NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie twierdzę ze więcej jest księży pedofili niż innych. Więcej się mówi bo to jest nie do pomyslenia zeby ksiadz ktory poucza innych sam byl grzeszny i to jeszcze nieraz bardziej niz my. Oj tak to tacy samo grzesznicy jak my może nie wszyscy ale jednak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 11:10
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyStrawberry piękne słowa usłyszałaś
ja właśnie na Zwiastowanie zaszłam w ciążę, wtedy właśnie kiedy podjęłam duchową adopcję
Girl25, radzę to samo co Strawberry, dla Boga się modlisz a nie dla księży.
nie nam jest oceniać ale mam wrażenie, Girl25, że bardzo powierzchownie traktujesz modlitwę, nowennę, msze z modlitwami o uzdrowienie... to nie jest pstryk czary mary i jest ciąża... to tak nie działa...ale mam nadzieje, że źle odczytałam Twoje wypowiedzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 21:07
strawberry, vanessa lubią tę wiadomość
-
Z checia sama bym wiecej sie dowiedziala o tych uzdrowieniach.oczyszczeniach na mszy wlasnie ostatnio jal mialam w pracy dwunastke nie mialam jak isc do kosciola
W sb wieczorem bardzo zle sie czulam i tez nie poszlam
W pracy w wolnych chwilach poprostu sie modlilam w biurze
Weszlam tez na youtube zeby puscic sobie religijne piesni
I trafilam na msze o uzdrowienie jak oni fajnie sie modlili kurcze chcialabym cos takiego przeYc. -
nick nieaktualnystrawberry wrote:żonaAnia to wspaniale, też chcę właśnie podjąć duchową adopcję Możesz i coś więcej na ten temat napisać?
.
duchową adopcję możesz podjąc właściwie w każdym czasie, ale najczęściej zaczyna się ją na Zwiastowanie i odmawia codziennie przez 9 m-cy,jak zaczynasz na Zwiastowanie to konczy się wtedy na Boże Narodzenie.
codziennie odmawiasz modlitwę:
"Panie Jezu, za wstawiennictwem Twojej Matki, Maryi, która urodziła Cię z miłością, oraz za wstawiennictwem św. Józefa, człowieka zawierzenia, który opiekował się Tobą po narodzeniu, proszę Cię w intencji tego nie narodzonego dziecka, które duchowo adoptowałem, a które znajduje się w niebezpieczeństwie zagłady. Proszę, daj rodzicom miłość i odwagę, aby swoje dziecko pozostawili przy życiu, które Ty sam mu przeznaczyłeś. Amen."
do tego codziennie dziesiątek różańca (dowolna tajemnica) i jeszcze można podjąc jakieś dodatkowe postanowienie na czas duchowej adopcji.
zaśnięcia w Duchu Św doświadczyłam na sobie podczas jednych z modlitw o uzdrowienie za pierwszym razem się opierałam i tylko upadłam, nie chciałam się poddać ale za drugim razem (tego samego dnia, na tych samych modlitwach) poczułam "to", nie wiem ile czasu leżałam, dla mnie trwało to sekundęstrawberry lubi tę wiadomość
-
Tak źle mnie rozumiecie to raz a dwa czytajcie uważniej bo to mąż nie wierzy w księży a nie ja , ja tylko mam o nich swoje zdanie widomo nie o każdym ale o tych co wiem co robią że nie udzielają pogrzebu bo ktoś nie ma wystarczająco pieniędzy żeby zapłacić ich śmieszną kwotę bo najpierw jest co laska a później nagle cennik maja i trzeba tyle dac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Msze o uzdrowienie na których byłam trwały ok 2,5 godziny i potwierdzam że dla mnie to był piękny czas i na koniec też mi się nie chciało wychodzić z Kościoła
Duchową adopcję podejmuję już od wielu lat. Aktualnie też modlę się za nienarodzone dziecko. Wierzę że taka modlitwa może zdziałać wiele dobrego.
