nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
MissHania wrote:@Marciaa to rozpychanie to akurat moze byc dobry znak:)
Słuchajcie dziewuszki mam pytanie z cyklu "jestem zafiksowana ciaza". W sobotę w swoim 20 dc ide na wesele do znajomych. Bedzie to 9 dzien po owulacji wiec moze byc zagnieżdżenie. Oczywiscie alkoholu nie wypije, ale powiedzcie co z tańcami? Myślicie, że jest niebezpieczeństwo, że mogłoby sie nie udać przez to? Dziecko to dla mnie nr 1, ale zastanawiam sie czy nie przesadzam. No i znajomym pewnie bedzie przykro, ze przykuta do stołu...
Myślę,że spokojnie możesz tańczyć i nie będzie to miało wpływu. Rozumiem Cię doskonale,ze się martwisz,ale nie popadajmy w paranoję.Wyluzuj się i baw się dobrze!
Ja za 2 tyg idę akurat w czasie owulacji lub przed więc luz:-)justi -
ja sobie to samo mówiłam że przed nie zrobię.. ale coś już czuję, że nie wytrzymam ; p
no nic... na pewno przed niedzielą/poniedziałkiem nie zrobię
zobaczę jak do tego czasu sie sytuacja rozwinie.
dzisiaj przez cały dzień nic nie czułam dopiero wieczorem.. teraz to bardzo boli takie własnie jakby coś było w środku i mi rozpychało -
marciaa wrote:nie wiem
faceci mają łatwiej...
i zazdroszczę kobietą które nie planują i nagle jest
właśnie też o tym dziś myślalam, że taka nieplanowana ciąża też fajna niespodzianka w większości przypadków
Poza tym witam się w tym watku jako całkiem nowa
decyzja o dziecku zapadła w tym miesiącu dopiero, jednak przy badaniach usg lekarz już mi powiedział, że będzie problem bo w 8dniu cyklu nie widzi jajeczka i endo jest słabe (0,54cm) żadnych innych badan nie zlecił. Oczywiscie lekarza zmieniam i działamy dalejStaramy się 1 cs
-
Dzieki za odpowiedź! Wlasnie chodzi tu o to zeby nie popadać w paranoje, ale cieżko jest to sobie wytłumaczyć, bo to siedzi w głowie. A swoją droga w tym cyklu tez bede czekać z testem do @, bo macie racje negatywny test boli.
A co do bólu podbrzusza to mnie tez boli, jak na owulke czy @ ale trudno powiedziec czemu tak jest. Jakies procesy poowulacyjne :ppppp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, widze humorki dopisuja i dobrze, przede mna jeszcze 3xnocki. kiepsko się czuję po przebudzeniu. moze to od bromergonu, chociaz myslalam ze juz skutki uboczne minely po 1,5 miesiaca łykania tego swinstwa. Chyba ze to od czegos innego tak zle sie czuje. cisnienie zmierzylam i niskie. 112/64. wogole mam ochote odstawic bromergon ale nie moge bo wizyta dopiero 4 sierpnia