Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:Byłam na tej całej drożności i oba jajniki są drożne wiec bardzo się cieszę! Dodatkowo na prawym jajniku mam pęcherzyk 18mm w 12dc wiec tragedii nie ma
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:@Prezesoowa - dzięki za porady 🙂 Poszukam bezalkoholowego piwa w takim razie. A jeśli chodzi o orgazm, to u mnie działa zupełnie odwrotnie 🤭 Bo to kwestia chmielu, dobrze rozumiem?
Bezsenność to paskudna rzecz, także dobrze, że Twój Mąż już jakoś się z nią uporał 💪
A Ty jak się masz? Pamiętaj, że jak potrzebujesz się wygadać, to dawaj, my wysłuchamy ♥️
Tak, kwestia olejków eterycznych z chmielu. Można też zrobić napar z szyszek chmielu i też super działa
A ja to nawet dobrze, dziękuję, że pytasz:* popłakałam dwa dni i jest lepiej, na pewno też mi się trochę poprawiło po badaniach krwi, bo ciężko się tam dopatrzyć czegoś strasznego, a wydaje mi się, że gdyby to było coś złośliwego to wyszłoby chociaż w morfologii tak się łudzę. Na pewno oczekiwanie na wynik tomografii będzie ciężkieWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
MummyYummy wrote:Wooow, super ♥️ Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ✊
A przypomnij mi, to 12 dpo?
Przygotowuje się na wszystko, także na najgorsze.
Dziękuję, kochane, za wsparcie i dobre słowa 😘 ❤️ Dan znać, czego jutro się dowiem.
@Zaczarowan dobre wieści, cieszę się bardzo! ❤️🤞Prezesoowa, Majuna, Dropsik, Malamia, Pati2804, Mikea, MummyYummy, elektro96, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Prezesoowa wrote:Tak, kwestia olejków eterycznych z chmielu. Można też zrobić napar z szyszek chmielu i też super działa
A ja to nawet dobrze, dziękuję, że pytasz:* popłakałam dwa dni i jest lepiej, na pewno też mi się trochę poprawiło po badaniach krwi, bo ciężko się tam dopatrzyć czegoś strasznego, a wydaje mi się, że gdyby to było coś złośliwego to wyszłoby chociaż w morfologii tak się łudzę. Na pewno oczekiwanie na wynik tomografii będzie ciężkie
Ja nie jestem lekarzem, ale też tak uważam, że widać, że coś się dzieje już w podstawowych badaniach. Cieszę się, że nawet dobrze się czujesz 🙂 Wierzę, że oczekiwanie na wynik będzie trudne i chyba akurat tego nie da się przeskoczyć, najlepiej to po prostu maksymalnie wypełnić sobie grafik, żeby głowa była zajęta 🙂Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a co z lutowym wątkiem? 😬 ja się totalnie na tym nie znam.. jak to ogarnąć 🙈
elektro96 lubi tę wiadomość
-
bonassola wrote:Jeśli dopiero dzisiaj był pik to myślę że możesz się wstrzymać z dupkiem te dwa dni, bo owu może być i jutro nad ranem czy po południu. A nic się nie stanie jak weźmiesz później
Z przytulankami wszystko dobrze wycelowalas lepiej niech plemniki poczekają na jajeczko, niż miałoby być odwrotnie
Liczę że nawet jak owu jutro będzie rano to może się uda tym plemnikom wytrzymać 36godzin. Nie możliwe żeby wszystkie dzieciaki tylko z jednego dnia są a doprawimy jutro żeby zwiększyć szanse:)Dropsik, bonassola lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny a co z lutowym wątkiem? 😬 ja się totalnie na tym nie znam.. jak to ogarnąć 🙈
O matko.. już za tydzień luty 🫣
Ja bym założyła nowy wątek, ale czasem nie zaglądam dzień/dwa, nie chciałabym was zaniedbywaćPati2804 lubi tę wiadomość
20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Zimozielona wrote:Ja też chyba nie ogarnę tego:)
W sumie jest noworoczny, więc chyba że ciągnąć dalej ten na luty skoro luty taki krótki?
