NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
ewwiel wrote:Drzwiona, gratulacje zdrowia i blogoslawienstwa Bożego życzę!
ewwiel lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Potwierdzam Nowenna Pompejanskia jrst modlitwa nie do odparcia. Wierze ze to dzieki Maryi jestem teraz mama
littleladybird, ewwiel, Summerka, Ev lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
littleladybird wrote:Cześć dziewczyny, dawno się tutaj nie udzielałam. Gratuluję wszystkim Wam, którym modlitwy zostały wysłuchane i cieszycie się swoimi maleństwami
Ja wpadłam się pochwalić: w końcu dojrzałam do konkretnej modlitwy. Zaczęłam nowennę pompejańską i ufam, że wytrwam w niej do końca. Zaczęłam 1 listopada, a skończę 24 grudnia, taki zbieg okoliczności, ale bardzo mnie ucieszył fakt, że końcówka przypadnie na Wigilię Bożego Narodzenia. To taki szczególny czas
Witaj, Ren niech Cię Bóg błogosławilittleladybird lubi tę wiadomość
-
Ewelinka, dziękuję. Ja długo się w sobie zbierałam, żeby zacząć, ale nigdy nie dosżło to do skutku W niedzielę mnie jakoś natchnęło i w koncu chwyciłam różaniec I już trzeci dzień za mną
ewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Z chęcią się do Was przyłączę Niedawno skończyłam Nowennę Pompejańską w wiadomej intencji - niestety maleństwa nadal nie ma, ale modlitwa dała mi mnóstwo spokoju i jakiegoś takiego poczucia, że wszystko będzie dobrze. Ostatnio znów nachodzą mnie gorsze myśli. Od jutra zaczynam znowu Nowennę. Bardzo Was proszę o modlitwę i sama obiecuję odmawiać ją za Was Pozdrawiam
ewelinka2210, Summerka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Drzwiona wrote:Potwierdzam Nowenna Pompejanskia jrst modlitwa nie do odparcia. Wierze ze to dzieki Maryi jestem teraz mama
Drzwiona, Ev, Macierzanka:), Ren lubią tę wiadomość
-
Wspomnijcie o mnie prosze w modlitwie do Maryi. Ponownie baaardzo Was o to prosze. Mam juz 40 lat, pod koniec marca bede miec 41. Wierze, ze i nam jest dane byc rodzicami, jestem pogodna, wierze i Ufam Mu. Renata P.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 17:41
ewwiel, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Ren -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:45
Ev, Macierzanka:), Ania89 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dziewczyny, ogłaszam dobrą nowinę! po wielu miesiącach starań oraz miłych chwil spędzonych tu na forum z Wami mogę podzielić się wiadomością - jestem w ciąży. Widziałam dzisiaj moją córeczkę ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 21:13
littleladybird, Ev, arturowa, Bratek, Nazja, Yousee, Macierzanka:), ewwiel, Ren lubią tę wiadomość
-
Kocia gratulacje
Kocia lubi tę wiadomość
-
Kocia wrote:Dziewczyny, ogłaszam dobrą nowinę! po wielu miesiącach starań oraz miłych chwil spędzonych tu na forum z Wami mogę podzielić się wiadomością - jestem w ciąży. Widziałam dzisiaj moją córeczkę ...
Gratulacje !
Odmawiałaś Nowennę Pompejańską ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 21:21
Kocia lubi tę wiadomość