Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeta 11dpo 202.2
Beta 13dpo 643.5
Przyrost 191%. Na syna miałam 90%, na córkę 153%, czyli... Wonder women Ufff Robie obiad i was nadrabiamLami, Kllaudiia, Niezapominajka2, blair., Stookrotka, Beti82, Słoneczko12, sunshine03, Szczęściara, alis132, patuniek86, Sasanka5, przedszkolanka:), Selina, speakyourmind93, Agagusia, jenny88, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Beti dokladnie,zrobie test i popieram None-tylko monitoring!
I patrzcie- idealnie trafil po raz kolejny owu! Jak go nie wielbić?Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia mam,ale on teraz przyjmuje to nie będę dzwonić. Wezmę jutro lub w niedziele ,jak myslicie?
Zaraz Wam pokażę jakie jaja z testami.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Ja na afte teraz po prostu wit C biorę. A na opryszczkę w ciąży zawsze pastą do zębów się smarowałam
Jakbym była w ciąży to nawet bym się nie przejmowała opryszczka no, ale w obecnej sytuacji trochę mnie wkurza... Jedna wielka czerwona plama na wardze -
Najmłodsza będzie dobrze. Jest plan to najważniejsze. Troszkę mnie zmartwilas bo ja też po cc i też może być coś nie tak. Chyba będzie trzeba działać szybciej. Kark kochana możesz odetchnąć już. Ja też czekam na swoje wyniki też zrobiłam betę albo wóz albo przewóz. Zrobiłam też estradiol. Wyniki pewnie po 19.
Nona, kark lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezuu, jak mnie dzisiaj strasznie boli glowa mialam tyle planow na dzis, a przelezalam pol dnia pod kocem. Nie wiem o co chodzi, bo bol glowy to u mnie rzadkosc. Wzielam sie za gotowanie, zeby sie troche rozruszac i teraz ledwo stoje przy kuchence...
Ja czuje, ze w styczniu beda dwie krechy u Nony i u Przedszkolanki Chcialabym, zeby kiedys ktos mial takie przeczucie co do mnie :dNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Szczęściaro, kciuki za betę, który dc i który dpo jesteś?
Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona wrote:Nikodemko, u Ciebie uda się w pierwszym cyklu w którym będziesz przekonana że się uda plus monitoring i inofolic. Jak u Lami
Czyli powinno było udać się w grudniu inofem w planach! Podpowiedzcie mi. Trzeba go pić od samego poczatku cyklu czy mozna zaczac w trakcie? -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Ja czuje, ze w styczniu beda dwie krechy u Nony i u Przedszkolanki Chcialabym, zeby kiedys ktos mial takie przeczucie co do mnie :d
Szczęściaro, kciukam mocno, dziś dobry dzień na betySzczęściara lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Czyli powinno było udać się w grudniu inofem w planach! Podpowiedzcie mi. Trzeba go pić od samego poczatku cyklu czy mozna zaczac w trakcie?