nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaagata85 wrote:To powiem Wam jaka była reakcja mojej teściowej na ciążę, o którą się staraliśmy. .. mąż w emocjach do niej dzwoni, na co ona:"eh, no trudno"Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Wiecie co mnie jeszcze wkurza? Może nie wkurza, ale boli. Cała rodzina przy każdej okazji wyputuje kiedy będziemy mieli dziecko. "Bo ta i ta to już ma, a Ty nie"..
Jakbym swoją rodzinę słyszała, i jeszcze :Twoja matka w Twoim wieku to juz z drugim w ciąży była". -
Aaagata85 wrote:To powiem Wam jaka była reakcja mojej teściowej na ciążę, o którą się staraliśmy. .. mąż w emocjach do niej dzwoni, na co ona:"eh, no trudno"
Mialam tak samo z moja tesciowa,az w koncu jak poronilam to mnie nawet nie odwiedzili.A karolcia co do naszej rozmowy to tak jak ty mam,moja przyjaciółka nagle w ciazy bratowa a obie dzieci nie chciały,jak na zlosc wszystkie ktore mnie otaczaja maja a ja nie...A zas ze strony szfagra mojego glupie dogadywania.i wysmiewanie bo on ma a my nie i to boli.( -
Malutka nie przejmuje się... U mnie podobnie pytania w stylu " Co D. nie wie gdzie ma włożyć" ale ja to olewam i mówię, że na wszystko jest odpowiedni czas. Iże to moje życie i będę nim dyspozoniować jak mi się podoba.
Ja już po wizycie u gienekologa, pobrał mo wymaz ale na wyniki czeka się nanwet 2 tygodnie Kurde mam nadzieję, że w grudniu będę już po HSG. -
Hej!
Byłam dzisiaj na badaniach, z tarczycą i hormonami wszystko okej. Na ostatniej wizycie u ginekologa kilka miesięcy temu niby też wszystko dobrze. Akurat wtedy miałam owulację. Więc może się uda..Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
Dziękuję Chciałabym już wiedzieć! Dzisiaj 7 dp prawdopodobnej owulacji, od 5 dni bolą mnie piersi, są jakieś nienaturalnie napompowane. Nie wiem czy sobie to wmawiam, czy naprawdę tak jest.. 3 dni temu wyskoczyła mi opryszczka na ustach, a rzadko mi się to zdarza. Jak myślicie kiedy zrobić test?Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
Aaagata85 wrote:Karolcia, ja mam w drugiej fazie cyklu zawsze śluzu tyle, ze muszę chodzić z wkładka, a powinno teoretycznie być sucho l. Także każda z nas jest inna
Właśnie to mnie zdziwiło, bo jestm po owulacji a zawsze mam przed taki sluz. -
Ja teraz od owulacji mam bardzo dużo wodnisto-kremowego śluzu. Ale poczytałam o wynikach TSH i się podłamałam, bo niby w normie, ale jak sie chce zajść w ciąże to najlepiej jakby było między 1 a 2? Ja mam równe 3...Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Ja teraz od owulacji mam bardzo dużo wodnisto-kremowego śluzu. Ale poczytałam o wynikach TSH i się podłamałam, bo niby w normie, ale jak sie chce zajść w ciąże to najlepiej jakby było między 1 a 2? Ja mam równe 3...
Mada nie poddawaj się:* Damy radę. Wiem, ze ciężko Ci jak każdej z nas zresztąś, bo mamy wspólny cel. Ale zawsze jest nadzieja :*