nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMissHania wrote:@Gosia tak wlasnie zignorowalam ale juz wcześniej wprowadziłam zmianę czegoś innego i wyskoczył komunikat, że of zmienił dzien owulacji na 11.06 czyli 13 dc czyli mozliwe, ale jak na złość kochaliśmy sie 12 dc, bo mój potem leżał z gorączka takze slabooo
ale to dobrze bo plemniki sa w stanie przezyc dlugo. nawet 2-3 dni wiec napewno zdazyliscie -
nick nieaktualnymisia_ wrote:Gosia a byłaś na monitoringu? normalnie masz owulacje?
bylam. dwa pelne monitoringi mialam i owulki byly. potem pojedyncze usg i pecherzyki prawidlowej wielkosci jak na dzien cyklu. tylko zawsze jeden dominujacy. dziewczyny nieraz pisza ze maja po kilka pecherzykow dominujacych. -
gosia89 wrote:bylam. dwa pelne monitoringi mialam i owulki byly. potem pojedyncze usg i pecherzyki prawidlowej wielkosci jak na dzien cyklu. tylko zawsze jeden dominujacy. dziewczyny nieraz pisza ze maja po kilka pecherzykow dominujacych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj @, ale już nie przeżywam i czekam aż się skończy znalazłam przed wczoraj w mojej apteczce saszetki "nimesil". Nie pamiętam kiedy je kupowałam i kto mi kazał czy gin czy koleżanka jakaś bo @ mam tragiczne... Leje się z wielkim bólem,a więc dzisiaj wypiłam saszetkę i jest spokoLuty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia ten ''nimesil'' jest na recepte a tez chcialam kupic. bo mam rowniez bolesne @. ale pomaga mi na szczescie nurofen lub ibum. Trzymaj się Aga, nastepny cykl bedzie szczesliwy
Biała Azlia póki @ nie ma jest nadzieja, tym bardziej ze istnieje mozliwisc ze nie mialas owulki.
Mnie pogoda pasuje ale nocki w pracy mnie wykanczaja...ehh byle do niedzieli.
Mnie dokuczaja bóle miesniowe, karku, kręgosłupa.(to od dzwigania w pracy i stania w miejscu) byłam u lekarza z tym i zapisal leki. mowilam ze staram sie o dziecko. zapisal tabletki ktorych nie mozna brac w ciazy. to bralam po @. jednak nic sie nie poprawilo. musialabym brac codziennie leki a tego ja nie chce. Bo wiem ze podczas staranek bezpieczny jest tylko apap, nospa, wszystkie leki bez ibuprofemu mozna brac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 16:51
-
Ja w pierwszy dzień @ też zdycham , muszę wziąć co najmniej kilka tabletek żeby przeszło a i tak cały dzień leżę. W tym cyklu było trochę lepiej, może bromek tak zadziałał.
Kupiłam dzisiaj siemię lniane ,zaraz będę pić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 16:53
justi -
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:Dziewczyny ale jak bysmy miały skape @ to byl by problem, wiec skoro sa obfite to znaczy ze jest ok kurcze ja nigdy nie pilam tego siemienia lnianego moze tez zaczne
Gosia a co mogą oznaczać skąpe miesiączki ? bo wydaje mi się że kiedyś mój okres był bardziej obfity trwał ok 5 dni a teraz 3 dni lekkiego krwawienia , potem plamienie i koniec, do tego przed okresem nie mam w ogóle bólu piersi, a jakiś rok temu jeszcze miałam..