NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
No to i ja proszę o brzuszek dawno mnie nie było ale wreszcie się doczekaliśmy
12. AM-L Ania84ewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żonaAnia wrote:to i ja proszę o brzuszek, 170.ktosik
ewentualnie mogę sama edytować jeśli nikomu nie przeszkadza
Ania_84 równiez serdecznie gratuluję Chyba my tylko zostałyśmy z bardzo dawnej ekipy OFżonaAnia lubi tę wiadomość
-
Vanessa ja niestety dalej walczę ale mam nadzieję że już nie długo to potrwa
A Wam serdecznie gratuluję -
Drogie Dziewczyny, chciałam się z Wami podzielić szczęśliwą wiadomością, że mój Synek jest już na świecie
mimo że zostałam mamą, nadal zaglądam na ten wątek i cały czas mocno kibicuję wszystkim staraczkom, wierząc, że cała lista zapełni się brzuszkami!Ania_84, ewwiel lubią tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
hipisiątko wrote:Wiesz ile rozmów z Nim miałam przez te prawie 6 lat ? Widocznie nie wszyscy muszą mieć dzieci. I powoli godze się z tym ze moje modlitwy nie zostały wysłuchane.
To że jeszcze Wam sie nie udało nie znaczy że modlitwy nie są wysłuchiwane. Ja miałam tak samo. Nawet przestałam prosic Boga o poczęcie bo nie widziałam juz w tym sensu ale jednak się myliłam i moje i Wasze modlitwy nie poszły na marne i zostały wysłuchne i prosba spełniona ale nie wtedy kiedy ja chciałam i myślałam ale z opóźnieniem kiedy Bóg tego zechciał. Staraliśmy sie troszke dłużej niż Wy.
hipisiątko, żonaAnia, Ren lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Ja mam endomende hashimoto i IO niedrożny jajowod i prawdopodobnie wodniaka w jajowodzie z czynnym jajniki em. Jak wierzyć w cud w takiej sytuacji ??? Ja jeszcze póki co mam promyk nadziei a gasnie w szybkim tempie. Po operacji daje sobie czas max 3 mce potem koniec ze staraniami lekarzami i innymi rzeczami. Skupie się tylko na tym co kocham.
żonaAnia, Ren lubią tę wiadomość
-
Umieszczam modlitwę o Dar Potomstwa z modlitewnika za wstawiennictwem św. Jana Pawła II. Coś tylko mi obkrecilo w lewą stronę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26c3acdad44e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f17bc03485d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 12:09
-
Hej
Mam do oddania (za free ) Glucophage XR 500mg, 1000mg, 750mg. Tego ostatniego 750 kilkanaście sztuk. Data ważności wszystkich leków jest do 2018. Bardzo chętnie odstąpię bo mi nie będą potrzebne a szkoda żeby sie zmarnowały.
Mam tez jeszcze ale już nie całe opakowanie estrofem mite 1mg. Zażyłam tylko 6 tabl.
Jakby co to piszcie na priv -
Dziewczyny pamiętam o Was codziennie w modlitwie Od miesiąca podjęłam modlitwę duchowej adopcji dziecka poczętego które jest w niebezpieczęństwie zagłady i ofiaruje ta formę modlitwy za każdą z Was w intencji poczęcia i urodzenia dzieciątka dla każdej z Was. Mam nadzieje że moja modlitwa przyczyni sie do Waszego CUDU.
Asiak, hipisiątko, Yousee, ewelinka2210, Lili87 lubią tę wiadomość
-
Vanessa bardzo dziękujemy za pamięć w modlitwie na pewno się przyda
A ja chciałam się tylko pożalić.... Trzeci raz odmawiam Nowennę pompejańską w intencji poczęcia dziecka i trzeci raz moja szwagierka zachodzi w ciażę... Dokładnie wtedy kiedy zaczynam modlitwę... Mam wrażenie, ze Bóg chce mi pokazać, że mogę się modlić a On i tak zrobi mi na złość.. tym bardziej, że my za sobą nie przepadamy. Psychicznie mam już dość... Sorry ale nie mam komu tego powiedzieć25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Lili87 wrote:A ja chciałam się tylko pożalić.... Trzeci raz odmawiam Nowennę pompejańską w intencji poczęcia dziecka i trzeci raz moja szwagierka zachodzi w ciażę... Dokładnie wtedy kiedy zaczynam modlitwę... Mam wrażenie, ze Bóg chce mi pokazać, że mogę się modlić a On i tak zrobi mi na złość.. tym bardziej, że my za sobą nie przepadamy. Psychicznie mam już dość... Sorry ale nie mam komu tego powiedzieć
Wierz mi ta modlitwa nie idzie na marne nawet jak jesteśmy o tym przekonani i wszystko w około na to wskazuje to teraz wiem że to szatan podsuwa takie skojarzenia żeby nas odciągnąć od Boga bo ma okazje kiedy tak bardzo cierpimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 09:01
Asiak, ewelinka2210, żonaAnia lubią tę wiadomość