynasz nowy cykl, tak jak i ja! Będzie dobrze❤️ Jeśli chcesz kilku chwil bez forum to rozumiemy, ale ja pewno się nie wstydź tego, ze widziałaś 2 kreski! Może faktucznie trefny.. ja tez raz widziałam kreskę, a się okazało, ze to był plastik tak z tylu i było widać tylko pod światło. Aż rozbroilam wtedy test. Ale to bulo jedyne 5 min w moim życiu ze myślałam, ze jestem w ciąży... minęło ponad pół roku od tamtego zdarzenia i co miesiąc to samo... -
Dziewczyny wklejam zdjecia testu :
https://zapodaj.net/783048027a334.jpg.html
https://zapodaj.net/7718861b367ea.jpg.html
Powiedzcie Czy Wy coś widzicie ?
Sprawdziłam znowu po pracy i nadal widzę kreskę.
Boże dziewczyny ja już myślę że może podmienili moje wyniki w labo.
Bo robiłam razem wyniki bety i progesteronu
I betę mam a progesteronu nie mam
Już mam takie głupie myśli. 😢Sisi27 lubi tę wiadomość
-
I jeszcze jedno
https://zapodaj.net/b32ec53a02517.jpg.html -
Wiadomo że z krwi są najbardziej wiarygodne ale same rozumiecie 🙁 przestaje ufać testom sikanym 😢
-
Powiem Ci, ze jak pisałaś, że może Ci się wydawało to pomyślałam, ze naprawdę nie było tam kreski, albo było jak u mnie, ze to budowa testu, ale po tych zdjęciach widać na 100% kreskę! Nie dziwie się, ze poszłaś na betę, naprawdę! Poczekaj jeszcze, ale jednak krew to krew już by było chociaż coś co za test... o tym wyniku marze, chociaż takiej bladej kresce, a tu beta mowi, ze nie...
-
Więc teraz rozumiecie myślałam że tylko ja to widzę 😢
-
Teraz tak myślę , że marzę o tym żeby napisało do mnie labo że pomylili fiolki 🙁 że pomylili mnie z inną osobą która też robiła badanie bety 🙁 cokolwiek ale żeby okazało się że to jest pomyłka 🙁
-
Jutro rano powinna przyjść @ jak nie przyjdzie lecę po test 🤔