Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fiorella82 wrote:Hej, u mnie lipa, mam ciążę pozamaciczną nie wiadomego położenia. Dziś 7t3dz ciąży, kropek się schował i nie chce pokazać... Od tygodnia jestem w szpitalu, beta rosnie i spada na zmianę. Ponieważ kropka nie widać w jajowodach, ani nigdzie, a betę mam skaczącą, diagnoza jest pewna Jutro idę na onko i dostaje metotreksat. Trzymajcie kciuki żebym nie wyłysiała.
A, jako ciekawostka, w tym roku miałam betę mierzona 8 razy, a między nogi zaglądało mi 10 różnych lekarzy. Chyba wyrobiłam normę do końca roku...
A z ciekawości zapytam, miała któraś z was chemię? Nie wiecie jak to jest po meta? Mi prof. dr hab. powiedział że można starać się od razu, a na forach czytam info, że pół roku niektórzy przerwę robią. Tak się zastanawiam jak to z tym jest..
Fiorella Buuuu musi być dobrze!
Myślicie że takie plamienie których nie ma na wkładce A tylko są w środku i przy podcieraniu to coś groźnego?
-
Fiorella - zdrówka dla Ciebie! Trzymaj się tam :*
Dziewczyny! AMH jest w alablabolatoria w dobrej cenie jesli kupuje sie je przez Internet. U mnie to 152 zl, a wyniki sa tego samego dnia
Nie wiem co mi sie stalo, ale wlazlam na fioletowe forum i nabralam powera. Zaczelam wierzyc, ze w tym cyklu sie uda.
Bede o siebie dbac i duzo odpoczywac przez najblizszy tydzien, musi byc dobrze. I obiecalam sobie, ze jesli w poniedzialek na usg bedzie ladne cialko zolte, a nie zadna torbiel, to nie bede wariowac az do terminu @.MałaMi90, Pestkaa, Sasanka5, przedszkolanka:), kark, blair., Szczęściara, Nona, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella trzymaj się kochana.Tak bardzo mi przykro
-
nick nieaktualnyAlis, a kiedy masz wizytę? Zostaw tego dupka w tej najwyższej dawce narazie.
Nie gmeraj sobie już nic, jak jest w środku to może być np od takiego wycierania i pocierania, teraz masz wszystko w środku bardziej ukrwione.Sasanka5, alis132 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Fiorella - zdrówka dla Ciebie! Trzymaj się tam :*
Dziewczyny! AMH jest w alablabolatoria w dobrej cenie jesli kupuje sie je przez Internet. U mnie to 152 zl, a wyniki sa tego samego dnia
Nie wiem co mi sie stalo, ale wlazlam na fioletowe forum i nabralam powera. Zaczelam wierzyc, ze w tym cyklu sie uda.
Bede o siebie dbac i duzo odpoczywac przez najblizszy tydzien, musi byc dobrze. I obiecalam sobie, ze jesli w poniedzialek na usg bedzie ladne cialko zolte, a nie zadna torbiel, to nie bede wariowac az do terminu @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Monia jak u babci?
Mam plodne ale mam ten cykl totalnie w dupie..