Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alis132 wrote:Zastanawialam się tylko czy nie zbadać proga bo może naturalny spadł drastycznie
speakyourmind93, Beti82, kark lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona, u nas w trakcie @ i ja i M nie jesteśmy w stanie bez seksu wytrzymać, także i tak jest, ale pod prysznicem
A swoją drogą muszę lecieć go zgwałcić póki dzieci śpią, bo od wczoraj łażę napalona, a ten oczywiście do 22 musiał pracować.
Nikodemko, ja czasami tak mam z szyjką. Czasami jest np twarda i wysoko albo miękka i średnio.
Ja przedwczoraj byłam z najstarszą u dentysty. Ile ona się uryczala przed wizytą, jak cudowała i symulowała, a tu 8 minut na fotelu i jedem ząb z głowy. Jutro robimy resztęNona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Spirit wrote:Według mnie mogła być koło 10/11 niskie nie znaczą źle
Niska temperatura w 3 fazie cyklu to niestety nie jest jakiś super objaw.
-
rzepakowepole wrote:Ovu nie chce mi wyznaczyć owulacji i w sumie się nie dziwię, skoro tempki takie niskie.
kark lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Nikodemko oby to coś znaczyło bo cholera spać przez ten jajnik nie mogłam. Szyjki też nie ogarniam ale teraz była wysoko i rozpulchniona. Co do odświeżania w @ zdarza się. Do dentysty też lubię chodzić. Jak mam coś robione oprócz wyrywania to też bez znieczulenia.
Alis masz kategorczny zakaz badania proga i gmerania tam. Tym gmeraniem możesz sobie zaszkodzić. Nie trudno złapać infekcje.
Kark szalona Ty. Skąd Wy czasmi bierzecie siły na codzienne bzykanko? U mnie jak jest dwa razy pod rząd to potwm musi być przynajmniej 2 dni spokoju. Może rozregulowalam się bo mój małż pracuje w delegacji.
Sorki za rozpisanie. Jakaś wena mnie złapałakark lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wlasnie Kark zazdroszcze libido:p
Kozgo ja tez od paru dni nie moge spac w nocy, wstaje strasznie niewyspana, moj maz podobnie... moze to jakies przesilenie??
Moj maz twierdzi ze to przez pylek pszczeli ktory od ponad tygodnia pijemy:pkark lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej
Rzepakowe ja u Ciebie stawiam na 16/17 i jutro Ci wyznaczy
Monia kciuki dzisiaj za operacje babci!
Nikodemko jak ból? Lepiej? Mąż rano wykorzystany?
Kark podziwiam libido ;p u nas te 7 razy to wyczyn ,teraz do @ to w ogóle o tym nie myśle ;p
Kozgo na inofolicu jest tez ze 1 a mi kazal 2
Umieram od wczoraj z bólu kręgosłupa (niestety brak ćwiczeń robi swoje) i dzisiaj mam zamiar coś poćwiczyć lekkiego.
Czuję ciężkie podbrzusze na @ juz. Ale tempka cos skoczyła więc smęcić dzisiaj nie będę :pkark lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem na wkładce miałam różowa plamkę ... dziś rano już tez pojawiła się... taki bardzo jasny róż. Dziś dopiero 23 dc ale to może zapowiedź @ ? Korci mnie aby zrobić betę bo jutro powinnam zażyć dostonex ale boje się ze i tak może być za wcześnie na takie badanie...
-
nick nieaktualny
-
Kurdę a mi się przyplątała jakaś infekcja tam na dole i moja najbliższa koleżanka z pracy przyznała się, że ma to samo i też od wczoraj, eh.. musiałyśmy coś złapać w pracy.. faktem jest, że wc dzielimy ze sporą częścią dziewczyn... ale jestem wściekła(!).. Ogólnie u mnie to nic poważnego, czuje tylko lekki dyskomfort...
-
Kllaudiia wrote:Wczoraj wieczorem na wkładce miałam różowa plamkę ... dziś rano już tez pojawiła się... taki bardzo jasny róż. Dziś dopiero 23 dc ale to może zapowiedź @ ? Korci mnie aby zrobić betę bo jutro powinnam zażyć dostonex ale boje się ze i tak może być za wcześnie na takie badanie...