NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnBe ściskam mocno i wraz z resztą dziewczyn modlę się za nas wszystkie o dar rodzicielstwa.
Przez ten tydzień pewnie rzadziej będę tutaj zaglądać bo mężuś przyjeżdża na tydzień z zagranicy. Tak rzadko się widujemy i chcemy maksymalnie wykorzystać wspólne chwile zwłaszcza że zaczynają mi się dni płodne...hihiKati6685, Manieczka86 lubią tę wiadomość
-
olitka, mam wrażenie, że nie zrozumiałaś mojej intencji. Skoro Ty dajesz sobie prawo do wypowiedzi, to dlaczego ja nie mam mieć takiego prawa...Nie uważam , że gdziekolwiek napisałam "albo jesteś z nami albo przeciwko nam"...wszystko to kwestia interpretacji....to, że mam inne zdanie, nie znaczy, że odrzucam Ciebie jako osobę
Dziewczyny,jeszcze raz podkreślam moją intencją było uświadomienie w pewnych kwestiach (uważam nawet, że będąc katoliczką, jest to mój obowiązek), może podsunięcie rozwiązania, a co ktoś z tym zrobi, to już jego sprawa. Fajnie jeśli komuś dało to coś do myślenia...jeśli nie, to przecież każdy ma prawo decydowania o swoim życiu.
Otaczam Was modlitwą+vanessa lubi tę wiadomość
-
Witamy nowe koleżanki i dziękujemy każdej z osobna za dar wspólnej modlitwy
1. MM madzianka.....................................29. -- Mili
2. AG zielarka..........................................30. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................31. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................32.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona ....................................33. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.........................................34. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................35. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................36. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................37. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................38. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................39. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................40. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................41. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................42. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................43. AS Nazja
16. IŚ Ita....................................................44. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................45. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................46. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)........................47. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.........................................48. -- angel
21. ESZ Hope2.............................................49. -- sylwia1985
22. MKM Majka86.........................................50. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84.......................................51. MZ Jakucja
24. EF edith2602.......................................52. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta........................................53. AS alka89
26. -- sylwiunia
27. -- madziallena
28. AM Sudala
Fajnie że ciągle nas przybywaKati6685, Sudela lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:Dzień dobry dziewczyny. U mnie niestety beta z 4mlU/ml spadła do <1.20 mlU/ml.
Mimo wszystko dziękuję za modlitwę i nie poddam się. Św Dominik będzie mi nadal towarzyszył.
Miłego dnia
Współczuję. Przykro mi, że Ci się nie udało. Ja również zaczęłam nowy cykl kilka dni temu ale dzięki modlitwie łatwiej mi znieść to rozczarowanie. Wierzę jednak, że nasze "wspólne" modlitwy i prośby powoli będę się spełniały
vanessa, madziallena lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Jakucja wrote:No u mnie już po ptakach. Małpa znowu o tydzień za wczesnie.Mam doła. Proszę wspomnijcie o mnie w dzisiejszych modlitwach.
Kochana codziennie o tobie pamięta w modlitwie ponad 50 osóbIownka, Jakucja lubią tę wiadomość
-
Jakucja wrote:To prawda... kurczę, ciężko nie rozryczeć się w robocie. Właściwie to dopiero o 20 będę mogła porządnie się wypłakać.
vanessa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja mam mało takich dni, żebym sobie nie zapłakała. Ale modlitwa bardzo pomaga, daje jakieś poczucie sensu w tym wszystkim. Ja wiem, że Pan Bóg ma wobec mnie plan i tylko On wie, kiedy ja to dziecko będę miała. I że będzie to jednym, idealnym momencie - nie chciałabym mu psuć tego planu
-
to ja dziewczynki chyba tylko jeden raz w przeciągu tego roku starań zapłakałam.
na prawdę trzymam się dobrze i oprucz małego smuteczku zaraz ładuję akumulatorki bo za rogiem wiem ze juz owulacja kolejna czeka:)vanessa, Manieczka86, Macierzanka:) lubią tę wiadomość