nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba nie doczekam do 26.11 Szkoda, że nie można wiedzieć do razu Jestem strasznie niecierpliwa. Chociaż w zeszłym miesiącu nie zrobiłam ani jednego testu, a @ przyszła po 34 dniach.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
calanthe wrote:Może nie tyle oddala, co faktycznie gdzieś te napięcie między nami jest, tyle tylko że dużo rozmawiamy o tym co każdy czuje i później gdzieś się to rozładowuje, a najlepiej w łóżku - kołdra ma cztery rogi, połączy i ręce i nogi
Jeśli czujesz że się oddalacie, warto porozmawiać na spokojnie, niech każde powie co mu tam na wątrobie leży może Wam to pomoże ważna jest zdrowa relacja nawet podczas starań
No właśnie rozmawiamy ale pozniej tak czy tak to wychodzi na to ze on olewa.wszystko ja sie staram troje dwoje a on za chwile.zepsuje cala sytuacje :(tak jakby szukał wymówki przed staraniami -
Mada92 wrote:Chyba nie doczekam do 26.11 Szkoda, że nie można wiedzieć do razu Jestem strasznie niecierpliwa. Chociaż w zeszłym miesiącu nie zrobiłam ani jednego testu, a @ przyszła po 34 dniach.
też termin na @ mam 26.11.. więc czekamy raze, i też bym chciała już zrobić teścior ale boje się ze za wcześniej i załamie się na wstępie... -
kasia2903 też termin na @ mam 26.11.. więc czekamy raze, i też bym chciała już zrobić teścior ale boje się ze za wcześniej i załamie się na wstępie...
Razem raźniej! Nie pozwól mi zrobić wcześniej W czwartek jadę na 2 dniowe szkolenie, więc sobota to chyba idealny termin na testowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 20:23
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Malutka44 wrote:No właśnie rozmawiamy ale pozniej tak czy tak to wychodzi na to ze on olewa.wszystko ja sie staram troje dwoje a on za chwile.zepsuje cala sytuacje :(tak jakby szukał wymówki przed staraniami
Wiesz co, ja też miałam takie wrażenie jeżeli chodzi o mojego D. Ale on wprost mi to wytłumaczył, że to nie o to chodzi, że on nie cche itp. tylko jak widzi, że ja się denerwuje, stresuje i płacze to stara się mnie pocieszyć i nie okazywać, że mu cięzko. Wiesz faceci to nie lubią pokazywać, że sobie z czymś nie radzą i im bardziej naciskamy to oni bardziej się zamykają w sobie. -
Karooolcia :) wrote:Wiesz co, ja też miałam takie wrażenie jeżeli chodzi o mojego D. Ale on wprost mi to wytłumaczył, że to nie o to chodzi, że on nie cche itp. tylko jak widzi, że ja się denerwuje, stresuje i płacze to stara się mnie pocieszyć i nie okazywać, że mu cięzko. Wiesz faceci to nie lubią pokazywać, że sobie z czymś nie radzą i im bardziej naciskamy to oni bardziej się zamykają w sobie.
Calkiem mozliwe ze tak jest.My dziewczyny zas.bardziej jestesmy uczuciowe ,wiesz.karolcia tu nawet nie chodzi o jego zachowanie tylko oto ze np wszystko pilnuje typu trzeba auto zatankowac,piwo kupic albo wypic ale tabletki zjeść albo ze do lekarza isc to jakos zapomina i nie wiem co mam myslec o tym -
Mada92 wrote:kasia2903 też termin na @ mam 26.11.. więc czekamy raze, i też bym chciała już zrobić teścior ale boje się ze za wcześniej i załamie się na wstępie...
Razem raźniej! Nie pozwól mi zrobić wcześniej W czwartek jadę na 2 dniowe szkolenie, więc sobota to chyba idealny termin na testowanie.
Damy rade, czekamy do soboty ! może jak raz uda nam się z podwojonymi siłami pozdrawiam -
Malutka44 wrote:Calkiem mozliwe ze tak jest.My dziewczyny zas.bardziej jestesmy uczuciowe ,wiesz.karolcia tu nawet nie chodzi o jego zachowanie tylko oto ze np wszystko pilnuje typu trzeba auto zatankowac,piwo kupic albo wypic ale tabletki zjeść albo ze do lekarza isc to jakos zapomina i nie wiem co mam myslec o tym
Moim zdaniem to jest stres albo strach przed nieznanym... Porozmawiaj z nim na spokojnie, bez pokazywania emocji. Ja tak próbowałam wreszcz nawet takim pocieszajacym tonem i mój D. przyznał się, ze sie boi i martwi o mnie.