Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Hej
Rzepakowe ja u Ciebie stawiam na 16/17 i jutro Ci wyznaczy
Monia kciuki dzisiaj za operacje babci!
Nikodemko jak ból? Lepiej? Mąż rano wykorzystany?
Kark podziwiam libido ;p u nas te 7 razy to wyczyn ,teraz do @ to w ogóle o tym nie myśle ;p
Kozgo na inofolicu jest tez ze 1 a mi kazal 2
Umieram od wczoraj z bólu kręgosłupa (niestety brak ćwiczeń robi swoje) i dzisiaj mam zamiar coś poćwiczyć lekkiego.
Czuję ciężkie podbrzusze na @ juz. Ale tempka cos skoczyła więc smęcić dzisiaj nie będę :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 10:32
-
przedszkolanka:) wrote:Hej
Rzepakowe ja u Ciebie stawiam na 16/17 i jutro Ci wyznaczy
Monia kciuki dzisiaj za operacje babci!
Nikodemko jak ból? Lepiej? Mąż rano wykorzystany?
Kark podziwiam libido ;p u nas te 7 razy to wyczyn ,teraz do @ to w ogóle o tym nie myśle ;p
Kozgo na inofolicu jest tez ze 1 a mi kazal 2
Umieram od wczoraj z bólu kręgosłupa (niestety brak ćwiczeń robi swoje) i dzisiaj mam zamiar coś poćwiczyć lekkiego.
Czuję ciężkie podbrzusze na @ juz. Ale tempka cos skoczyła więc smęcić dzisiaj nie będę :p
Wyznaczy, o ile temperatura pójdzie do góry. Powinna kurcze, jeśli owulacja była. Dziś już by wyznaczyło na poniedziałek (choć wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to była jednak niedziela), gdyby tempka była choć troche wyższa... -
Przedszkolanko - ból zniknął, nie czuję już nic a nic i rano było ❤️, wiec cel zrealizowany.
Ale boje sie, ze ten pecherzyk nie pekl mimo zastrzyku. Nie mam skoku temperatury (choc az tak sie nia nie sugeruje, bo ostatnio spie raz bardzo dlugo, raz bardzo krotko), a szyjka jest caly czas srednio wysoko i twarda. Do poniedzialku bede o tym myslec i stresowac sie przed usg.
Ja w tym tygodniu ani razu nie cwiczylam, dzisiaj wlaczam Joge Zelazo i testuje pilke do cwiczen na kregoslup.Nona, przedszkolanka:), kark, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Bo ja tez wg owu 8dpo i tez dziś był blady róż z rana na papierze ale teraz nic
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
A ja się trochę martwię...Od wczoraj mam bole.nie wiem ni to na @ ni na owu .Takie dziwne.Moze nie tak mocne ,żeby tabletke brac ale jednak uciążliwe i nawet w nocy mnie obudzilo.Dobrze,ze jutro monitoring chociaż Ja już bym chyba @ chciala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 10:55
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:A ja się trochę martwię...Od wczoraj mam bole.nie wiem ni to na @ ni na owu .Takie dziwne.Moze nie tak mocne ,żeby tabletke brac ale jednak uciążliwe i nawet w nocy mnie obudzilo.Dobrze,ze jutro monitoring chociaż Ja już bym chyba @ chciala
Beti, ja trzymam kciuki, by te dziwne bole okazaly sie zupelnie niedziwna, piekna ciaza! Styczen srednio nam sprzyja, malo na pierwszej stronie, wiec Staraczki z drugiej polowy miesiaca moze wszystko nadrobia :* Dziewczyny, kciuki za Was! Wyrobcie, prosze, norme -
Dziewczyny a może to implantacja bo wtedy krwawienie się zdarza? Zwłaszcza jak to 8dpo
Biegająca ja mam zakaz na Chode bieganie i ciężary. Dzisiaj joga albo dla ciężarnych-zobacze
Rzepakowe u mnie niby skok,zaraz spadek. W kij z tą temperatura..
