NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że nie tylko ja mam zły dzień... w pracy napięcie nawet po nocy myślę o pracy...
Do tego biust ciężki i jeszcze bóle macicy i ciągle zmęczenie nóg. ..
Siedzę i jem pączki i znów przytyje czego nie chcę 😢😠 -
Dziś znów pójdę spać o 21.... Dawno nie czułam się taka bez siły i bez radości 😡 Jednak jestem osobą wiejską i muszą mieć dużą przestrzeń.
U mnie też będę pewnie okres po niedzieli 😑 I chyba nie miałam wcale owulacji... -
U Was też tak mocno wieje? Momentami myślę, że okno mi wpadnie do pokoju
U mnie w pracy tłum ludzi, połowa z bezsensownymi pytaniami (jestem w RTG a pytają o wszystko inne tylko nie RTG) A co najśmieszniejsze - mój gabinet jest usytułowany właściwie na samym końcu terenu
Ludki mają rejestrację zaraz przy wejściu na teren przychodni, ale fatygują się aż do RTG
Zjadłam właśnie gołąbki i wyjątkowo pozwoliłam sobie na małą puszkę Coca-Coli (dobra na wszystko, mam nadzieję, że wzdęcia też) Też macie brzuch ciążowy na końcówkę cyklu?
Chyba włączę sobie The Sims 4 (zwłaszcza, że mam też dodatek Uniwersytet)
Nie martwmy się na zapas, dzień zaraz się skończy5cs
27 lat
Mięśniak 4cm -
Sisi27 wrote:U Was też tak mocno wieje? Momentami myślę, że okno mi wpadnie do pokoju
U mnie w pracy tłum ludzi, połowa z bezsensownymi pytaniami (jestem w RTG a pytają o wszystko inne tylko nie RTG) A co najśmieszniejsze - mój gabinet jest usytułowany właściwie na samym końcu terenu
Ludki mają rejestrację zaraz przy wejściu na teren przychodni, ale fatygują się aż do RTG
Zjadłam właśnie gołąbki i wyjątkowo pozwoliłam sobie na małą puszkę Coca-Coli (dobra na wszystko, mam nadzieję, że wzdęcia też) Też macie brzuch ciążowy na końcówkę cyklu?
Chyba włączę sobie The Sims 4 (zwłaszcza, że mam też dodatek Uniwersytet)
Nie martwmy się na zapas, dzień zaraz się skończy
Ja przez ensomende mam ogromy brzuch i to ciągle jestem jak w 4 miesiącu heh... a -
Dziewczyny czy wy na brzuchu też macie taką ciemną kreskę ? Ja co chwilę się nakręcam że coraz ciemniejsza jest haha 😂
-
Dobry wieczór Moje Drogie :*
Miałam Meksyk w pracy, po pracy robiłam pazury koleżance i teraz dopiero po wstawieniu i rozwieszeniu prania, wyładowaniu zmywarki i obejrzeniu wspólnej - łóżko. Upragnione dziś.
Ledwo żyje. Pogoda mnie wykańcza i wieje tak, że dziś rano mnie obudziło jak mieliśmy otwarte okno. Jak dobrze, że jutro piątek...
Ja dziś sobie siknełam na owu żeby miec orientacje czy w ogole się pojawi. Jutro zaczyna się okres okołoowulacyjny a według kalendarza owu 27.11. Pokazała się lekka kreska. Myślicie, że owu sama przyjdzie? Że się uda bed leków ? Było by cudownie...
Od miesiąca mam zwiekszona dawkę metforminy, tez powinna pomoc. Jutro sikne znów.
Padam najchętniej bym poczytała książkę bo Miłość na szkle czeka ale padam...
