Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs ja też czekam aż wyskoczy z kreskami pozytywnymi
Blair niestety..te 150 to niebieskie i mam nadzieję że juz się nie przydadzą:p
Beti czyli co? Bez owu czy wszystko jeszcze mozliwe?
No tak, zapomniałam dodać, tylko w głowie myślałam, że oczywiście i tak Ci się już nie przydadzą, bo zaraz test i ciążaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs ja też czekam aż wyskoczy z kreskami pozytywnymi
Blair niestety..te 150 to niebieskie i mam nadzieję że juz się nie przydadzą:p
Beti czyli co? Bez owu czy wszystko jeszcze mozliwe? -
rzepakowepole wrote:Ten różowy masz pozytyw pozytyw czy taka kreskę jak pokazywałaś? Też mam pierwszy raz różowe i czekam... Normalnie w 14 dc już był pozytyw dawno.
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Będziesz dalej robić monitoring żeby zobaczyć czy jednak będzie owulacja? Dobrze że przynajmniej odchodzi Ci stres z hsg, na pewno to większy komfort z głupim jasiem aromek ma inną substancję czynną, letrozol, nie upośledza tak endometrium jak clo.
Nona lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko powtarzalas tylko rozowy czy niebieski tez ?
Ide meża zaliczyc,zaraz nadrobie z nogami w górze !;pXxMoniaXx, blair., Beti82, Nona, speakyourmind93, kark lubią tę wiadomość
-
Beti, już miałam pisać, że co ty pleciesz, że o wiele zapominasz, ale nie zajęło ci wiele czasu, żeby wrócić na dobre tory, że z późnych owu też dzieci są.
Kochana, bardzo dobrze, że narty i że trochę alko. Wyluzujesz, chociaż na chwilkę A wystarczy chwila zapomnienia i o cuda nie trudno (pamiętaj o Metaxie :p)
Ja czuję None jak nie wiem co. Dla dobra jej małżeństwa (ze względu na tego nowego ginekologa, co już by z nim dzieci robiła na pierwszej wizycie) lepiej niech zaskoczy teraz
A tak zupełnie poważnie to wiem, że wszystkie zaskoczycie niebawem. Czuć dobre fluidy na wątku. Serio. Zerkajcie na mapęNona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
XxMoniaXx wrote:Beti ja tez nie naleze do tych co zachodza szybciej po cb :p
-
Lami wrote:Beti, już miałam pisać, że co ty pleciesz, że o wiele zapominasz, ale nie zajęło ci wiele czasu, żeby wrócić na dobre tory, że z późnych owu też dzieci są.
Kochana, bardzo dobrze, że narty i że trochę alko. Wyluzujesz, chociaż na chwilkę A wystarczy chwila zapomnienia i o cuda nie trudno (pamiętaj o Metaxie :p)
Ja czuję None jak nie wiem co. Dla dobra jej małżeństwa (ze względu na tego nowego ginekologa, co już by z nim dzieci robiła na pierwszej wizycie) lepiej niech zaskoczy teraz
A tak zupełnie poważnie to wiem, że wszystkie zaskoczycie niebawem. Czuć dobre fluidy na wątku. Serio. Zerkajcie na mapęLami lubi tę wiadomość