Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:nie trzeba rano, początek cyklu, ja robiłam dzis 2dc.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesciaro - podobno lepiej jak boli niz kiedy nie czuc nic, oby tak bylo
Nona - my umilamy
U Nas dzis nie bedzie powtorki. Wszystko mam w srodku tak napiete, ze chyba poplakalabym sie z bolu... Sprobujemy rano. Mysle, ze i tak plemniki przezyly od wczoraj.
Powiedzcie mi, czy w trakcie dni plodnych i owulacji zawsze macie szyjke wysoko i rozpulchniona? Czy zdarza sie, ze jest twarda?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Szczesciaro - podobno lepiej jak boli niz kiedy nie czuc nic, oby tak bylo
Nona - my umilamy
U Nas dzis nie bedzie powtorki. Wszystko mam w srodku tak napiete, ze chyba poplakalabym sie z bolu... Sprobujemy rano. Mysle, ze i tak plemniki przezyly od wczoraj.
Powiedzcie mi, czy w trakcie dni plodnych i owulacji zawsze macie szyjke wysoko i rozpulchniona? Czy zdarza sie, ze jest twarda? -
kark wrote:Alis, a kiedy masz wizytę? Zostaw tego dupka w tej najwyższej dawce narazie.
Nie gmeraj sobie już nic, jak jest w środku to może być np od takiego wycierania i pocierania, teraz masz wszystko w środku bardziej ukrwione.
Oki dziś leze plackiem będę tylko szła siku, boli mnie ten brzuch ale to chyba normalne
Kochana wizyta 23.01Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 05:20
-
alis132 wrote:Zastanawialam się tylko czy nie zbadać proga bo może naturalny spadł drastycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 05:53
alis132 lubi tę wiadomość
-
U mnie wg ovu 8 dpo , wg temp nawet mógłby by być 10dpo i dziś z rana plamka krwi i róż na papierze po podtarciu. Nigdy nie miałam plamien , ale po poronieniu w tamtym cyklu właśnie przed @ 3-4 dni były plamienia dodatkowo cykl trwał 21 dni ( wcześniej miałam bardzo długie 45 dni) sama nie wiem co o tym myśleć
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:A ja ide na 8 do dentysty.. I chyba wolalabym rodzic niż isc do dentysty.
Odkad 6 lat temu mialam rwanie na zywca jestem bardzo przerazona.