Strawberry oby te słowa księdza były o Tobie oby Wasza modlitwa została wkrótce wysłuchanaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:07
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Tak źle mnie rozumiecie to raz a dwa czytajcie uważniej bo to mąż nie wierzy w księży a nie ja , ja tylko mam o nich swoje zdanie widomo nie o każdym ale o tych co wiem co robią że nie udzielają pogrzebu bo ktoś nie ma wystarczająco pieniędzy żeby zapłacić ich śmieszną kwotę bo najpierw jest co laska a później nagle cennik maja i trzeba tyle dac
nie twierdzę, że takich sytuacji nie ma ale uważam, że to nie jest miejsce na tego typu komentarze. a poza tym skoro nie zgadzasz się z opinią męża to po co powtarzasz? a jeśli znasz złych księży i przeszkadza Ci jacy są to módl się za nich by się zmienili, modlitwa działa cudaBasik83, vanessa, Asiak lubią tę wiadomość
-
Wiem ale mnie tak to drażni ze czasami muszę się wygadać. Ja chodzę nie dla księży tylko dla Boga i dla siebie .
Strawbeery to mam wpisać konkretnie ? Bo jak wpisuje msza o uzdrowienie to tylko to wyskakuje[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wiem ze to bardziej temat o nowennie ale mam pytanie odnośnie mszy o uzdrowienie a konkretnej o spoczynku w Duchu Świętym, czy na mszach o. Witko też podchodzi się do księdza (widziałam na yt ) jeśli chce się doświadczyć spoczynku I wtedy upadają te osoby . Moja ciocia stwierdziła że się boi bo raz po takiej mszy jakiś sąsiad albo znajomy poszedl i się zabił[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyU Ojca Witko zaśnięcia zdarzają się kiedy on mówi, że jest pośród zgromadzenia Jezus i na znak swojej obecności dotknie niektóre osoby. Nie ma czegoś takiego jak "zaśnięcie na zamówienie". Decyduje siła wiary danej osoby, obecność Jezusa i Ducha św.
Należy też pamiętać, że zaśnięcie może powodować zły duch. Niektórzy tak bardzo chcą tego doświadczyć, że i takie historie się zdarzają. Ale są i te na 100% pochodzące od Boga, kiedy dana osoba staje się radosna i nie może opanować śmiechu, który jest szczery.
Jeśli chodzi o zaśnięcie, to po Mszy i wspólnej modlitwie uwielbienia Boga, chętni przed wyjściem z kościoła mogą stanąć do modlitwy błogosławieństwa z nałożeniem rąk na głowę. Robi to Ojciec Witko wraz z którymś z braci franciszkanów. Wtedy też zdarzają się zaśnięcia.żonaAnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGirl25 zaśnięcie w Duchu Św to nie jest jakieś omdlenie, czy tak jakbyś była w narkozie, tego nie da się tak opisać..
przemyśl z jaką intencją chcesz iść na mszę, czy chcesz o coś prosić czy przeprosić czy podziękować i po prostu idź, ale nie nastawiaj się na nie wiadomo jakie "widowisko".. po prostu oddaj wszystko Panu Bogu a On Cię poprowadzistrawberry, vanessa, Asiak lubią tę wiadomość
-
Ja teraz podjęłam sie duchowej adopcji dwójki dzieci tzn. nie teraz tylko juz 4 miesiące temu. Za jedno nienarodzone dziecko modlę się jako podziękowanie za nasze Maleństwo a adopcje drugiego ofiaruja jako prośbę o poczęcie dla wszystkich niepłodnych zwłaszcza tych których poznałam tutaj lub znam z otoczenia. Mam nadzieje że doda Wam to otuchy bo ta modlitwa jest także a szczególnie w Waszej intencji.
strawberry, Yousee, Karoluś81, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Girl25 wrote:Wiem ze to bardziej temat o nowennie
Nazwa jest myląca ale wtedy nic mi innego do głowy nie przyszło a bardzo chciałam go załozyć i nie chciałam czekać na wymyslenie innej bardziej trafnej nazwy.