Beti u Ciebie stawiam na owu;)
Nikodemko to super ta joga to na yt?
Co do szyjki to moja jakby otwarta caly czas wiec ten tego..
Sasanko a jak u Ciebie?
Posprzątalam i czuje mrowienie w kręgoslupie buu. Idę z Pola na spacer bo w koncu sloneczko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 11:15
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Jak 8 dpo to na pewno implantacja!
Przedszkolanko - tak, kanał nazywa się Joga Żelazo.
Wkurza mnie, ze nawet nie wiem ile jestem dpo. I czy w ogole jestem -_-przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Beti, ja trzymam kciuki, by te dziwne bole okazaly sie zupelnie niedziwna, piekna ciaza! Styczen srednio nam sprzyja, malo na pierwszej stronie, wiec Staraczki z drugiej polowy miesiaca moze wszystko nadrobia :* Dziewczyny, kciuki za Was! Wyrobcie, prosze, norme
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny a może to implantacja bo wtedy krwawienie się zdarza? Zwłaszcza jak to 8dpo
Biegająca ja mam zakaz na Chode bieganie i ciężary. Dzisiaj joga albo dla ciężarnych-zobacze
Sasanko a jak u Ciebie?
Posprzątalam i czuje mrowienie w kręgoslupie buu. Idę z Pola na spacer bo w koncu sloneczko! -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny a może to implantacja bo wtedy krwawienie się zdarza? Zwłaszcza jak to 8dpo
Sasanko a jak u Ciebie?
Posprzątalam i czuje mrowienie w kręgoslupie buu. Idę z Pola na spacer bo w koncu sloneczko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 11:28
-
Cześć Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. U mnie biochemiczna w listopdzie, akurat mój gin kazał mi odczekać trzy miesiące. Czekam właśnie na @, powinna pojawić się na dniach i wreszcie będę mogła wrócić do starań Więc moje testowanie przypadnie w lutym, ale zawsze tu Was podczytuję i trzynam kciuki za Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 11:55
Beti82, przedszkolanka:), Pestkaa, Nona, Szczęściara, Wik89, blair., kark lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
gosix wrote:Cześć Dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. U mnie biochemiczna w listopdzie, akurat mój gin kazał mi odczekać trzy miesiące. Czekam właśnie na @, powinna pojawić się na dniach i wreszcie będę mogła wrócić do starań Więc moje testowanie przypadnie w lutym, ale zawsze tu Was podczytuję i trzynam kciuki za Was
-
Beti82 wrote:Czesc.Pewnie Ja Cie pamiętam.Kurde długo Ci kazal się wstrzymać ,ze az 3 miesiące.Zaszlas na naturalnym cyklu ?czy stymulacja? U mnie nie kazali zadnej przerwy robic w staraniach .TYlko clo nie mogłam od razu
No właśnie to chyba zależy od lekarza i jak na to patrzy Osobiście częściej spotkałam się z informacją, że pozwalają od razu, ale mam lekarza do którego chodzę od 16 roku życia więc już mu zaufałam i zrobiłam jak zalecił, ale dłużyło się strsznie. Wtedy udało nam się w naturalnym cyklu.
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
U mnie jutro bedzie pozytywny. Ale widze ze sie nawet pokrywaja te testy.
Dentyste przezylam. 2 naraz zrobil mi i spokoj
Trzymajcie jutro kciuki za operacje. Oby babcia przezyla i nie zrobila mi prezentu na Dzien Babci w postaci pogrzebuprzedszkolanka:), Nona, Beti82, Szczęściara, Pestkaa, Biegającą-mama, blair., kark lubią tę wiadomość
-
Monia, trzymam kciuki za operację babci. Wierzę, że wszystko pójdzie dobrze. Ściskam Cię mocno!
Fiorella, przykro mi. Dużo sił dla CiebieCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u