nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNota_Bene a jakie masz srednio cykle? jesli co 28 dni to pierwszy test robimy okolo 10 dc i kontynuujemy az ujrzysz dwie grube kreski lub testowa ciemniejsza od kontrolnej. bo z testami owu jest tak ze slaba kreska to negatyw, pozytyw jest dopiero jak sa takie same lub testowa ciemniejsza.
Tak wogóle to Ty mozesz mierzyc teraz temp i sie obserwowac jak sie twoj zdecyduje bedziesz juz wiedziala kiedy masz mniej wiecej owulacje i bedzie ci latwiej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 17:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia_ wrote:Dziewczyny a ten wiesiołek może w jakiś sposób cos rozregulować? bo brałam go kiedyś i później od razu po miesiączce przez dwa dni miałam śluz z domieszką jasnej krwi ;/ i raczej po @ nie mam mokro a wtedy było...
nie wiesiolek nie szkodzi, a moze to resztki okresu? -
nick nieaktualnyMalinka181216 wrote:Cześć wszystkim;-) też mam taki najzwyklejszy. A po za tym wiesiołkiem co jeszcze wspomaga. Coś sprawdzonego.jestem nowa i niebardzo wiem co i jak.
dziewczyny piją lampke wina na lepsze endometrium (w pierwszej fazie cyklu). Jest tez do picia inofem(saszetki do rozpuszczania w wodzie) na wspomaganie owulacji. I zel conceive plus przyjazny dla plemnikow -
gosia89 wrote:nie wiesiolek nie szkodzi, a moze to resztki okresu?
kurcze nie wiem ale dziwne to było, okres trwał 3 dni potem dwa dni ciemnego plamienia(stara krew) i póżniej nagle śluz z domieszka jasnej żywej krwi..nigdy tak nie miałam i właśnie po tym cyklu następną @ dostałam z tygodniowym opóźnieniem
sama nie wiem może to przez stres ... -
gosia89 wrote:dziewczyny piją lampke wina na lepsze endometrium (w pierwszej fazie cyklu). Jest tez do picia inofem(saszetki do rozpuszczania w wodzie) na wspomaganie owulacji. I zel conceive plus przyjazny dla plemnikow
a z tym winem to naprawdę skuteczne ?
tez pije inofem,
żel mi dziś właśnie przyszedł.. zamówiłam w aplikatorach nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie lepszy był by w tubce -
Ja wczoraj po raz pierwszy użyłam Conceive Plus. Mąż na początku się wzbraniał, bo myślał, że poczuje nie wiadomo co Ale było całkiem przyjemnie. Nie wiem, czy coś da. Można tylko gdybać. I tak of wyznaczyło mi owulację 3 dni temu, więc być może i tak jest po wszystkim. W każdym razie mamy założenie, żeby serducha były co drugi dzień.
-
nick nieaktualny
-
justi90 wrote:to spróbuję inofem:) pije się to przez cały cykl?
-
nick nieaktualnyMissHania wrote:@Gosia89 wiesz co no był taki mieszany i rozciagliwy i kremowy wiec nie wiedziałam jak zaznaczyć. Myślisz ze owulka była w piatek w takim razie?
albo w sobote próbowalas kliknac ''ignoruj temp'' z 11 dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:44
-
nick nieaktualny
-
@Gosia tak wlasnie zignorowalam ale juz wcześniej wprowadziłam zmianę czegoś innego i wyskoczył komunikat, że of zmienił dzien owulacji na 11.06 czyli 13 dc czyli mozliwe, ale jak na złość kochaliśmy sie 12 dc, bo mój potem leżał z gorączka takze slabooo