Mój owu - https://zapodaj.net/dca89f73a128b.jpg.htmlStarania od 12.2018
👩🦳Endometrioza III stopnia -laparoskopia
🧔🏻słabe wyniki MSOME
•14.02.2020 - Menopur + Puregon
•19.02.2020 - Ovitrelle
•21.02.2020 - Punkcja - pobrano 7 pęcherzyków
•24.02.2020 - transfer dwóch 3 dniowych zarodków
•03.03.2020 - II kreski
•04.03 BTHCG -41,7
•06.03 135,4
•09.03 403,00
•12.03 pęcherzyk 9mm
•20.03 mała pulsująca kropka
•01.04 14 mm szczęścia i serduszko
•11.2020 Córka 🎀
• 19.01 BTHCG 282
• 21.01 BTHCG 610
• 25.01 pęcherzyk żółtkowy
• 03.02 serduszko ❤️ -
Cześć dziewczynki, mój mąż się rozchorowal. Pewnie ja go zaraziłam i czuję że z powrotem on zaraza mnie. Dlatego chcąc wziąć leki ponownie zrobiłam test " bobo test " i wyszedł cień cienia cienia 😍 albo mam zwidy , albo zepsuty test. Więc poleciałam na betę wyniki wieczorem. Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 10:17
Anamaya, Sisi27, blackdeer, CappuccinoBoo lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry❤️ Dzisiaj już trochę lepszy humor mam, jeszcze jeden albo dwa dni i znowu będę gotowa do działania!
Anamaya - ja mam taka kreskę, tez był cykl, ze to był glowny objaw „ciąży” 😂 teraz już ja ignoruje.
Blackdeer- widziałam niedawno śmiesznego mema:
Zrobienie prania- 1 godzina
Rozwieszenie prania- 15 minut
Wypracowanie i odłożenie do szafy - 7 dni roboczych
I u mnie to się zgadza😂
Jeśli chodzi o test, to faktycznie jest blada, ale jest, wiec koniecznie rób testy i obserwuj❤️ Na wizycie gin na pewno tez zobaczy i Ci powie jak wyglada sytuacja! Trzymam jednak mocno kciuki, żeby była!
Oby jakoś przeżyć ten weekend i kolejny tydzień, kolejne nowości będą! miłego dnia dla Was wszystkich!Sisi27, blackdeer lubią tę wiadomość
-
Jej trzymam kciuki MałaMi24😘😍 CappuccinoBoo właśnie wczoraj stwierdziłam, że za mocno mi się w oczy rzuca ale testy owulacji negatywne wychodzą więc chyba nie było w tym cyklu nawet owulacji... Wiec nadchodzący tydzień może przynieść @
MałaMi24 lubi tę wiadomość
-
Anamaya wrote:Dziewczyny czy wy na brzuchu też macie taką ciemną kreskę ? Ja co chwilę się nakręcam że coraz ciemniejsza jest haha 😂
No ja tak samo 🤣
Wprawdzie to z włosów ta linia ale wmawiam sobie ze to z innego powodu 😂5cs
27 lat
Mięśniak 4cm -
MałaMi24 wrote:Cześć dziewczynki, mój mąż się rozchorowal. Pewnie ja go zaraziłam i czuję że z powrotem od zaraza mnie. Dlatego chcąc wziąć leki ponownie zrobiłam test " bobo test " i wyszedł cień cienia cienia 😍 albo mam zwidy , albo zepsuty test. Więc poleciałam na betę wyniki wieczorem. Trzymajcie kciuki
Ale super! Trzymam z niecierpliwością kciuki! 🤗MałaMi24 lubi tę wiadomość
5cs
27 lat
Mięśniak 4cm -
Witam Dziewczynki! Niestety i mnie wczoraj się udzielił ten katastroficzno - filozoficzny nastrój. Wszystko przez ten film "Nieplanowane", niezrozumienie przez męża i w ogóle myślałam że wszystko się skumalo przeciwko mnie....
Ile ja łez wyplakalam wczoraj... Dawno tyle ich nie było... I ta niesprawiedliwość na świecie mnie tak zdenerwowała...5cs
27 lat
Mięśniak 4cm -
Sisi27 wrote:No ja tak samo 🤣
Wprawdzie to z włosów ta linia ale wmawiam sobie ze to z innego powodu 😂Sisi27 lubi tę wiadomość
-
MałaMi24 wrote:Tak się boje ze to były zwidy albo zepsuty test 🙄
Beta wszystko powie. Bądź spokojna wszystkie mocno trzymamy kciuki! -
Narazie jestem w pracy i siedzę jak na szpilkach czas tak się dłuży 😱
Mam nadzieję że beta potwierdzi. Jezu ale po prostu nie wierzę może naprawdę to były zwidy. Oby jutro @ nie przyszła 😒
Test robiłam o czułości 25, a może tam nic nie było a ja sobie wmowilam