Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko12 wrote:U mnie już chyba pozytyw! Także działamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79412a446ae.jpg
Nikodemko, u mnie śluz już wodnisty, ale taki inny niż zawsze..Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:do dzieła! :d razem testujemy chyba później
Chyba tak się ułoży, że zatestujemy razem Powodzenia!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Beti, wpiszesz mnie na testowanie 28.01?
przedszkolanka:), Słoneczko12, alis132, kark, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Kozgo juz się na luxmedzie poznałam. Idę teraz do mojego gina, prywatnie, pracuje lub pracował w inviccie i na dodatek jest andrologiem - czyli wszystkim, czego teraz potrzebuję. I to on kazał mi zrobić krzywą cukrowa i insulinowa. Termin wizyty - 30.01 powinnam być tuż po owu
Jeju, jakie tu ekscytacje, wszystkie baraszkują z facetami, ja to się z Wami dokładnie o pół cyklu minęłam no trudno. Ja juz wiem, że musimy dużo i mocno i często i czasami na bańce czyli zapowiada się ciekawy miesiąc
Śpijcie dobrze, niech plemniczki robią w tym czasie swojeprzedszkolanka:), Słoneczko12, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Naczytałam się własnie o zespole LUF i trochę boję się, że mogę go mieć. Przy monitoringu w listopadzie mój pęcherzyk zmienił się w ciałko żółte, ale ginekolog przyglądała mu się z 5 minut i stwierdziła, że jest „dziwny”. W tym miesiacu musze sie temu doglebniej przyjrzec i ja podpytac. Cos mi w tych moich owulacjach caly czas nie pasuje...
Znalazlam tez lekarza, specjaliste od endometriozy, umawiam sie na 20.02. Chyba popane w dlugi przez to wszystko -
podczytuje tu i mocno kibicuje każdej jakbym was znała na żywo Mi wykres wskazuje ze owulacja była w poniedziałek, ale test był pozytywny w środę z samego rana.. wiec w sumie nie wiem kiedy była ... stwierdzam ze "monitoring " bez podejrzenia czy pecherzyk pękł nic nie daje hehe przynajmniej dla mojej psychiki. Ale poproszę o zapisanie na test na 19.01 a co tam... choć nie mam za dużych nadzieji patrząc na częstość podejść
alis132, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Jeśli chodzi o mnie to podczytuje forum od września ale zmieniłam konto bo nie wchodziłam w grudniu i zapomniałam. W październiku się udało ale zarodek się nie rozwijał. Poronienie zatrzymane w 10 tc
Polubiłam że poczytujesz ostatniej wiadomości nie lubię przykro mi też tak miałam we wrześniu:( tylko w 5tyg... powiedz mi beta źle przyrastala? Ile miałaś? Teraz sama jestem w strachukalcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mieliśmy wczoraj niespodziankę...
Wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych. Wiemy o ich istnieniu od 16 miesięcy, znamy się od 9 miesięcy, a przyjaźnimy tak mniej więcej o 4-5 miesięcy (ich najstarsza córka to najlepsza przyjaciółka naszej nastarszej z klasy).
No i wczoraj byliśmy na dniu otwartym w szkole tańca gdzie nasze pierworodne chodzą, potem pojechaliśmy do nich na pizze.
I wieczorem dzieci się bawią, my gadamy, a tu ni z gruchy ni z pietruchy poprosili mojego męża o bycie chrzestnym dla ich najmłodszej córki (która jest idealnie rok młodsza od naszej najmłodszej).
Do tej pory nie możemy z mężem wyjść z szoku...
Bo wiemy, że mają też duże rodziny, że mają znajomych, którymi znają się lata, a tu takie coś.
Mąż się oczywiście zgodził, bo on uznaje zwyczaj, że dziecku się mie odmawia, ale nieźle go zatkało
A dzisiaj zostawiamy dzieciaki u szwagra i jedziemy zrealizować prezent od niego na 10 rocznicę - dzień w spa dla dwojgaBiegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość
-
Nikodemko o to samo się obawiam i też mam zamiar się temu przyjrzeć..
Alis czekaj do poniedziałku
Witaj biegająca. Przykro mi z powodu straty,ale rozumiem ze działacie dalej?
Kark to bardzo miłe ja tak miałam jak mnie wybrał kuzyn. Mimo że rodzina to i tak się zdziwiłam
Szczęściara a który to dc? -
Beti to wpisuj mi @ nowy cykl to ogarnianie zębów, i badania hormonalne we wtorek- środę zrobię badania fsh i LH bo podobno w 3 dniu cyklu a ze ja cykl mam 7 dni to będzie mysle ok:)
-
alis132 wrote:Polubiłam że poczytujesz ostatniej wiadomości nie lubię przykro mi też tak miałam we wrześniu:( tylko w 5tyg... powiedz mi beta źle przyrastala? Ile miałaś? Teraz sama jestem w strachu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 08:20
-
Szczęściara, może się coś zaczyna dziać. Estradiol chyba zaczyna rosnąć po zapłodnieniu razem z progesteronem, one podtrzymują ciążę (a oba spadają jak ma przyjść @). Badź dobrej myśli, jutro spokojnie zrób test z rana i popołudniu, jak coś bedzie na rzeczy to już się powinno przebić Beta wskazuje, że coś się wykluwa Trzymam mocno, kochana!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 08:25
kark, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero