Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Co Ty tu jeszcze robisz .. ??? ;d
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze nie tylko ja mam przeczucie co do Nony i Przedszkolanki Jesli to okaze sie prawda powinnysmy utworzyc watek wrozbiarski
Lami - ja codziennie zerkam na mape!
Bogu dzieki mam juz dzis troche lepszy dzien... chyba po rozmowie z moja ukochana babcia mi sie poprawilo. Wlasciwie powiedziala mi tylko, ze nie wolno sie zalamywac i, ze mam w koncu odpoczac, ale sam jej glos zadzialal na mnie kojaco.
U mnie oczywiscie sluzu brak, probuje nad nim pracowac. Ogladam serial od czterech godzin, wypilam hektolitry wody, siemie lniane i pol butelki wina (to oczywiscie na endo)przedszkolanka:), Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
CO do endo to chyba szampan tez działa hahaha we wtorek miałam 4 mm .wczoraj mi było smutno i wydoiłam pól butli szampana (bo tylko to miałam) a dzisiaj endo 7 mm
Sasanka5, blair. lubią tę wiadomość
-
Ja nadal nic... 36 dzień cyklu. Zrobię test jutro... ale na nic nie liczę seriochce aby przyszła @ i zrobię komplet badan
-
Beti - nie kus, szampana tez mam w lodowce haha
Przedszkolanko - wczoraj chyba i babcia by na mnie nie podzialala... Fajnie, ze masz taki hicior na dzien babci i dziadka, dobrze, ze jest co robic Ja sobie napykalam troche zaleglosci przez moja zalamke, ale od jutra wracam do pracy.
Ale w ciaze w tym cyklu i tak nie wierze, w sumie sama nie wiem dlaczego, pierwszy raz mam az tak, nawet zapominam o mierzeniu temperatury. Moze dlatego, ze ciagle mam przed oczami wizje laparoskopii, ktora musze sobie gdzies ogarnac
Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ostatnio forum odpuszczam tzn jestem i czytam ale chandra mnie dopadła więc siedzę cicho.
Byłam na wizycie w luxmedzie ale trafiłam na totalnego bencwała. Nie chciał mnie nawet zbadać i kazał się zgłosić do kliniki leczenia niepłodności. No co za chamidło.
Znalazłam już gina z dobrymi opiniami prywatnie ale do niego dość długie kolejki. Udało mi się umówić na 23 stycznia, to będzie 30dc więc tym razem modlę się by @ się spóźniała
Stary ma się umówić na badanie, może zdąży do mojej wizyty, ja sprawdzam tsh i glukoze jeszcze i mam nadzieję stawić się na wizycie z kompletem badań.
Tyle u mnie, cały czas jestem i 3mam kciukasy za nas wszystkie
Kark gratkikark lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:CO do endo to chyba szampan tez działa hahaha we wtorek miałam 4 mm .wczoraj mi było smutno i wydoiłam pól butli szampana (bo tylko to miałam) a dzisiaj endo 7 mm
A Piccolo też podziała? Bo uwielbiam -
madzi2506 wrote:A Piccolo też podziała? Bo uwielbiam
madzi2506 lubi tę wiadomość
-
Niestety w luxmed maja przykaz odgórny o tym ze nie leczą niepłodności i dlatego często lekarze nie chcą pomagać bo później są rozliczani ze skierowań itd mogą zlecać tylko takie podstawowe badanie jakie się robo pred staraniami głupie to ale niestety taka polityka we wrzystlich umowach maja w wyłączeniach leczenie niepłodności :/czasem trafia się tacy w porządku lekarze który jakoś to obejdą sale to rzadkość. Ja po zabiegu dziś kiepsko się czułam boli brzuch trochę krwawię niby na usg po zabiegu było Ok zobsczymy za kilka cykli czy to była przyczyna tych niepowodzeń czy kryje się za tym coś jeszcze.
Przedszkolanka trzymam kciuki żeby dziś zaskoczyło
Nona tez mam dobre przeczucia co do Ciebie:)Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
U mnie już chyba pozytyw! Także działamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79412a446ae.jpg
Nikodemko, u mnie śluz już wodnisty, ale taki inny niż zawsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 22:14
Nona, blair., przedszkolanka:), Malinowa91, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Kurcze, mi wedlug monitoringu jutro powinien wyjsc juz pozytyw, ciekawe czy tak bedzie.
U Ciebie Sloneczko ewidentny, bierzcie sie do roboty i zapladniajcie jajeczko
My dzis rano zaliczylismy serduszkowanie, teraz bedzie jutro wieczorem albo w niedziele rano.Słoneczko12, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona zdrówka! Te bóle to chyba niezbyt standardowe u Ciebie co?
Nikodemko cieszę się,że jest praca. Już się martwiłam ciszą,ale wczoraj 10ty i ruszyła lawina
Co do testu to ja czekałam tydzień na owu,obyś Ty nie musiała tyle
Witaj Olivkowa to kciuki za wyniki i zblizającą się wizyte
Kozgo