Jak nie będzie miał kto poprowadzić to można tak zrobić, tylko wtedy obarczymy Alysę kolejnym miesiącem20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Malamia wrote:O matko.. już za tydzień luty 🫣
Ja bym założyła nowy wątek, ale czasem nie zaglądam dzień/dwa, nie chciałabym was zaniedbywać
Kto jest chętny? 😀Malamia lubi tę wiadomość
-
Malamia wrote:Jak nie będzie miał kto poprowadzić to można tak zrobić, tylko wtedy obarczymy Alysę kolejnym miesiącem
P.s. mam nadzieję że wszystko dobrze u Ciebie @Alysa 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia, 20:41
-
Myślę, że trzeba założyć nowy wątek na luty, ale dopiero 1 lutego, żeby ktoś tu został z nami testującymi na koniec miesiąca 😀 Na prowadzącą zgłaszała się Ultramaryna i były już jakieś propozycje nazw, ale nie wiem na czym stanęło 💁🏼♀️
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Lutowy miałam prowadzić ja, ale w związku z tą sytuacją, już nie wiem, czy powinnam 😞 Nie chcę Wam niczego blokować, dlatego fajnie, jakby znalazła się nowa chętna na prowadzenie 😘
Ja ostatecznie, myślę, będę wiedziała jutro, jak wygląda moja sytuacja. I wtedy już na stówkę będę mogła się zadeklarować 👍
Do lutego jeszcze chwila, wrzucajcie dziewczyny propozycje tematów - burza mózgów 🎉😝 Poprzednie mam zapisane i na pewno będzie niedługo ankieta, jaki tytuł wygrywa. Jeśli nie ja, to przekażę te propozycje jednej z Was ❤️Majuna, Malamia, Pati2804, Sparky, KejtKa, MonReve96 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Lutowy miałam prowadzić ja, ale w związku z tą sytuacją, już nie wiem, czy powinnam 😞 Nie chcę Wam niczego blokować, dlatego fajnie, jakby znalazła się nowa chętna na prowadzenie 😘
Ja ostatecznie, myślę, będę wiedziała jutro, jak wygląda moja sytuacja. I wtedy już na stówkę będę mogła się zadeklarować 👍
Do lutego jeszcze chwila, wrzucajcie dziewczyny propozycje tematów - burza mózgów 🎉😝 Poprzednie mam zapisane i na pewno będzie niedługo ankieta, jaki tytuł wygrywa. Jeśli nie ja, to przekażę te propozycje jednej z Was ❤️
Byłabyś super prowadząca, ale trzymam kciuki, żebyś została na styczniowym ☺️
Pati2804, Sparky, Prezesoowa lubią tę wiadomość
20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
ultramaryna_ wrote:Lutowy miałam prowadzić ja, ale w związku z tą sytuacją, już nie wiem, czy powinnam 😞 Nie chcę Wam niczego blokować, dlatego fajnie, jakby znalazła się nowa chętna na prowadzenie 😘
Do lutego jeszcze chwila, wrzucajcie dziewczyny propozycje tematów - burza mózgów 🎉😝 Poprzednie mam zapisane i na pewno będzie niedługo ankieta, jaki tytuł wygrywa. Jeśli nie ja, to przekażę te propozycje jednej z Was ❤️ -
Ja dziewczyny zaczęłam sprzątać szufladę w której jest wszystko 🙈 na pewno każda z nas ma taką jedną w domu , gdzie wrzucamy co popadnie a później jak jest pełna to dopiero ogarniamy 😅 zgadłam? 🤣
No i powiem Wam ze taka moja szuflada jest u nas w sypialni i wzruszyłam się totalnie bo znalazłam w niej zdjęcie usg z listopada kiedy to byłam w ciąży 🥺 ale pierwszy raz poczułam że jestem wdzięczna za to że mogłam chociaż przez chwilę tego doświadczyć, mdłości, drzemek w ciągu dnia, wilczego apetytu i wyczulonego zapachu jak pies na polowaniu 🙈 jestem za to wdzięczna bo nie każda kobieta ma taką okazję.. ❤
Trochę sentymentalnie się zrobiło, ale czułam że muszę to Wam powiedzieć 🥺🥰elektro96, Dropsik, Mikea, Majuna, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zaczęłam nowy cykl 🍀 tym razem z letrazolem… trzymajcie kciukasy ✊🏻🤞🏻🍀🍀
Dropsik, Pati2804, Prezesoowa, Alesiamum lubią tę wiadomość
Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
Pati2804 wrote:Dawno nie było tutaj na forum @Alysa 😐 może o nas zapomniała 😪
P.s. mam nadzieję że wszystko dobrze u Ciebie @Alysa 🍀
Skręcaliśmy z mężem meble, później byłam w pracy po 12h, a był sajgon i nie miałam nawet jak za bardzo nadrabiać. Dodatkowo w ostatnich dniach czuje się też strasznie zmęczona, ciagle czuję się śpiąca, chyba ta pogoda mnie dobija. Już Was dziewczyny nadrabiam.
Co do wątku lutowego to trzeba będzie założyć nowy, ale najlepiej 1 lutego. Czekamy na chętną do prowadzenia23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Hach wrote:Cześć dziewczyny! Powracam. Znów poobijana, bez sił i "serca", z nowym planem. Jako tako przynajmniej...
Z całego serducha gratuluję tym, co ujrzały na swoich testach ⏸ nudnych ciąż i zdrowego rosniecia.
Dla wszystkich ciezarnych dużo zdrowia ❤
A dlugo się starałaś? Widziałam, że w poprzednim poście napisałaś, z że już za sobą chyba pierwsza wizytę w ciąży 😍 gratulacje ❤
We wrześniu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne po kilku latach przyjmowania, decyzję o staraniach podjęliśmy z mężem na początku listopada, kiedy okazało się, że mój poziom TSH na Euthyroxie się unormował (lekka niedoczynność tarczycy) i udało nam się w trzecim cyklu starań, więc chyba niedługo.
Tak, pierwsza wizyta była wczoraj, ogólnie to bardzo się stresuję, czy wszystko będzie dobrze, w przeszłości przez 8 lat chorowałam na bardzo ciężką postać anoreksji (zagrożenie życia), lekarze straszyli mnie wtedy możliwymi problemami z płodnością w przyszłości itp. Co prawda jestem zdrowa już od prawie 8 lat, ale niepokój z tyłu głowy i tak pozostał 😥
-
Robaczeekkk wrote:Dziewczyny zaczęłam nowy cykl 🍀 tym razem z letrazolem… trzymajcie kciukasy ✊🏻🤞🏻🍀🍀