Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
do dzieła! :d razem testujemy chyba późniejSłoneczko12 wrote:U mnie już chyba pozytyw! Także działamy

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79412a446ae.jpg
Nikodemko, u mnie śluz już wodnisty, ale taki inny niż zawsze..
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:do dzieła! :d razem testujemy chyba później

Chyba tak się ułoży, że zatestujemy razem
Powodzenia!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Beti, wpiszesz mnie na testowanie 28.01?
przedszkolanka:), Słoneczko12, alis132, kark, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Kozgo juz się na luxmedzie poznałam. Idę teraz do mojego gina, prywatnie, pracuje lub pracował w inviccie i na dodatek jest andrologiem - czyli wszystkim, czego teraz potrzebuję. I to on kazał mi zrobić krzywą cukrowa i insulinowa. Termin wizyty - 30.01
powinnam być tuż po owu 
Jeju, jakie tu ekscytacje, wszystkie baraszkują z facetami, ja to się z Wami dokładnie o pół cyklu minęłam
no trudno. Ja juz wiem, że musimy dużo i mocno i często i czasami na bańce
czyli zapowiada się ciekawy miesiąc 
Śpijcie dobrze, niech plemniczki robią w tym czasie swoje
przedszkolanka:), Słoneczko12, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Naczytałam się własnie o zespole LUF i trochę boję się, że mogę go mieć. Przy monitoringu w listopadzie mój pęcherzyk zmienił się w ciałko żółte, ale ginekolog przyglądała mu się z 5 minut i stwierdziła, że jest „dziwny”. W tym miesiacu musze sie temu doglebniej przyjrzec i ja podpytac. Cos mi w tych moich owulacjach caly czas nie pasuje...
Znalazlam tez lekarza, specjaliste od endometriozy, umawiam sie na 20.02. Chyba popane w dlugi przez to wszystko
-
podczytuje tu i mocno kibicuje każdej jakbym was znała na żywo
Mi wykres wskazuje ze owulacja była w poniedziałek, ale test był pozytywny w środę z samego rana.. wiec w sumie nie wiem kiedy była ... stwierdzam ze "monitoring " bez podejrzenia czy pecherzyk pękł nic nie daje hehe przynajmniej dla mojej psychiki. Ale poproszę o zapisanie na test na 19.01 a co tam... choć nie mam za dużych nadzieji patrząc na częstość podejść
alis132, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Jeśli chodzi o mnie to podczytuje forum od września ale zmieniłam konto bo nie wchodziłam w grudniu i zapomniałam. W październiku się udało ale zarodek się nie rozwijał. Poronienie zatrzymane w 10 tc

Polubiłam że poczytujesz ostatniej wiadomości nie lubię
przykro mi też tak miałam we wrześniu:( tylko w 5tyg... powiedz mi beta źle przyrastala? Ile miałaś? Teraz sama jestem w strachu
kalcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mieliśmy wczoraj niespodziankę...
Wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych. Wiemy o ich istnieniu od 16 miesięcy, znamy się od 9 miesięcy, a przyjaźnimy tak mniej więcej o 4-5 miesięcy (ich najstarsza córka to najlepsza przyjaciółka naszej nastarszej z klasy).
No i wczoraj byliśmy na dniu otwartym w szkole tańca gdzie nasze pierworodne chodzą, potem pojechaliśmy do nich na pizze.
I wieczorem dzieci się bawią, my gadamy, a tu ni z gruchy ni z pietruchy poprosili mojego męża o bycie chrzestnym dla ich najmłodszej córki (która jest idealnie rok młodsza od naszej najmłodszej).
Do tej pory nie możemy z mężem wyjść z szoku...
Bo wiemy, że mają też duże rodziny, że mają znajomych, którymi znają się lata, a tu takie coś.
Mąż się oczywiście zgodził, bo on uznaje zwyczaj, że dziecku się mie odmawia, ale nieźle go zatkało
A dzisiaj zostawiamy dzieciaki u szwagra i jedziemy zrealizować prezent od niego na 10 rocznicę - dzień w spa dla dwojga
Biegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość
-
Nikodemko o to samo się obawiam i też mam zamiar się temu przyjrzeć..
Alis czekaj do poniedziałku
Witaj biegająca. Przykro mi z powodu straty,ale rozumiem ze działacie dalej?
Kark to bardzo miłe
ja tak miałam jak mnie wybrał kuzyn. Mimo że rodzina to i tak się zdziwiłam 
Szczęściara a który to dc? -
Beti to wpisuj mi @
nowy cykl to ogarnianie zębów, i badania hormonalne
we wtorek- środę zrobię badania fsh i LH
bo podobno w 3 dniu cyklu a ze ja cykl mam 7 dni to będzie mysle ok:)
-
ja betę badałam tylko po pozytywnym teście i przyrosty były ok. Czułam się dobrze nic nie bolało i nie było plamien, czekałam na wizytę do 7 tygodnia i tu zaczęły się schody bo zarodek miał 6mm co wskazywało na 6t6d ale nie było serduszka wiec lekarz kazał przyjść za 10 dni po tym czasie zarodek miał 4,5mm wiec wiadomo.. nie kazał mi robić bety w tym czasie w szpitalu tez nie robili wiec nie wiem jak byłoalis132 wrote:Polubiłam że poczytujesz ostatniej wiadomości nie lubię
przykro mi też tak miałam we wrześniu:( tylko w 5tyg... powiedz mi beta źle przyrastala? Ile miałaś? Teraz sama jestem w strachu 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 08:20
-
Szczęściara, może się coś zaczyna dziać. Estradiol chyba zaczyna rosnąć po zapłodnieniu razem z progesteronem, one podtrzymują ciążę (a oba spadają jak ma przyjść @). Badź dobrej myśli, jutro spokojnie zrób test z rana i popołudniu, jak coś bedzie na rzeczy to już się powinno przebić
Beta wskazuje, że coś się wykluwa
Trzymam mocno, kochana!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 08:25
kark, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero